Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Standart kirilmaz camlar, Spigen, Buff vb. bile olsa cok kotu duruyor. Nano glass diye geçen ince camlardan almani tavsiye ederim. Kargo dahil 15-20 TL civarına satılıyor cesitli sitelerde. Standart kırılmaz camlar çok kalın, Home tusu gömülüyor. Ayrica kenarlari tam oturmuyor. Nano glass koruyucular, iyi hizalarsan kenarlara tam oturuyor. Varlığını bile unutuyorsun. Nano olanlar da 9H sertliginde deniyor ama bence o kadar yoktur. Yine de darbelere karsi ekrani korur. Ornek urun: 17 TL

Ikinci secenek olarak kavisli kirilmaz cam (3D kirilmaz cam diyorlar) diyen gecenlerden de alabilirsin (30 TL). Bunlar faceplate dedigimiz on yuzu tamamen kapliyor ve yine varligini unutuyorsun ama bu sefer de kilif kullanimi acisindan sikinti olabiliyor. Tabi yine Home tusu gomulmus oluyor. Ben nano glass oneriyorum cevreme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksama geliyor mu artik guncelleme :)
  • Gözler saat 8 de belli olur geceye kadar vaktimiz var cikmazsa beta 8 bekleyin:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 9 da degil mi

• Gece 00:00 kadar yolu var:))

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Gelirse pasifik saatiyle 10.00'da gelir. Normalde TSI 20.00 demektir ama artik evrensel GMT saat sistemi disina cikip (Kuzey Kore gibi) uydurma yaz saatini sabitledigimiz icin 21.00 oluyor.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    saatlerimizi ayarlayıp bekleyelim o zaman, heyecanla :)
  • 3 oldu dokunmatik çalışmadığı. Ekran donuyor home tuşu etkisiz kalıyor. Ses açma kapama, sessize alma tuşları çalışıyor. Kilitleyip tekrar açınca düzeliyor.

Başına gelen var mı ekranın kilitlenmesi?

Bu arada söyleyeyim hard reset gerektirmeyen bir sorun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahsedilmiş ben de aynı fikirdeyim, 6s plus parmak izini 7'ye göre daha iyi okuyor, hız olarak aynı ama okuma oranı olarak. yalnız 7'de uygulama indirirken hata veriyordu, 6s plus da aynı seyi yapıyor. uygulama indiremiyorum.
    kendi iphone 7 cihazıma 3 tane ekran koruyucusu aldım 20-25tl fiyatları vardı, 5 kuruş etmezlerdi sökup atmıstım hepsini. 6s plus'a bir telefoncudan aldım 10tl cok güzel yaptı adam. Vatan bilgisayara gittim 40tl dedi, dedim düzgün yapabilir misin ben takıntılı adamım, çocuk başka yerden al abi dedi çıktım.
    kendime almadımya sorunsuz çıktı telefon.

Bir güncelleme zevkimiz vardı onuda elimizden aldılar. Saçma saçma iş yapıyorlar işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorlu ve Akasya'daki stok durumunu bilen arkadaş var mı acaba? Sağ olsunlar telefonları açmadıkları için soramıyorum. Bizzat gidip soran oldu mu son günlerde. 7 Plus 128 GB için.
  • bugün iphone 7'im geldi sarı ekran sorunu yok. S3 ve S4 ile kıyasladım onlara nazaran daha mavimsi hatta diyebilirim. Onlar daha sarı geldi ama diğer iphonelar ile durum ne bilemem şahsen bi sorun hissetmedim.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Home tuşuna 3 defa üst üste bas bide öyle dene ekrani rengini.!

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

amerika'dan alınan her iphone'un burada garantisi geçerli değilmiş. apple store üzerinden sipariş verince hangi model gelir? a1784 modeli gelmesi için ne yapmak gerekir?

Evet, ABD'den alinan cihazlarin bir yillik uluslararasi Turkiye'de sadece GSM modemli A17XX serileri icin gecerli. ABD'de Apple Store'dan iPhone 7 alirken full price/unlocked AT&T veya T-Mobile cihazi alman gerekiyor. Verizon, Sprint ya da SIM-free cihaz alirsan, o cihazlar A16XX serisi oluyor ve modemleri CDMA (resmi bilgi icin TIKLA). Dolayisiyla bir yillik uluslararasi garantileri Turkiye'de gecersiz. O cihazlardan alirsan servislik durumda cihazini Turkiye disindaki Apple Store bulunan ulkelere gondermen gerekir. Ornek AT&T cihazinin kutusu asagida var. Kutuyu cevirip altina bakiyorsun ve Model A17XX'den emin oluyorsun, bu kadar basit. Ayrica yurtdisindan iPhone almayla ilgili tum detaylar bu mesajda mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

detaylı cevap için çok teşekkürler. ben internetten alıp arkadaşa yollatmayı planlıyorum ama bu planları bozdu.

Standart camları bende beğenmiyorum kalın duruyor ve telefon siyah olduğu için cam kaplama çok belli oluyor.Ayrıca telefonu kılıf ile kullanıcağım nano glass alsam kılıfla rahat bir şekilde kullanabilir miyim?.Kaliteli bir ürün olmak istiyorum link'deki ürün kalitesi nasıldır acaba.Veya nano glass başka marka vs önerebileceğiniz var mıdır? Teşekkürler
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    bugun banada oldu. 1 dk sonra düzelip işlemeye başladı.

• arkadaşlar video çekerken hışırtı sorunu var ancak sessiz ortamda duyuluyor sesli video çekerken bi sıkıntı yok.

Sarı ekran sorunu da olmadığı için değişim talep etmeyeceğim açıkcası ilerde belki şansımı denerim hem yeni partiler de gelmiş olur. Zaten video çekersem yüzde 90 sesli ortamda olur ondan sıkıntı değil
  • arkadaşlar sanırım bu iphone milleti kazıklıyor nemde 7 plus mat siyah var...

apple iphone 7 de ekran için çok canlı vs diye bir sürü zırvalamıştı

bugün arkadaşın 6s plus ile yanyana koydum canlılık renk tonu vs olarak en ufak milimlik fark yok zaten neresi canlı bu ekranın anlamadım ben birisi bana anlatabilir mi

• cihaz iyi güzel hoş da yıl olmuş 2017 daha video arka planda oynatma veya ekranda ufaltma bile yok... eşimin zoruyla dün aldım bu cihazı moto z alacaktım eşim iphone al vs dedi aldık işte ....

beğendiğim özellik dış sesi müthiş
    su geçirmiyor kovada denedim
    mat siyah rengi çok etkileyici

pda teknoloji sitesinden verus high shield pro steel silver siparişi verdim bugün 94 tl ye geldi kargo dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Zorlu ve Akasya'daki stok durumunu bilen arkadaş var mı acaba? Sağ olsunlar telefonları açmadıkları için soramıyorum. Bizzat gidip soran oldu mu son günlerde. 7 Plus 128 GB için.

pazar günü yoktu hocam. yeni hafta ile gelmiş olabilir. 256gb vardı sanırım. (Akasya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf87 -- 12 Aralık 2016; 20:12:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.