Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti38

ikinci el iphone 5c almayı düşünüyorum da son güncellemelerle nasıl oldu cihaz yavaşladı mı?

iOS 9 ile cihaz kasmaya başladı kardeşim. Ayrıca Ram yetersiz gelemye başladı. Safari yada facebook gibi uygulamaları alta alıp kaliteli bir oyuna girince geri geldiğinde o uygulamayı baştan yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: musti38

ikinci el iphone 5c almayı düşünüyorum da son güncellemelerle nasıl oldu cihaz yavaşladı mı?

iOS 9 ile cihaz kasmaya başladı kardeşim. Ayrıca Ram yetersiz gelemye başladı. Safari yada facebook gibi uygulamaları alta alıp kaliteli bir oyuna girince geri geldiğinde o uygulamayı baştan yüklüyor.

750-800 tl civarına da ikinci el alınabilecek başka bi telefon da yok hocam :/
  • ios 9 kullanan arkadaşlar epeyce deneyim yaşamışsınızdır. tavsiye eder misiniz? nedir durumlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizou23

ios 9 kullanan arkadaşlar epeyce deneyim yaşamışsınızdır. tavsiye eder misiniz? nedir durumlar?

ios 9 çıktığı gün yükledim şuan 9.0.2 yüklü ne bir donma kasma v.s. durum ile karşılaşmadım.Gerçekten cihaz çok seri ve sorunsuz pil performansıda iyi gün boyu 3 g açık bir şekilde günü rahatlıkla çıkartabiliyorum kısaca tavsiye ederim
  • 9.0.2 çok stabil. 5c beni hiç şaşırtmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizou23

ios 9 kullanan arkadaşlar epeyce deneyim yaşamışsınızdır. tavsiye eder misiniz? nedir durumlar?

Kötü değil ama İOS8 kadar hızlı da değil. 9.1 gelmeden önce yüklemenizi önermem şahsen. Zaten kaybedeceğiniz hiçbir şey yok bekleyin derim.
  • arkadşlar, 2 tane sorum olucak birincisi internetden ilanlara bakıyorum yazılanları okuyorum falan insanların kimisi diyor ki sabah full sarj öğleden sonra bitiyor kimisi diyorki tüm gün devam ediyor. şimdi ben internetden baktığım ilanlarda 8 ay garantisi devam ediyor diyor mesela o telefonun şarjı ne kadar dayanıyordur sizce? çok application kullanan birisi değilim. bir diğeri ise sizce bu telefonu şimdi atıyorum 800 tl ye(8 ay garantisi kalan telefon) alınca bu telefon beni daha ne akdar idare ettirir? yani 1 sene yada 1.5 sene daha götürürmü yoksa 3 4 ay sora beni sinir etmeye başlarmı?

5c kullananlardan birisi şarj kullanım olayının resmini paylaşabilirse çok sevinirim
  • Hocam telefon elimden düşmüyor. Ios 7 var bende. Instagram spotify forum kullanıyorum bu ara çok sık. Şarj 5-6 saat arası ekran kullanımı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c ile google ile nete girdiğimde 15-16 sekme açıyorum telefon tık demiyor ne donma ne kasma bu telefonun en sevdiğim özelliği sorunsuz olması ilk defa bir telefonu yıllarca kullanmayı düşünüyorum
  • hocam öncelikle ilk mesaja cevabın için teşekkür ederim. şimdi 9.1 de çıktı onu yükledin mi? tavsiye eder misin? deneyimlerin nasıl hız düşüyor mu ciddi anlamda?
  • Telefonumu 8 gün önce batarya şişmesi ve home butonunun çalışmaması sebebiyle servise gönderdim. Servisten değişim kararı çıktı ve şimdi yeni cihazı bekliyorum. 5C'nin ellerinde olmama ihtimali ve 5S gönderme ihtimalleri var mıdır sizce?
  • Whatsapp mesaj içeriğini uygulama dışında göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznbkr7

Telefonumu 8 gün önce batarya şişmesi ve home butonunun çalışmaması sebebiyle servise gönderdim. Servisten değişim kararı çıktı ve şimdi yeni cihazı bekliyorum. 5C'nin ellerinde olmama ihtimali ve 5S gönderme ihtimalleri var mıdır sizce?

Sanmıyorum daha satışta cihaz
  • Eskiden deli gibi severdim samsungu ve iphone'cular da asla iphone'a laf söyletmezlerdi mükemmeldi iphone'lar.

Artık samsung'dan nefret ettim iphone'cu oldum ben de 6s aldım.

Ama şimdi görüyorum ki iphone mükemmel bir telefon değilmiş. Okusanıza şu yorumları yok kasıyor yok donma var yok uygulama 1-2 saniye geç açılıyor.

Ama biri bişey dese yok hayır donmadı ben yalan söyledim diye ölümüne savunursunuz.

Gerçekçi olun fanboy olmayın.
  • 0 ı nereden bulunur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz iOS 9.1 ile çok stabilleşti.cihazda ne donma ne Kasma hiç bir sorun yok pili 3G ile günü çok rahat çıkartıyor.cihazın hala gideri var alacaklar tereddüt etmesin en az 2 yıl daha sağlam güncelleme alır

• quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

0 ı nereden bulunur?

İstanbuldaysanız bir vodafone bayiine gidip sistemden bakmalarını rica edin. Bir hafta önce son iki tane mavi 32 gb mevcuttu. 1700 lira dediler :/

• ddbb kullanıcısına yanıt
    teknosada 1399 a görmüştüm mavisini
  • arkadaşlar ben ciddi ciddi 2. el 5c almayı düşünüyorum, sizce ortalama bi temizlikte telefona maksimum ne kadar ödiyim? Yani atıyorum 5 6 ay garantisi kalan kozmetiği de 10 üzerinden 8 olan bi telefona ne kadar vermem lazım peşin sizce??
  • Aslında zor bir soru. Çünkü hiç bir satıcı malını kötülemiyor. Sıvı temaslı ürün de var pasaportu sıkıntılı da. Herkesin telefonu 0 gibi zaten.

Benim tel 12 ay garantili 32 gb. Ama satsam ne isterim ya da hangi teklife sıcak bakarım bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.