Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12051206120712081209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf_turan

Beyler zaten app stroe bu gece güm güm yani sizin güncelleme ile alkası yok ben daha yapmadım güncellme ama ben dahi bişey indiremiyorum

hocam bende güncelleme ile oldu sanıyordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_turan

Beyler zaten app stroe bu gece güm güm yani sizin güncelleme ile alkası yok ben daha yapmadım güncellme ama ben dahi bişey indiremiyorum

hocam bende güncelleme ile oldu sanıyordum :)

hocam muhtemelen app store bakıma alındı gece 12 den beri sistemlerde yanıt yok. sabah karşı düzelir.

• İPhone 7 32 GB lık sıfır almak mı mantıklı,temiz kullanılmış 128 GB ve 256 GB ikinci el almak mı mantıklı ? Sıfır 32 GB 3200 lira , 128 GB ikinci el 3300 lira,256 GB 3600 civarı(bunu alırsam 10 sene kullanırım herhalde)

• Arkadaşlar bu güncelleme telefonda 300 küsür iTunesde 2,5 gb gözüküyor bu niye böyle . Bide bu dfu modla yapınca temiz kurulum oluyor demişsiniz telefon sıfırlanırmı ?

• forester34 F kullanıcısına yanıt
    iOS daha kolay organize edebildiğim ve kendimi daha güvende hissettiğim için hoşuma gidiyor. Google ile ilgili elimde geçerli güvenlik gerekçelerim mevcut. Bunu bile bile oraya adım atmam.

Yazılımla çözülebilecek hatayı belirttim. Parasında değilim. Tek seçeneğimin düzgün olabilmesini istemem normal sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Arkadaslar sari ekran olayinda, ayarlari sifirlama yaptim bir kademe daha beyaz ekranli 6s e yaklasti suan, cok az daha hafif sari duruyor, ilk aldigimda da karsilstirmistim cok daha fazla sariydi. Bilginiz olsun

Tam olarak nasıl yapılıyor hocam ?

Genelden sifirla tum ayarlari sifirla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

İPhone 7 32 GB lık sıfır almak mı mantıklı,temiz kullanılmış 128 GB ve 256 GB ikinci el almak mı mantıklı ? Sıfır 32 GB 3200 lira , 128 GB ikinci el 3300 lira,256 GB 3600 civarı(bunu alırsam 10 sene kullanırım herhalde)

Hb' 32gb 2980tl, 128gb 3340tl. Apple garantili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk.ersoy

burada olduğu gibi müzik widgetında sorun yaşıyan var mı? apple music kullanıyorum bir sürü müzik var ama hep aynı son 10.2 ye de güncelledim onda da aynı

Japon filmi havasında bir SS

• iphone 7 nin sar değerlerini inceliyormusunuz bu arada ? diğer telefonlarla durum nasıl ? şekil yapıcaz derken başa bela almayalım ?
  • Amerika A1778 cihaz icin GSM indiriyoruz, turkiye cihaz icin GLOBAL indiriyoruz ?? Oyle mi, dfu mod ile kurmak icin...

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

iphone 7 nin sar değerlerini inceliyormusunuz bu arada ? diğer telefonlarla durum nasıl ? şekil yapıcaz derken başa bela almayalım ?

Mümkün mertebe malafattan uzak tutmaya çalışıyorum. Cebinizde tutmadan da durabileceğiniz durumlarda cebinizde tutmayın. Kalınca bir kılıf kullanın. SAR değerleri yüksek ancak düşük SAR değerleri de yüksek olanlar kadar riskli. Önemli olan maruz kalma süresi. Özellike LTE açık dolaşmamak lazım bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar8 -- 13 Aralık 2016; 8:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar8

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

iphone 7 nin sar değerlerini inceliyormusunuz bu arada ? diğer telefonlarla durum nasıl ? şekil yapıcaz derken başa bela almayalım ?

Mümkün mertebe malafattan uzak tutmaya çalışıyorum. Cebinizde tutmadan da durabileceğiniz durumlarda cebinizde tutmayın. Kalınca bir kılıf kullanın. SAR değerleri yüksek ancak düşük SAR değerleri de yüksek olanlar kadar riskli. Önemli olan maruz kalma süresi. Özellike LTE açık dolaşmamak lazım bence..

malafattan ziyade kafa ve vücut değerleri yüksek geldi bana özellikle samsung modellerine göre. 5-6 katı en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Amerika A1778 cihaz icin GSM indiriyoruz, turkiye cihaz icin GLOBAL indiriyoruz ?? Oyle mi, dfu mod ile kurmak icin...

Dün sorduğumda Gsm dediniz.Bende türkiye cihazına gsm kurdum bir sıkıntı yaşamadım

• Değisimden farkli renk almayi başarabilen oldu mu?

• Senin icin sordum zaten :) bende 10 gun once kurmustum GSM demislerdi bana da, gsm kurmustum...

• S7 edge ile takas düşünen varsa pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün Applestore'dan gelen Iphone7'nin ekranı sarı çıktı. Aslında şikayetçi değilim ama 14 gün iade/değişim hakkımdan şansımı denesem mi diye de düşünüyorum.

Sizce; değişim mi isteyeyim, yoksa iade edip Turkcell'den mi alayım. Değişim istersem eğer gelen üründe de 14 gün hakkım oluyor mu?

Edit: Cihazda diğer problemlerden hiçbiri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 13 Aralık 2016; 10:55:11 >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Bi iki defa daha şansin var şansini dene baktin olmuyor alip kullan o kadar dert etme bence tabi cogu cihaz sari zaten şans meselesi:)

• arkadaşlar beyaz ekrana sahip arkadaşlardan fotoğraf alabilir miyiz acaba ben hala görme onuruna erişemedim

• Ufuxk29 kullanıcısına yanıt
    Benim fazla gitmeye basladi sanki

• 
Sayfa: önceki 12051206120712081209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.