Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bazılarınızın belirttiği haklı nedenlerin üzerine,cihazın garantisinin ve kutusunun olmaması nedeniyle takastan vazgeçmiş bulunmaktayım.
  • telefonu ilk aldığımda almıştın hocan 59 tl ye orjinalini çok güzel duruyor telefonla benimki sarı renkli
    ama zamanla yıpranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

telefonu ilk aldığımda almıştın hocan 59 tl ye orjinalini çok güzel duruyor telefonla benimki sarı renkli
    ama zamanla yıpranıyor

Teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar, telefonumun ful şarj kapasitesi 1000'e düşmüş bazen %20 ya da %30 da kapanabiliyor, garanti batarya değişimini sağlar mı yoksa para mı vereceğim. Çok sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

Merhaba arkadaşlar, telefonumun ful şarj kapasitesi 1000'e düşmüş bazen %20 ya da %30 da kapanabiliyor, garanti batarya değişimini sağlar mı yoksa para mı vereceğim. Çok sinir bozucu bir durum.

tam şarj kapasitesi daha yarı bile değilken %20 , %30 şarjda kapanması normal değil bataryada sıkıntı var sanırım.benim telefon 9. ayını bitirdi tam şarj kapasitesi 1295 105 defa şarj etmişim % 1 şarjda bile baya gidiyor hemen kapanmıyor...
  • Selam. Benim telefonumun ekranının camı ekrandan çıkıyor resmen. Yani camı biraz çekiştirince ekranın içi görünüyor. Nasıl düzelte bilirim ? Lütfen yardım edin kafamı yicem
  • Tam şarj kapasitesini nasıl ölçüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

Merhaba arkadaşlar, telefonumun ful şarj kapasitesi 1000'e düşmüş bazen %20 ya da %30 da kapanabiliyor, garanti batarya değişimini sağlar mı yoksa para mı vereceğim. Çok sinir bozucu bir durum.

Garanti direniyor kapsama almamak için, üstüne bi de saçma salak nedenlerle cihazınızı garanti dışı bırakabilirler haberiniz olsun
  • zaga20 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben apple'a yaptırmıycam telefonu, zaten batarya 15$ falan bişe, bugün sordum 211 tl +kdv istiyorlar yüzsüzler.
  • 5c de ios 9 gm kullanan varmı 8.4.1e göre durumlar nasıl kız arkadaşımda var ama 8.4.1 donuyormuş? 9 gm de durumlar nasıl merak ediyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

5c de ios 9 gm kullanan varmı 8.4.1e göre durumlar nasıl kız arkadaşımda var ama 8.4.1 donuyormuş? 9 gm de durumlar nasıl merak ediyoruz?

telefon 8.4.1 ile yağ gibi akıyor resmen kız arkadaşının telefonunda sorun vardır tavsiyem telefonu sıfırlamayı denesin
  • 2.el fiyatları ne alemde beyler bilginiz var mı ?

Ben elimdekini satmayı düşünüyorum da
  • Multitaskimgte kasıyor bende gördüm assasibe touch u aktif hale getirin mesajları açın klavyeyi açın sonra iki kere ard arda orta tuşa basın kastığını göreceksiniZ
  • ios 9 final sürümü çıktı beyler saldırın
  • şuan indiriyorum. detaylı yorumu yarın yapıcam
  • Varmı 9 u kuran arkadaşlar yorumlarınız nelerdir

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rknctn

Varmı 9 u kuran arkadaşlar yorumlarınız nelerdir

ben yükledim hocam gayet memnunum.itunes üzerinden yükledim sonra da telefonu yedekleyip sıfırladım şuan ne takılma var nede donma on numara olmuş pil tasarruf modu gelmiş görseller değişmiş kullandıkça yazarım yine

• Beyler ben hala iOS 7 kullanıyorum. Ama yeni güncellemeleri de merak ediyorum.

Var mı olumlu tavsiyeniz ?

• iOS 9 a geçtim. 32 gb kullanıyorum ve telefonum dolu. Çoğu efekte kasma var. Uygulama değiştirici kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

iOS 9 a geçtim. 32 gb kullanıyorum ve telefonum dolu. Çoğu efekte kasma var. Uygulama değiştirici kasıyor.

Temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bir nebze olsun daha iyi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.