H

Yüzbaşı
22 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 197 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, başlıktada belirttiğim gibi th10 110 leven köyümü artık hiç girmediğimden ve paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. İhtiyacım olduğundan ciddi alıcılara pazarlık payı az da olsa vardır. Fiyat 300 tl dir şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.

İyi akşamlar arkadaşlar, normalde pek fazla konu açmam ama gerçekten müşkül bir durumdayım. Annemin 4s'inde bir problem oldu elma logosu gidip geliyordu bende dfu moda alıp güncelleyeyim dedim ama bir hata oluştu diyor 21 hata kodu numarası da, geri de yükleyemiyorum. Yabancı forum siteleri dahil yazılan bir çok şeyi denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım, eğer bu konu hakkında bir bilginiz varsa memnun olurum.

Not: İşletim sistemim ve itunes yazılımım günceldir..
Arkadaşlar iyi akşamlar iyi forumlar, subwoofer'ın ucu kırıldı küçük bir parçası da içinde kaldı, garantiye mi göndersem acaba, yeni bir subwoofer verirler mi ?
İyi akşamlar ve iyi forumlar herkese. Avea'dan vodafone'a geçmek istiyorum red M tarifesi hoşuma gitti 52 tlye geliyor ailem içi vodafonelu indirimiyle birlikte ayriyeten spotify ya da digiturk aboneliği de çok hoşuma gitti. Aveadan cihaz tarifesiyle telefon almıştım 15 gün sonra bitiyor, bittikten sonra hemen geçeceğim, bilmem gereken veya sizin bana önerebileceğiniz birşeyler var mıdır? Şimdiden teşekkürler..
İyi akşamlar, bugün iphone 5c telefonumun bataryasını değiştirttim yaklaşık 1 saat kullandım sonra baktım ki telefon tepki vermiyor siyah ekran var sadece. Hard reset atmaya çalıştım, itunes'a bağlayıp denedim fakat sonuç alamadım. Yarın bataryayı değiştirttiğim yere götürücem sanırım ekran soketini tam takamadı, umarım anakarta birşey olmamıştır. Herhangi bir öneriniz var mıdır ?
İyi günler arkadaşlar, clash of clansta köyümü kaybettim, daha doğrusu oyunu açarken başka bir game center hesabıyla almıştım, şimdi onun mail ve şifresini bilmiyorum. Oyun içinden destek bölümüne mail attım köyümün gerekli bilgilerini verdim haber bekliyorum, ne zaman geri dönerler, olumlu bir sonuç alabilirim değil mi?
İyi sabahlar, iphoneda son aramalarım gözükmüyor arkadaşlar, restoresiz bir çözümü var mıdır bunun ?
Arkadaşlar iyi günler, ios 9 geldiğinden beri app storeda ne güncelleme yapabiliyorum ne de uygulama indirebiliyorum. Artık geç mi demek istiyor ios 9'a ?
Arkadaşlar bugün d&r'dan 5c'm için hama marka lighning kablosu aldım 1.5 metro silikon malzemeden yapılma gayet sert kırılması ezilmesi nerdeyse imkansız, bayadır ucunda izolo bantla kullandığım için bu ürün ilaç gibi geldi açıkcası :)

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Hama-HM102099-iPhone-5-Lightining-USB-Kablo-Beyaz//Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Baglanti-Kablolari/urunno=0000000436438
Selamlar arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi 2.5 inç usb 3.0 hdd kutusuna ihtiyacım var, piyasadakilerin çoğu 2.0, en son çare netten alıcam, önerilerinizi alabilir miyim ?
Hakkında
Forum İmzası:
ASUS N550JK-CN167D VE İPHONE 5C MAVİ KULLANICISI :)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 477
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 26.914 (Bu ay: 622)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.