Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12061207120812091210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi o kadarda bekletmişsin cihazi bekletmeden de kullansan yarim saat daha gazla kullanim alirsin gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran sarı mı yoksa beyaz mı nasıl anlıyacağım?Karşılaştıracağım ekran yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CevizAdam -- 13 Aralık 2016; 11:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Bi iki defa daha şansin var şansini dene baktin olmuyor alip kullan o kadar dert etme bence tabi cogu cihaz sari zaten şans meselesi:)

Ya aslında ben takmıyorum da, forumdaşların bu kadar takması kıllandırıyor. Vermeyedebilirim. 1-2 iphone bulayım da kıyaslayacak, ona göre bakarız artık. HTC ile kıyasladım ben :)
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Bence değiştirme çünkü çoğunun ekranı kasaya göre üstte kalıyor bu hata çok fazla telefonda var eğer böyle bi sorunun yoksa hiç değiştirme topuna girme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyar86

Bence değiştirme çünkü çoğunun ekranı kasaya göre üstte kalıyor bu hata çok fazla telefonda var eğer böyle bi sorunun yoksa hiç değiştirme topuna girme.

Bu sorunu ilk defa duydum. Bi anormallik görünmüyor ama..
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür bir şey değil.Benim de iphone 7 plus cihazım sanırım böyle çünkü kırılmaz cam taktığımda ekranın köşelerinde kabarma yapıyor.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Donma konusunda arkadaş haklı.Bende yıllardır iphone kullanıcısıyım.Bir tane iphone 7 bir tanede iphone 7 plus var elimde.İphone 7 rehberde donma yapıyor.İphone 7 plusta kilitli ekrandayken kameraya geçtiğinde zaman zaman takılı kalıyor girip çıkmak gerekiyor.Ben bunların donanımsal değil sistemsel problem olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar,

Whatsapp üzerinden gelen bir facebook, instagram vs. gibi linke tıkladığımda safari ile açıyor.

Bunu uygulama üzerinden açması için ne yapmam lazım?
  • armynel kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum yapmayi dene düzelicektir

• Apple sitesi destek bölümünde oturum açıp mesajla gelen doğrulama kodunu girdikten sonra tekrar giriş ekranına yönlendiriyor site, bir türlü giriş yapıp servise gönderilen cihaz hakkında bilgi alamıyorum. Koskoca apple sitesi randımanlı çalışmıyor, 9 kere kod girip denedim her seferinde aynı sorun. Hayatta yaptığım büyük hatalardan birisi olacak apple a bulaşmak.

(Taş atmayın ulaa, kafama niye vuruyonuz)

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Temiz kurulum yapmayi dene düzelicektir

Denenebilir fakat şuan uğraşmak istemiyorum.Ben böyle mutluyum
  • arkadaşlar sim kartımdaki numaraları iphone 7 plusa aktar dediğimde ana menüye atıyor ve aktarmıyor? yardımcı olabilirmisiniz?
  • Telefonun arkasını kulağıma dayayınca inceden işlemci sesi duyuluyor arkadaşlar sizde de var mı bu

Kulağımın dibine getirince bile duyulmuyor sadece kulağıma yapıştırınca
  • Evet normal o bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: yazar8

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

iphone 7 nin sar değerlerini inceliyormusunuz bu arada ? diğer telefonlarla durum nasıl ? şekil yapıcaz derken başa bela almayalım ?

Mümkün mertebe malafattan uzak tutmaya çalışıyorum. Cebinizde tutmadan da durabileceğiniz durumlarda cebinizde tutmayın. Kalınca bir kılıf kullanın. SAR değerleri yüksek ancak düşük SAR değerleri de yüksek olanlar kadar riskli. Önemli olan maruz kalma süresi. Özellike LTE açık dolaşmamak lazım bence..

malafattan ziyade kafa ve vücut değerleri yüksek geldi bana özellikle samsung modellerine göre. 5-6 katı en az.

Malafat vücut oluyor zaten. Kafa değerleri ile ilgili olarak çok telefon görüşmesi yapan bir insan değilim, uzun yaparsam bile hoparlöre alıyorum ya da kulaklıkla kullanıyorum telefonu.

• iPhone 7 Plus telefonuma ilaç gibi geldi. Bir çok sorun vardı giderilmiş. Widget ekranında ikonların geç gelme problemi vardı halloldu. yan tutarken multitasking ekranını kapatırken görüntü kayıyor gibi oluyordu o gitti. Alttaki bardan hesap makinası kamera vs açtıgımızda pataküte açılıyordu çok esnek ve hızlı açılıyor.

Bu arada itunes ile güncelledim baya temiz oldu
  • Değişim yapan arkadaşlar değişime verdikleri cihazdan farkli bir renk alabilen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Değişim yapan arkadaşlar değişime verdikleri cihazdan farkli bir renk alabilen oldu mu ?

Boşuna ümitlenmeyin öyle bir şansınız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Değişim yapan arkadaşlar değişime verdikleri cihazdan farkli bir renk alabilen oldu mu ?

Boşuna ümitlenmeyin öyle bir şansınız yok.

Telefonu kilifsiz kullanamaz olduk cizilcek diye off

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    uygulamadan çıkış lagları ve youtube dan çıkış lagı devam ediyor, pek bişey düzelmemiş...
  • 
Sayfa: önceki 12061207120812091210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.