Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhone 7 Plus telefonuma ilaç gibi geldi. Bir çok sorun vardı giderilmiş. Widget ekranında ikonların geç gelme problemi vardı halloldu. yan tutarken multitasking ekranını kapatırken görüntü kayıyor gibi oluyordu o gitti. Alttaki bardan hesap makinası kamera vs açtıgımızda pataküte açılıyordu çok esnek ve hızlı açılıyor.

Bu arada itunes ile güncelledim baya temiz oldu

Güncellemeyi telefondanmı yaptın hocam? Bu arada az önca 7 plus 32 gb aldım kargodan gelirse sana çok sorum olabilir:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    s6 dan s7 ye geçtiniz şimdide iphone mı geçtiniz, maşallah hızınıza yetişilmiyor... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

s6 dan s7 ye geçtiniz şimdide iphone mı geçtiniz, maşallah hızınıza yetişilmiyor... :)

Yok hocam s6 kullanmadım hiç, s7 edge htc 10 :)

s7 almak istediğinizi hatırlıyorum o zamanlarda konuşmuştuk hatırladım :) memnun kalmadınız mı edge den ?
  • 10.2 sürümü wifiden indirdim ama kurmadım iTunes'tan nasıl kurulur bilmiyorum ne farkı var tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhone 7 Plus telefonuma ilaç gibi geldi. Bir çok sorun vardı giderilmiş. Widget ekranında ikonların geç gelme problemi vardı halloldu. yan tutarken multitasking ekranını kapatırken görüntü kayıyor gibi oluyordu o gitti. Alttaki bardan hesap makinası kamera vs açtıgımızda pataküte açılıyordu çok esnek ve hızlı açılıyor.

Bu arada itunes ile güncelledim baya temiz oldu

Güncellemeyi telefondanmı yaptın hocam? Bu arada az önca 7 plus 32 gb aldım kargodan gelirse sana çok sorum olabilir:)

Güle güle kullan kardeşim :) 2 aylık tecrübelerime dayanarak bir çok soruna yanıt vermeye çalışırım Wifi den yapmıştım önceki güncellemeleri, forumdaki arkadaşlar temiz yükleme filan dediler bende iTunes üzerinden güncelledim. Arasındaki fark ota ile güncelleyince 300 mb tutuyor itunes üzerinden güncelleyince 2.38 gb. OTA sadece güncellenen dosyaları yolluyor, itunes ile komple yazılımı indiriyorsun. Bundan ötürü OTA ile güncellemelere yazılıma patch yapmışsın gibi oluyor diyorlar. iTunes ile güncellememden sonra şuan telefonda hiç bir sorun görünmüyor. Ara güncellemeleri OTA dan, daha büyük güncellemeleri itunes'tan yapmanı öneririm

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bilgisayara bağladın ve itunes üzerinden güncelledin doğru mu anladım:) sıfırlamıyor değilmi telefonu
    Teşekkür ederim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 13 Aralık 2016; 13:13:47 >
  • quote:

s7 almak istediğinizi hatırlıyorum o zamanlarda konuşmuştuk hatırladım :) memnun kalmadınız mı edge den ?

Aslında ön kamera dışında memnundum ama değişiklik olsun dedim:)

• ios 10.2'de bir sorun farkettim. Telefonu pc ile şarj ederken touch id inanılmaz geç algılıyor. Şarjdan çekince hemen düzeliyor. Sizde de var mı bu durum?
    vay vay vay vay :) Hayırlı olsun şefim telefonun sonunda geçmişsin iyi günlerde kullan
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Benim şikayetim yok gerçekten çok geç kalmışım geçmekte.
    Bende symbiandan geçsem daha rahat kolay alışırdım, yinede iostan son derece memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar8

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

iphone 7 nin sar değerlerini inceliyormusunuz bu arada ? diğer telefonlarla durum nasıl ? şekil yapıcaz derken başa bela almayalım ?

Mümkün mertebe malafattan uzak tutmaya çalışıyorum. Cebinizde tutmadan da durabileceğiniz durumlarda cebinizde tutmayın. Kalınca bir kılıf kullanın. SAR değerleri yüksek ancak düşük SAR değerleri de yüksek olanlar kadar riskli. Önemli olan maruz kalma süresi. Özellike LTE açık dolaşmamak lazım bence..

Bu sayfadan cihazınızı ve GSM/CDMA modelinizi seçerek SAR değerini görebilirsiniz:http://www.apple.com/legal/rfexposure/

iPhone 7 Plus A1784 (GSM)
    En yüksek SAR değerleri aşağıdaki gibidir:

Model A1784

1,6 W/kg (1 gr üzeri) SAR Limiti
    Baş bölgesi: 1,19
    Gövde: 1,19

2,0 W/kg (10 gr üzeri) SAR Limiti
    Baş bölgesi: 1,24
    Gövde: 1,00

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun zamandır bakmıyordum bu foruma, aynı sarı ekran konusu açıldığından beri :)

Size hafta sonu çektiğim iki fotoğrafı yayınlıyorum arkadaşlar
    Iphone 7 ile çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 13 Aralık 2016; 13:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

vay vay vay vay :) Hayırlı olsun şefim telefonun sonunda geçmişsin iyi günlerde kullan

Çok sağol hocam, yaptık bir çılgınlık:)

• quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Amerika A1778 cihaz icin GSM indiriyoruz, turkiye cihaz icin GLOBAL indiriyoruz ?? Oyle mi, dfu mod ile kurmak icin...

Dün sorduğumda Gsm dediniz.Bende türkiye cihazına gsm kurdum bir sıkıntı yaşamadım

Turkiye, ABD (A17XX), Hollanda, Sinpagur, Bulgaristan vs. fark etmiyor, tum GSM (A17XX) cihazlar icin GSM surumunu indiriyorsunuz. Apple bu yildan itibaren GLOBAL kavraminda degisiklik yapti. Artik CDMA modemli cihazlara (A16XX) GLOBAL diyor. Cunku sadece o cihazlar hem GSM hem CDMA operatorleri tam olarak destekliyor. Aklinizda GSM'i tutun sadece. Evrensel standart GSM'dir ve Turkiye'nin de dahil oldugu tum ulkeler bu evrensel standardi kullaniyor. CDMA standardi ise sadece ABD'de (Sprint ve Verizon), Japonya'da, Cin'de, Hong Kong'da vb. var ve bu ulkelerde satilan cihazlar da zaten A16XX ve garantileri Turkiye'de gecerli degil.

Ayrica iOS guncellemelerini .ipsw indirerek kurmak, dogrulugu kanitlanmamis bir efsaneden ibaret. Her seferinde cihazlarinizi sifirlayarak kendinize eziyet ediyorsunuz, tekrar tekrar iMessage/Facetime aktivasyonu icin SMS ucreti oduyorsunuz vs. Bence guncellemeleri WiFi ile yapin.

@ceyar86 Kilifta bir problem olabilir. Telefonda varsa da once bunu denemeni tavsiye ederim. Herhangi bir magazadaki demo cihazla deneme yapabilirsin. Tam olarak emin olmadan randevu bulma stresine girme derim. Randevu alirsan ve cihazda darbe vb. bir durum yoksa, muhtemelen yine degisim yapabilirler. Ama belli de olmaz. Apple Store at pazarina donmus durumda. O kalabalikta, stres ortaminda ilgilenen Genius sorun olarak da gormeyebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 7 apple deri kılıf arıyorum, ikinci el olarak satmak isteyen varsa mesaj atabilir
  • quote:

uygulamadan çıkış lagları ve youtube dan çıkış lagı devam ediyor, pek bişey düzelmemiş...

Youtube hatası nedir? Ben bir sorun hissetmedim.
  • İos 10.2 yükledim de sanki şarj daha çabuk bitiyor. Son sürümü yükleyenler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Yani hocam bilgisayara bağladın ve itunes üzerinden güncelledin doğru mu anladım:) sıfırlamıyor değilmi telefonu
    Teşekkür ederim kardeşim

Sıfırlamıyor, her şey yerli yerinde duruyor. Komple sıfırlamaya filan gerek yok gerçi forumda çok öneriliyor ancak yapmayın siz hocam. Android değil bu sonuçta IOS :) Ufak güncellemeleri OTA üzerinden, büyük güncellemeleri iTunes üzerinden yap gayet mutlu mesut yaşarsın
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    tam ekran video izlerken, home tuşuna 2 kere basıp uygulamayı kapatırken ekran görüntüsü sapıtıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.