Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kasa açıklığı var iPhone 12 telefonda acaba bu sıvı geçirmezdik özelliğini etkiler mi
  • kinemania K kullanıcısına yanıt

    Şuan sıfırlayıp tekrardan yedeği yükledim hocam deneyeceğim bakalım teşekkür ederim :)

  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Umarım çözülür, kolay gelsin 👍
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazım da aynı şekilde çok donuyordu. Öyle ki fotoğraf çekim tuşuna bastıktan 4-5sn kadar sonra ancak fotoğraf çekebiliyordu, ana ekranda sağ-sol kaydırma yaptığımda fps drop yer gibi oluyordu ve daha neler neler...

    Yedeklemeyi bir türlü tam anlamıyla başaramadım, içinde çok fazla gerekli belge, notlar, ekran görüntüleri mevcuttu ondan sıfırlayamadım da. Bu cihazı sıfırlamadan kenarda duran beyaz renk iphone 12'yi sıfırlayarak geçiş yaptım, sanki çağ atlamış gibiyim. Elbette renk ile ilgi alakası yoktur bu durumun ama ikisi de aynı anda alındı, pil sağlıkları aynı. sadece beyaz olan 1 aydır kullanılmıyordu ve sıfırlamış oldum, yedekten kurulum da yapmadım yeni iphone olarak ayarladım. Müthiş derecede hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Sanırım bunun ilacı tamamen sıfırlamak ve yedekten kurulum da yapmamak olabilir.
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ufak hatırlatma: Performans için hafızada biraz boşluk kalsa iyi olur. Bu bilgiyi çok yerde görmüştüm. Hafıza hep sonlara kadar doluysa zorlanmalar olabilir.
  • Bu hafta sonu dahil böyle deneyeceğim hocam , eğer ki baktım yine aynı sorun var bu sefer sıfır kurulum yapıp ayarları kendim sıfırdan el ile yapacağım hocam ama öyle olursa bunda bulunan resim ve videoları nasıl yedekleyeceğim ve tekrardan yükleyeceğim , notları vs mail ile atarım sorun olmaz.


    @kinemania


    Hocam 150 GB boş yer var yine de hatırlatma için teşekkür ederim , peki resim ve video konusu hakkında nasıl yönlendirebilirsiniz?

  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ben temiz kurulumdan önce, iCloud’a sadece fotoğraf notlar ve rehberi yedekliyorum. Diğer uygulamaların yedeklemelerini kapatıp son iCloud yedeğini bu şekilde alıyorum. Sonra DFU ile temiz kurulum işlemine başlayıp, bitirirken telefonun yeni iPhone olarak kurulmasını seçiyorum. Telefon aktif hale gelince rehber, fotoğraflar ve notları iCloud’tan indiriyorum, kullanacağım uygulamaları tek tek AppStore’dan indirip kuruyorum.

    DFU kurulumda aslında “hiçbir şeyi” yedekten geri getirmemek öneriliyor ama o yöntem bence aşırı zahmetli, ayrıca iCloud’u da işlevsiz kılıyor. Açıkçası, rehber, fotoğraf ve notların yedeğinden bug taşınacağına pek inanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 14 Mart 2024; 20:19:11 >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt

    Bir kereye mahsus o zaman iCloud satın alacağız gibi duruyor hocam çünkü ben hiç iCloud kullanmadım hep 256 GB cihaz kullandım . Böyle olunca iTunes üzerinden komple yedek alıp tekrardan telefona yüklüyordum.Ellerinize sağlık hocam böyle yapacağım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 14 Mart 2024; 21:6:27 >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt

    fotoğraflar kişiler ve notları iclouda yedekleyebilirsiniz bug taşımaz onun dışında herşeyi sıfırlayın dfu ile kurarken yeni bir iPhone olacak şekilde başlatın uygulamaları artık tek tek yükleyin telefon kaymak gibi olur bu işlem 2 yılda bir yapılsa yeterli iphone 12 eskimeden kaynaklı hantallaşacak bir cihaz değil henüz ona daha uzunca bir zaman var

  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Ama şuan görün ne durumda şoka girersiniz hocam , ben bile hayret ediyorum , pazar gecesine kadar böyle kullanacağım eğer olmazsa pazar akşam işlemler başlar :)

  • X-Slim kullanıcısına yanıt

    Yaptığım bir güncellemeden sonra benim ip12 mini kafayı yemişti. Takılmalar, fps, basarsın tuşa basmaz, ekranın bir bölümü algılamaz vb. Temiz kurulum yaptım telefon pürüzsüz kaymak gibi oldu. Şehir efsanesi değilmiş onu anladım. İp 12 pilinden razı olan için canavar gibi telefon.

  • Temiz kurulum nasıl yapılır ?bir rehber gibi tüm arkadaşlara yardımcı olur diye düşünüyorum
  • 12 yi bi türlü düzeltemediler fotoğraf çekerken donma yaşıyorum
  • alik21 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorundan muzdaribim hocam bugün dfu moda alıp temiz kurulum yaptım ama nafile
  • Sıfır 12 mini bulabilir miyim düz 12 fiyatına yakın?
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    hocam alacaksanız düz 12 yada 13 alın bence.daha önce 12 mini kullanıyordum bataryası gerçekten sıkıntılı.şimdi 13 kullanıyorum hem batarya hemde performans olarak daha iyi
  • 12 mini neden daha pahalı?

  • International kullanıcısına yanıt
    mini serisinin üretimi durdu ondan olabilir
  • Merhaba hocalarım , şimdi ben iCloud yedeklemesi yapıyorum .

    1)Fotoğraflar

    2)iCloud Drive

    3)Parolalar ve Anahtar Zinciri

    4)Mesajlar

    5)Kişiler

    6)Game Center

    7)Freeform

    8)Whatsapp

    9)Notlar


    Bunların hepsini iCloud'a yedekliyorum . Sonrasında temiz kurulum yapıp bunları iClouddan çekeceğim. Şimdi sizce 9 bölümü yedeklemem sorun olur mu ? Kardeşim sen boşuna temiz kurulum kurma bütün her şeyi yedeklemişsin olmaz mı dersiniz :)


    @kinemania @Peregrino @hayloft @mstf_ogrtmn

  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.