Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Otocar

Son zamanlarda türk telekomdan 7 plus alan oldu mu arkadaşlar acil bilgi verirmi alan arkadaşlar var ise veya soran?

20-25 gün oldu son zaman olarak sayılıyorsa :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Yani daha yeni soran veya alan arkadaşlar var ise cevap verirlerse sevinirim.

Siz şanslıymışsınız almışsınız 3 senedir faturalı kullanıyorum düzenli ödeme ile hiçbir bayide cihaz yok
  • Arkadaşlar önceki 10.1 güncellemesinde tavsiyeler üzerine hem wifiden kurarak hem de dfu mod ile(temiz kurulum denilen) kurmuştum hiçbir fark görememiştim.
    Ne sistemde ne uygulamalarda, biraz plasebo etkisi olabilir bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

3 oldu dokunmatik çalışmadığı. Ekran donuyor home tuşu etkisiz kalıyor. Ses açma kapama, sessize alma tuşları çalışıyor. Kilitleyip tekrar açınca düzeliyor.

Başına gelen var mı ekranın kilitlenmesi?

Bu arada söyleyeyim hard reset gerektirmeyen bir sorun.

Neden paranla rezil oluyorsunki? Telefonda aynı uygulamaları daha ucuza kullanabilecegin Android telefonlar var.
  • arkadaşlar sanırım bu iphone milleti kazıklıyor nemde 7 plus mat siyah var...

apple iphone 7 de ekran için çok canlı vs diye bir sürü zırvalamıştı

bugün arkadaşın 6s plus ile yanyana koydum canlılık renk tonu vs olarak en ufak milimlik fark yok zaten neresi canlı bu ekranın anlamadım ben birisi bana anlatabilir mi

• Yaw ne dfu su kurun gitsin wifi dan bi fark olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyclordx

Arkadaşlar yeni İphone 7 plus jetblack cihazıma ekran filmi almayı düşünüyorum.Sizlerin tavsiyesi ne olur marka olarak.Operatörlerde satılan koruyucular nasıldır.Teşekkürler

Hangi koruyucuyu alırsan al farketmiyor. Tek düşüşte ekran camı Hollywood efektiyle tuzla buz olan telefon üretmiş Apple. Ben eski iphone telefonuma kırılmaz cam takmıştım, kırılmaz cam var nasılsa düşüyordu umursamıyordum, bir baktım bir gün ekran camı kırılmış, üstünde kırılmaz cam koruyucusu olmasına ragmen. Allah Allah dedim nasıl olur bu iş. Telefonun garantisi de devam ediyordu. Neyse Apple'dan randevu aldım, meşhur Apple storea gittim faturamla, dedim ekran kırıldı, ee değiştirin yenisini verin, kırılmaz cam takılı olduğu halde kırıldı dedim. Bizim öyle bir hizmetimiz yok dediler ücretsiz degisim yokmuş arkadaşlar, ekran değişirse ücretli değişirmişmiş. O zaman garanti hic bir seye yaramıyor benim gözümde dedim çıktım Apple store'dan. O gün bugündür iphone apple bitti benim icin. Android kullanıyorum harika tavsiye ederim. Lollipop uçuyor resmen, 4 çekirdekli işlemcili telefon kullanıyorum acaip memnunum.

Yani ekranda kırılmaz cam takılıyken ekran kırılsa Apple firmasının umrunda degilmis, öyle bir garantisi yokmuş ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 12 Aralık 2016; 22:43:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

arkadaşlar sanırım bu iphone milleti kazıklıyor nemde 7 plus mat siyah var...

apple iphone 7 de ekran için çok canlı vs diye bir sürü zırvalamıştı

bugün arkadaşın 6s plus ile yanyana koydum canlılık renk tonu vs olarak en ufak milimlik fark yok zaten neresi canlı bu ekranın anlamadım ben birisi bana anlatabilir mi

Ne sandın günaydın.

Ballandıra Ballandıra anlatırlar yeni telefonu...Eski telefondan 2 kat hızlı. 3 kat parlak görüntülü. 5 kat iyi batarya performansı. Halbuki bunlar hep yalan. Bilinçli eskitme stratejisinin ana damarlarıdır bunlar, eski telefonu kötüleyip yeni telefonu insanlara satma politikası.

6s ile 7 arasında fark yok kardeş ekran farkı. Tamamen psikolojik hileler.

• quote:

Orijinalden alıntı: forester34

quote:

Arkadaşlar yeni İphone 7 plus jetblack cihazıma ekran filmi almayı düşünüyorum.Sizlerin tavsiyesi ne olur marka olarak.Operatörlerde satılan koruyucular nasıldır.Teşekkürler

Hangi koruyucuyu alırsan al farketmiyor. Tek düşüşte ekran camı Hollywood efektiyle tuzla buz olan telefon üretmiş Apple. Ben eski iphone telefonuma kırılmaz cam takmıştım, kırılmaz cam var nasılsa düşüyordu umursamıyordum, bir baktım bir gün ekran camı kırılmış, üstünde kırılmaz cam koruyucusu olmasına ragmen. Allah Allah dedim nasıl olur bu iş. Telefonun garantisi de devam ediyordu. Neyse Apple'dan randevu aldım, meşhur Apple storea gittim faturamla, dedim ekran kırıldı, ee değiştirin yenisini verin, kırılmaz cam takılı olduğu halde kırıldı dedim. Bizim öyle bir hizmetimiz yok dediler ücretsiz degisim yokmuş arkadaşlar, ekran değişirse ücretli değişirmişmiş. O zaman garanti hic bir seye yaramıyor benim gözümde dedim çıktım Apple store'dan. O gün bugündür iphone apple bitti benim icin. Android kullanıyorum harika tavsiye ederim. Lollipop uçuyor resmen, 4 çekirdekli işlemcili telefon kullanıyorum acaip memnunum.

Yani ekranda kırılmaz cam takılıyken ekran kırılsa Apple firmasının umrunda degilmis, öyle bir garantisi yokmuş ki.

Android telefonun ekranını düşürüp kırınca ücretsiz değiştiriyorlarmıymış?
    Hayret bizim niye haberimiz yok böyle bir durumdan..
    Tamam taraflısın anladık arkadaşta lg,samsung gibi garantileri leş firmaları şurada savunmayın. Çok yakın zamanda Lg rezaleti yaşadım.
    Apple devamlı telefonunun arkasında. En ufak sorunda tamir yerine değişim yapıyor..

• Arkadaşlar telefonu resetlerken eskiden direk apple logosu çıkıyordu şuan siyah ekran çıkıyor ve üstü lekeli lekeli denermisiniz neden oluyor ve

• hücresel veri seçenekler kısmı değişti bende...!!!
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktemplar42

quote:

Orijinalden alıntı: forester34

quote:

Android telefonun ekranını düşürüp kırınca ücretsiz değiştiriyorlarmıymış?
    Hayret bizim niye haberimiz yok böyle bir durumdan..
    Tamam taraflısın anladık arkadaşta lg,samsung gibi garantileri leş firmaları şurada savunmayın. Çok yakın zamanda Lg rezaleti yaşadım.
    Apple devamlı telefonunun arkasında. En ufak sorunda tamir yerine değişim yapıyor..

Android telefonda en azından Hollywood efekti yok kardeş...Düşse de en azından camda tek kırık olur telefonu kullanmaya devam edersin.
    Taraflı degilim, her iki sistemi de kullandım, iphone sapıttı artık.kalitesiz dandik telefon yapıyor arkadaş yalansa yalan yaz.
    Samsungu savunmuyorum herkesin aldıgı telefonu almıyorum ben farklı telefon kullanıyorum

• forester34 F kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta babamın başına aynı olay geldi. Telefon note 5. Ekran koruyucu varken ekran kırıldı.(aslında yere düşmeden dolayı ekran bozuldu.) Garantisi vardı. Samsung da sana denilenin aynısını dedi. Mecburen verdi parayı şuan da serviste hatta.

Sen şuan kullandığın telefonda garanti kapsamında ekranı değiştirir mi sanıyorsun?

edit : diğer mesajlarını şimdi gördüm hocam. Hiç bana cevap yazıp polemiğe sokma ikimizide, Farklı dünyaların insanlarıyız bence kendi ekosistemindeki arkadaşlara ekran koruyucu öner , gerek yok burada bu tarz eleştirel cevaplara

Ekran koruyucu önerisi isteyene, lolipop çok iyi Apple'ın servisi kötü falan gibi mevzulara getirmen.. değişik yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcanbey -- 12 Aralık 2016; 23:01:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

Geçen hafta babamın başına aynı olay geldi. Telefon note 5. Ekran koruyucu varken ekran kırıldı.(aslında yere düşmeden dolayı ekran bozuldu.) Garantisi vardı. Samsung da sana denilenin aynısını dedi. Mecburen verdi parayı şuan da serviste hatta.

Sen şuan kullandığın telefonda garanti kapsamında ekranı değiştirir mi sanıyorsun?

Beyler bi cevap vermediniz bende 10.2 yi WiFi den yüklüyorum artık

en temizi her zaman dfu da yükleme yapmaktır ben şimdi itunnes indiriyorum indiğinde dfu mod ile yüklem yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufuxk29

Evet telefon açık 12 saatten fazla kullanmış

12 saat ne ki
    ben android telefonu 2 gün kullanıyorum şarja takmadan.
  • az önce tekrar karşılaştırdım 6s plus işe 7 plus ekranı arasında en ufak renk ve canlılık farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 12 Aralık 2016; 23:03:01 >
  • yusuf_turan Y kullanıcısına yanıt
    Geç söylediniz hocam :) Yeni öğrendim ben :/

• Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar 7 plus kullanıp 7 ye geçmek isteyen varmı sıfır 7 128 gb mevcut plus istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    iyi makara geçmiş apple, sever böyle hareketleri...!!!
  • 
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.