Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12021203120412051206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nano glass koruyucular kiliflarda sorun cikarmaz. Cunku olculeri standart camlarla ayni. Nano glass modellerde su anda piyasada tek tip urun var. Standart camlardaki gibi daha yuksek kalite ve ve markali model mevcut degil. Zaten o tur markalar hala standart cam koruyucu uretiyor. Verdigim saticinin urunu de her yerde satilan model. Ben su ana kadar nano glass olup fiyati/kalitesi bundan farkli olan koruyucu gormedim. Ince oldugu ve kenarlarda goruntu kirliligi yapmadigi tercih ediyorum, memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf87

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Zorlu ve Akasya'daki stok durumunu bilen arkadaş var mı acaba? Sağ olsunlar telefonları açmadıkları için soramıyorum. Bizzat gidip soran oldu mu son günlerde. 7 Plus 128 GB için.

pazar günü yoktu hocam. yeni hafta ile gelmiş olabilir. 256gb vardı sanırım. (Akasya)

Teşekkürler. Anlaşılan yeni yıla kadar böyle devam edecek.
  • Arkadaşlar işlemciden gelen ses konusunda naptınız bugün bende baktım bendede var video cekerkende sessiz ortamda belli ediyor ama ekranda sararma göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 12 Aralık 2016; 21:01:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi 10.2 sukurrrr :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysf87

quote:

Zorlu ve Akasya'daki stok durumunu bilen arkadaş var mı acaba? Sağ olsunlar telefonları açmadıkları için soramıyorum. Bizzat gidip soran oldu mu son günlerde. 7 Plus 128 GB için.

pazar günü yoktu hocam. yeni hafta ile gelmiş olabilir. 256gb vardı sanırım. (Akasya)

Teşekkürler. Anlaşılan yeni yıla kadar böyle devam edecek.

satılmayan cihazda stok sorunu var, şaka gibi. dolar artıyor buna karşılık telefonun fiyatı düşüyor.

• 10.2 geldi deneyenlerden yorumları bekliyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar yarin akşama kadar netleşir temiz kurulum yapin wifi üzeri güncellemeyin sonra pişman oldum diyorsunuz :))

• 10.2 ile portre modu betadan tam sürüme geçer diye umdum ama bir şey çıkmadı.

• 10.5 de olur artik...!

• Aynen

• Arkadaslar sari ekran olayinda, ayarlari sifirlama yaptim bir kademe daha beyaz ekranli 6s e yaklasti suan, cok az daha hafif sari duruyor, ilk aldigimda da karsilstirmistim cok daha fazla sariydi. Bilginiz olsun

• Halen ayni animasyon laglari devam ediyor, uygulamadan cikinca titriyor

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum yapın WiFi üzeri güncellemeyin derken. Ne demek istediniz. Ben dümdüz güncelliyordum :) ?yorumlara bakıp öyle başlayacaktım ama şaşırdım şimdi :)

• İpsw me den global ı indiriyoruz değilmi temiz kurulum için ?

• Gsm indiriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Arkadaslar sari ekran olayinda, ayarlari sifirlama yaptim bir kademe daha beyaz ekranli 6s e yaklasti suan, cok az daha hafif sari duruyor, ilk aldigimda da karsilstirmistim cok daha fazla sariydi. Bilginiz olsun

Tam olarak nasıl yapılıyor hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple dan aldığım cihazımın ekranı biraz sarı M8 e göre. Ama değiştirmeyi düşünmüyorum. Asıl üzüntüm 70 tl ilk spigeni cama düzgün yapıştımamak oldu

• Son zamanlarda türk telekomdan 7 plus alan oldu mu arkadaşlar acil bilgi verirmi alan arkadaşlar var ise veya soran?
  • Beta 7'deyim bana güncelleme gelmedi henüz. Andeoid gibi kademeli güncelleme dağıtımı yok değil mi burada da

• 10.2 gelmiş bana, geçmeli miyim? Arkadaşlar birde Google kişilerimi iPhone a nasıl aktarabilirim?

• 
Sayfa: önceki 12021203120412051206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.