Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FikirLideri Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X-Slim kullanıcısına yanıt

    Freeform ve Game Center gerekli mi? Bunlar dışında liste okeydir bence. iCloud yedeklemesi tamamlanınca DFU moduna almadan önce iCloud'tan çıkış yapmayı ya da "iPhone'u Bul"u kapatmayı unutmayın. Kolay gelsin 

  • kinemania K kullanıcısına yanıt

    Pek gerekli değildi açıkçası onlar gözden kaçmış diyelim hocam :) Teşekkür ederim hocam

  • Arkadaşlar bu şarj olayını %20 ve %80 arasında tutmanın ve bunun dışında şarj etmemenin bilimsel açıklaması tam olarak nedir. Hayır zaten tam doluyken 1 günü ancak çıkaran telefon %80 iken kullanınca günü çıkaramıyor. Evde akşam tekrar şarj gerekiyor.  

  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    Ben bunu bir süre titizlikle uyguladım. Fakat iddia edildiği gibi pil sağlığındaki düşüşü önlemeye bir faydası olduğunu görmedim. Sadece ara sıra, o da pil hep aynı düzeyde %100 şarj olmasın, düzensizlik olsun diye yapıyorum. %20’nin altına düşmeden elektriğe takmaya çalışıyorum.
  • Siz yine bu şartlarda akşamı yapıyorsanız çok iyi hocam , ben günde en az 2 kere şarj ediyorum  oyun oynarsam min.3 şarj . Pil sağlığım yüzde 86.


    @kinemania  Eeee hocam iCloud yedeğini yükledim bu komple her şeyi tekrardan yüklemiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 21 Mart 2024; 1:15:40 >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Kuruluma başlamadan önce iCloud’tan çıkış yaptınız mı ya da iPhone’umu Bul’u kapattınız mı? Kurulumu tamamlarken “yeni iPhone olarak ayarla” diye seçtiniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 21 Mart 2024; 2:13:27 >
  • Beyler bişe sorayım. Apple fransaya özel radyasyon seviyesini düşürmek için iphone 12 ye güncelleme çıkarmıştı. Bu güncelleme bize de geldimi ? Bilginiz varmı?
  • Arkadaşlar acilen 17.4.1 e güncelleyin.

    Pil resmen bitmiyor. İnanılmaz
  • kinemania K kullanıcısına yanıt

    Evet hocam yaptım inanın o kadar hepsini deneye deneye uğraştım ki en son sinir oldum 2500 resim vardı 504 resim yükledi , bende sinirlendim komple her şeyi sildim direk sıfırdan başladım  

  • mymerla kullanıcısına yanıt
    İlk günlere aldanmayın. Her güncellemenin ilk 1-2 gününde pil az biter gibi oluyor ama sonradan pil sağlığı kapasitesine göre asıl performansına erişiyor.
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa bu kadar iyi gördüm bilmiyorum. Umarım bu şekilde gider diyelim.
  • Bende yeni güncellemeyi yaptım bakalım nasıl olacak  


    @kinemania hocam telefon şuan gayet performanslı çalışıyor komple her şeyi sildim belki ondandır ama hız olarak takılma olarak o bahsettiğim şeyler artık yok

  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın o vakit

    ios 17 sürümünde uzun süre kalmaya devam edecekseniz yaz ve sonbahar aylarında çıkacak sürümlere güncellemeye devam etmeniz gerekir. 17’nin belli bir aşamasında uzun süre beklemeyi tercih ederseniz (misal 17.6 gibi) bir süre sonra 17.7 ve devam eden sürümlerine geçemeyip iOS 18’e geçmeye mecbur kalabilirsiniz, aklınızda bulunsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 23 Mart 2024; 10:44:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kinemania

    Güle güle kullanın o vakit

    ios 17 sürümünde uzun süre kalmaya devam edecekseniz yaz ve sonbahar aylarında çıkacak sürümlere güncellemeye devam etmeniz gerekir. 17’nin belli bir aşamasında uzun süre beklemeyi tercih ederseniz (misal 17.6 gibi) bir süre sonra 17.7 ve devam eden sürümlerine geçemeyip iOS 18’e geçmeye mecbur kalabilirsiniz, aklınızda bulunsun.

    Paylaşmış olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum hocam sağolun dikkate alacağım  





  • International kullanıcısına yanıt
    ?
  • International kullanıcısına yanıt
    iOS 16’nın sürümlerinde yayınladıkları bir yama ile çözdüler diye biliyorum.
  • arkadaşlar selamlar bugün öğlen optimum adana gurgencler magazadan beyaz renk ip 12 128 ile aranıza katıldık hayırlı olsun alırız yahuuu   öncelikle bütün kontrollerimi yaptım biraz pimpirikliyim de   işte ekran oled olunca ölü piksel kaçınılmaz olabiliyor ve oled kaynaklı belli süre aynı font yazı görsel de kalınca ghost screen izi çıkabiliyor, ekran kasa açıklığı daha sonra üretim hatalı yanlar arka kısımlar vs derken iyice kontrol ederek çok şükür sıfır hata maşallah diyeyim kusursuz iphone 12'ye denk geldim diyebilirim  kaça aldım derseniz 28.949 asıl fiyatıydı 128 lik eft havale ile gönderim de gurgencler ıbanlarına 28.370 liraya 579 lira indirimle %2 eft indiriminden yararlanıp alısverısımızı yaptık, içinde açtığım da ios 17.3 vardı sonra 17.4.1 kurdum  


    dipnot; üretim yeri kutuda çin yazıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 24 Mart 2024; 18:23:12 >




  • 17.4.1 de pil durumu nasıl ?

  • Dessas01 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  • iPhone 12 Mini alırken şu noktalara dikkat etmek önemli olabilir:


    📱 Ekran Boyutu: iPhone 12 Mini, küçük boyutuyla öne çıkıyor. Eğer küçük ve kullanışlı bir telefon arıyorsanız bu özellik sizin için ideal olabilir.


    📸 Kamera Özellikleri: iPhone 12 Mini, yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekebilen güçlü bir kameraya sahip. Kamera performansı size önemliyse bu özelliğe dikkat edebilirsiniz.


    🔋 Pil Ömrü: Küçük boyutuna rağmen iPhone 12 Mini, iyi bir pil ömrü sunar. Günlük kullanımınıza göre pil ömrünü değerlendirebilirsiniz.


    🚀 Performans: iPhone 12 Mini, güçlü bir işlemciye sahiptir, bu da hızlı ve akıcı bir deneyim sunar. Telefonun performansı sizin için önemliyse bu özelliğe dikkat edebilirsiniz.


    💰 Fiyat: iPhone 12 Mini, diğer iPhone modellerine göre daha uygun fiyatlı olabilir. Bütçenize uygunluğunu değerlendirebilirsiniz.


    🔌 Bağlantı: iPhone 12 Mini, 5G bağlantı desteği sunar. Hızlı internet bağlantısını önemsiyorsanız bu özelliği göz önünde bulundurabilirsiniz.


    ​inceleme kullanıcı yorumları ve testler için buradaki bağlantıya göz atabilirsiniz.





  • 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.