Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kürdanla temizleyebilirsin ben o şekilde yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Samsung'dan Apple'a geçtim. Apple her şeyiyle muhteşem; fakat bazı uygulamalarımı gizlemek ve şifre koymak istiyorum. Bu özellik yok. Bu özelliği kullanabileceğim uygulama arıyorum ve bulamıyorum. Sadece fotoğraf ve video gizlemek için uygulamalar var

Bilen varsa yardımcı olabilir mi hangi uygulamayı yükleyebilirim

• Arkadaslar ekrani tamamen kaplayan jelatin onerisi olan var mi, aksesuar konusunda sordum cevap veren olmadi, temperli camdir vs dir pahali sey arakmiyorum, ekranda siritmasin tamamen kapasin yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 7 plus var elimde. tel çalarken açmaya çalışırken ekran algılamıyor yada donuyor anlamadım. bu tarz sorun yaşayan varmı acaba. genel bir sorunsa güncelleme gelir herhalde değilse bizdemi var böyle bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Kürdanla temizleyebilirsin ben o şekilde yapiyorum

Tesekkurler arkadasim :)

• Arkadaslar spigen tr den 10 gun once liquid armor kilif siparis verdim. adamlar halen kargoya vermedi. Spigen hep boyle mi? Urunu iade etsem site uzerinden para iadesi ne zmn olur?

Safaride androiddeki gibi sayfyi hizli bir sekilde scroll down yapmk mumkun mu?

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsın dostum şimdi evdeki ışıkta denedim aynısı oldu. Bu yazılımsal bir sorun değil. Kesinlikle donanımsal bir hata var. Neyseki bendeki o kadar büyük görünmüyor.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet ya kamerasi falan herseyi sorunlu arkadas bi seyi degil ki :) isik oyunlari sunuyor bize :) sabirla s8 bekliyorum artik...

• Amoledin tek getirisi daha fazla şarj sunması o da siyah tema olursa. Onun dışında renkleri patlak patlak vermesini hoşuna gitmeyenler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamerası hariç her şeyinden memnunum. Gerçi kamerası da güzel ama hataları olmasa telefon bana kalırsa çokta eleştirilecek bir yanı yok.

• garrote kullanıcısına yanıt
    Hocam iki defa yaşadım. Bazen dokunmatik çalışmıyor. Ekranı kilitleyip açınca düzeliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

arkadaşlar 7 plus var elimde. tel çalarken açmaya çalışırken ekran algılamıyor yada donuyor anlamadım. bu tarz sorun yaşayan varmı acaba. genel bir sorunsa güncelleme gelir herhalde değilse bizdemi var böyle bir sorun.

Bu gibi durumlarda aklınızda olsun parmağınızı çok az bir yalayın/ıslatın sonra tekrar deneyin, işe yaradığını göreceksiniz.

• Kardeşimin s7 edgesinin donma anı :)

• iPhone 7 plus için kaliteli bi Powerbank söylermisiniz ?

• Arkadaşlar mediamarkt a ip7 almak için gittim bu gün. Oradaki arkadaş abi 10.yıl için çok iyi telefon yapacaklar 7s gelmeyecek direk 8 gelecek gibi şeyler söyledi. Bilgisi olan var mı kafamı karıştırdı. Bir de 7 yerine 6s alsam çok şey kaybeder miyim yoksa 500 daha ver 7 mi al dersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

iPhone 7 plus için kaliteli bi Powerbank söylermisiniz ?

Xiaomi 10.000mah

• elegantt E kullanıcısına yanıt
    iPhone 8 gelecek diye niye 6s almayı düşündün onun mantığını pek çözemedim. 8'e geçmek istersen 7'den de geçebilirsin. Aradaki 500 farka değer mi dersen evet.

• Arkadaslar bu kamera yansima olayi cok konusulmus.. Bu daha oncede olan birseydi, eskiden iphone 4 konularinda da bunu tartisiyoduk demek ki hala devam ediyor

• elegantt E kullanıcısına yanıt
    6s ile 7 arasinda performans bi farki göremezsin ikiside ayni donanima sahip sadece işlemci olarak bi tik ilerde ayrica 500 tl bu devirde iyi para seneye cikicak olan cihaz 7s-8 artik herneyse dolarin yükselişi baya etkileyecek 3500-3700 arasi cikicaği kesin:))

• arkadaşlar merhaba. iki hafta önce aldığım 7 plus cihazımdan üstten ve alttan hafifçe gerdiğimde çıt sesi geldiğini fark ettim. bu ses bazen home tuşuna bastığımda da geliyor ya da ekranın herhangi bi yerine. internete baktım birçok kişide varmış çıtlama sorunu. sizde de var mı böyle bi şey? normal mi bu? cevaplarsanız çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.