Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tunar_08

Selam. Benim telefonumun ekranının camı ekrandan çıkıyor resmen. Yani camı biraz çekiştirince ekranın içi görünüyor. Nasıl düzelte bilirim ? Lütfen yardım edin kafamı yicem

Arkadaşlar bu sorun bende de var. telefon camı 1mm daha yukarıda hissedilir derecede. nasıl içeri sokabilirim camı alttaki vidaları çıkarıp kasayı yerine oturtsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safaride arada aşağı doğru kayıyor ekran ios 9 da.. Çok küçük kasılmalar var uygulama geçişlerinde ve multitasking ekranında. Bazen uygulama açılınca ekran siyah oluyor 1-2 sn bekletiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Tunar_08

Selam. Benim telefonumun ekranının camı ekrandan çıkıyor resmen. Yani camı biraz çekiştirince ekranın içi görünüyor. Nasıl düzelte bilirim ? Lütfen yardım edin kafamı yicem

Arkadaşlar bu sorun bende de var. telefon camı 1mm daha yukarıda hissedilir derecede. nasıl içeri sokabilirim camı alttaki vidaları çıkarıp kasayı yerine oturtsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?

Aynı sorun bendede var düşürmüşsün sanırsam ama kasadan cam ayrılmaz sert bir düşüş olursa anca

• Sıfır 5c 16 gb 1500 lira uygun mu sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 9 facia,iphone 6 da bile kasiyor sifir kurulum yapinca bile beklentimiz io9.1 icin...

• bende kasma yok ios9 ile. memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4f41

Sıfır 5c 16 gb 1500 lira uygun mu sizce?

1200 seviyesinden satılan cihazlar onlar. Doların yükselmesi eski mala vurmaz. Almayın

• quote:

maksimum 1200 tl verilir hocam o paraya değer mi dersen sıfır almak bence değer en az 3 yıl gideri var hala....
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

quote:

1200 seviyesinden satılan cihazlar onlar. Doların yükselmesi eski mala vurmaz. Almayın

Nerde 1200 liraya satılıyor acaba ya?

• Arkadaslar telefon alicam
    iphone 5c mi lg g3 mu aliyim

• telefon belimden aşağı arka kapağa doğru düştü dostum. ne yapabilriim bir fikrin var mı? gerçekten beni rahatsız ediyor bu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

telefon belimden aşağı arka kapağa doğru düştü dostum. ne yapabilriim bir fikrin var mı? gerçekten beni rahatsız ediyor bu durum

Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum benim cihazdada çok hafif çıkıklık var ama farkedilmiyor dikkatlice bakılmadan. İstersen garantiye ver?

• 4f41 kullanıcısına yanıt
    Pahalı tabikide bazı sitelerde swap iphone 5 1099 tl ondan alınır yada 1500 tlye sahibinden kapalı kutu 5sler var onlardan alınır. 5cye verilmez o kadar ama illaki 5c olması gerekiyosa yine sahibindende kapalı kutusu 1200 tl civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Pahalı tabikide bazı sitelerde swap iphone 5 1099 tl ondan alınır yada 1500 tlye sahibinden kapalı kutu 5sler var onlardan alınır. 5cye verilmez o kadar ama illaki 5c olması gerekiyosa yine sahibindende kapalı kutusu 1200 tl civarı.

Ya arkadaşlar yardımcı olun şu an nakit 1400 liram var 5s mi 5c mi nereden nasıl alabilirim. Haftalardır bakıyorum bi sonuca varamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zina eden imam

Arkadaslar telefon alicam

5C

• quote:

Orijinalden alıntı: Zina eden imam

Arkadaslar telefon alicam

İphone taraftarıyım eğer 5S ve üstüne bütçe yetmiyorsa kesinlikle G3 alın. Ayrıca 5C kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Bu telefonun son güncellemesi İOS9 dur. İOS10 geldiğinde İphone 4 gibi olup kullanılamayacak hale gelecek.
  • quote:

Değil hocam 32 GB olsa neyse. Üstüne biraz daha koyup 5S veya üzeri alın derim, en az 5S. Uzun ömürlü olması bakımından çünkü şimdi alsanız maksimum bir yıl ömrü kaldı cihazın açıkçası.
  • 4f41 kullanıcısına yanıt
    Bu linkten bak yaşadığın şehre göre içine sinen bütçene en uygun cihazı al. 1400 tlyi 5c ye verme yazık olur.

http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-apple-iphone-5s?price_max=1400

• Merhaba arkadaşlar. 5c cihazımın ekranı kırıldı. Işık geliyor ancak hiç görüntü yok. Ankara içinde tavsiye edebileceğiniz bir tamirci arıyorum. Cihazın 1 yıla yakın garantisi var ancak store çok para istiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• ikinci el iphone 5c almayı düşünüyorum da son güncellemelerle nasıl oldu cihaz yavaşladı mı?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.