Şimdi Ara

Apple Arcade'de denemeniz gereken 5 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji devi Apple'ın yeni kullanıma sunduğu oyun abonelik hizmeti olan Apple Arcade, mobil oyunlara yeni bir soluk getirdi. Makalemizde, oyun içi reklam ve satın alımların olmadığı Apple Arcade platformunda yer alan ve kısa sürede popüler olan 5 eğlenceli oyunu bir araya getirdik. Apple'ın oyun servisinin Türkiye fiyatlandırmasının ise aylık 34.99 TL olarak belirlendiğini de söyleyelim.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Watch Active2 için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı



    What the Golf





    What the Golf oyununun yaratıcıları onu "golften nefret eden insanlar için golf oyunu" veya "aptal fizik temelli bir golf parodisi" olarak tanımlıyorlar. Her ikisinin de doğru olduğunu söyleyebiliriz ancak bu oyunun klasik bir Arcade tarzı oyun olarak da oldukça sağlam olduğu su götürmez bir gerçek.



    Oyunun amacı seviyeye göre değişiyor ve bu yüzden oyunu tanımlamak biraz zor olabilir. Bazı seviyelerde, sadece bir golf topuyla bayrak direğine çarpmaya çalışıyorsunuz. Diğer seviyelerde de kendinizi bambaşka senaryoların içinde buluyorsunuz. Bu oyunun en iyi yönlerinden biri de hızlı bir şekilde akması.



    Eğer bir yerde sıranızın gelmesini bekliyorsanız, toplu taşımada seyahat ediyorsanız veya sevdiğiniz TV programı reklam arasına girdiyse, muhtemelen What the Golf oyununda birkaç seviye bitirmek için vaktiniz olacak.



    Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm





    En iyi JRPG oyunlarından ilham alınarak geliştirilen Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, kuşkusuz bu tarzı seven oyuncuların favorisi olmaya aday. Oyunun özellikle mobil platform için son derece iyi ve sürükleyici olduğunu söylemek mümkün. Zira oyunun geliştirici şirketi Cornfox & Brothers, Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm'in üzerinde beş yıldır çalıştıklarını belirtiyor.





    Şirket sözcüsü ise "Bu oyunu üçüncü şahıs kamerasıyla, daha iddialı bir hikayeyi ve yeni konumlarla dolu bir dünyayı anlatmak için yaptık." ifadelerini kullanıyor. Eğer gerçek zamanlı aksiyon-macera oyunlarından hoşlanıyorsanız Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm oyununu mutlaka denemeniz tavsiye ediliyor.



    Skate City





    25 ila 40 yaş arasında bir yerdeyseniz, büyüme aşamasında bir çeşit ekstrem spor oyunlarını mutlaka oynamışsınızdır. Agens Games tarafından geliştirililen Skate City, eğlenceli bir kaykay oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun bir kaykay oyunundan beklenen her şeyi sunduğunu söyleyebiliriz. Kontrolleri oldukça kolay ve yeni başlayanlar için de sıkılmadan alışılabilecek düzeyde.





    Oyunda para kazanmak için çeşitli hedefleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kazandığınız paralarla da kaykaycınıza yeni ekipmanlar ve yetenekler kazandırabiliyorsunuz. Skate City'nin en sağlam kaykay oyunlarından biri olmaya çalıştığını söylemek mümkün. Gece-gündüz döngüsü, dinamik olarak değişen hava koşulları ve müzikleri ile denemeye değer bir oyun sizi bekliyor.



    Possessions





    Bu oyunu farklı olarak tanımlamak yanlış olmayacaktır. Possessions, düşük stres seviyeleri arasında oynanan, basit, perspektif tabanlı bir bulmaca oyunu. Amaç ise  kolay: Eşyaları doğru yerlere koyarak odayı tekrar bir araya getirmek. Bakış açınızı değiştirerek, eşyaları odanın içinde doğru ve sığacak şekilde yerleştirmeniz gerekiyor. Basit bir şekilde başlayan oyunun, giderek karmaşık bir hal aldığını da belirtelim.





    Oyunu bitirdikten sonra, AR versiyonunu iPhone'unuzun kamerasını kullanarak oynayabiliyorsunuz. AR versiyonunda eşyaları belirlediğiniz bir düz zemine oturtuyorsunuz. Bu mod özellikle çocuklar için oldukça eğlenceli ve dikkat çekici olabilir. Eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız, Possessions'ın kolay kolay elinizden bırakamayacağınız bir oyun olduğunu söyleyelim.



    The Pinball Wizard





    Eğer langırt tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız The Pinball Wizard sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Oyun son derece eğlenceli olmakla birlikte, aynı zamanda langırta bambaşka bir bakış açısı getiriyor. Oyunun aslında yarı langırt, yarı RPG türünde olduğunu söylemek mümkün.





    Langırt oynarken aynı zamanda zindanların içindeki canavarlarla da savaşmanız gereken bu oyun size hem para hem de çeşitli yetenekler kazandırıyor. Eğer eski konseptte bir oyuna yeni bir soluk arıyorsanız, The Pinball Wizard'ın size beklediğiniz heyecan ve eğlenceyi sunacağı bir gerçek.








  • Hepsi leş gibi oyunlar. Tek iyi oyun olan Sasquatch'i da listeye koymamissiniz.

  • Tek seferlik ücret yapsalar neyse de aylık 35 tl'ye, telefon faturası gibi oyunlara para vermeye değmez.
  • Apple'dan maaşlar yatmış bakıyorum :D

  • Oyunların tasarımı, konusu vs. güzel de 2 kere girdikten sonra 3.ye giresiniz gelmiyor. Herhangi bi zorluk yok, rekabet yok, bölümler aynı. İndirip 20 dk oynayın, bi daha giresiniz gelmez

  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Tek seferlik ömür boyu bir sürü oyun mu oynatacaklar, hayrat çeşmesi ya bu. Mantığını anlamamışsındır belki, xbox game pass ile aynı. Eğer para ödersen sana kütüphanelerini açıyorlar. Ha sen 35 tl vermezsin ama George 5 dolar verir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylık 7-8TL gibi bir fiyatı olsa tamam da 35TL fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagoguslu -- 4 Ekim 2019; 18:24:57 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Normalde tek tek satın alınmıyor mu ?

  • Mobil oyunculuk için bu para çok

  • Sipihrz kullanıcısına yanıt
    Arcade'deki oyunlar Arcade'e özel yani App Store'da satılmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 lira olması lazım aylık, bu talebimi apple a iletin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayonora yok ne biçim liste bu
  • Türkiye fiyatı kazık. XBOX, Origin fiyatları bile bu kadar yüksek değilken mobil oyunlara 35₺ istiyorlar. Biraz pazar araştırması yapıp Türkiyeye özel fiyat uygulamaları gerekiyordu, aksine kurdan pahalı fiyat çekmişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna kimse para vermez.İlk ay ücretsiz deneme işe yarar sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu aşamada değmez
  • Bu kütüphaneyle, henüz oyun kültürü oturmamış bir pazara, olabilecek en fahiş fiyattan giriş yapmak. Apple'ın Türkiye'yi damızlık koyun olarak görmekten asla vazgeçmeyeceğinin en büyük göstergelerinden biri. Şaka gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.