Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
  • Doğrudur ama airpodsu PC de göremiyoruz mesela. Arkaşım kulaklığını telefon haricinde kullanamıyor

hocam evet bende pro vardı :) 1400 gibi rakama almıştım.. icinden bazen eline alınca ses geliyordu ötme gibi şimdi tekrardan almak istiyorum alsammı almasammı bilemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

airpods max i windows cihazlarda kullanabiliyorum.

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • iwatch ve iphone kullanan biri olarak, kulak ici olmayan ve belki de bu yuzden vasat bir ses kalitesi olan kulakliga 2500 lira vermek akil isi degil. Pro olmus 5000 lira asiri gereksiz 2000 - 3000 liraya airpodsun yanina yaklasamayacagi sesler veren tws ler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3.750 ye aldım ben amazondan. Muhakkak daha iyi ses veren kulaklıklar vardır. Bu durum gayet normal. Dediğim gibi son kullanıcı olarak günlük kullanımda edindiğim tecrübe daha keyifli ve konforlu airpods prolarlar. Telefona hızlı bağlanması, tüm özelliklerini kullanmak için ekstra uygulama kullanmıyor olmak vs, dolby atmos ve kafa izleme gibi.

Yorumunuzdan sonra 3.nesil almaya karar verdim bir haftadır kullanıyorum teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Uyum konusunda cidden çok daha iyi uzamsal seside beğendim şimdilik sorun yasamadım umarım böyle devam eder Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

Hayırlı olsun, umarım uzun süreler memnun kalırsınız ve sorunsuz kullanırsınız. 2019'dan beri airpods 2. Nesil ile bu cihazları kullanıyorum (aslında daha öncesinde Samsung İcon X kullanmıştım ama yolda yürürken bile yanımdan geçen arabalar yüzünden sinyal kesintisi ya da kopma sorunu, güneş ışığının arkadan kulağıma gelecek şekilde geldiğinde kulağımın içi aydınlanıyordu ve kulaklık yakınlık sensörü kulağımın içi aydınlanınca kulaktan çıktığını sanıp bağlantıyı koparıyordu falan öyle garip sorunlar yaşattı ayrıca kulaklığın içi kir toplayıp tıkanıyor ve ses gelmeyecek seviyeye geliyordu ki bunu servis temizliyordu ancak düzgün şekilde) ve bu kadar süre kullanıp deneyip toplayınca çok memnun olmasam bile iyisiyle kötüsüyle deneyimimi aktarmış oldum. Pro modeli zaten sıkıntılı sayılabilecek bir cihaz olduğundan en iyisini yapmışsınız gerçekten.

• Ağzına sağlık.Güzel anlatmışsın.
    Benimde 1 yıla yaklaştı ilk günkü gibi çok memnun ve sorunsuz kullanıyorum.
    Ne kadar kasıtlı ve tutarsız kötülemişler pro yu. Bir kere burası airpods konusu. Eksilerini söylersin tamam da böyle kötüleyici oldumu buradaki çoğu insanın malınada ne bileyim ayıp oluyor bence. Hiç etik ve dostça değil.

Böyle taraflı yorumlarla umarım, alacak olan arkadaşlar inşallah benim gibi “Keşke daha önce alsaydım boşuna bu zamana kadar başka kulaklıklarla zaman kaybetmişim” pişmanlığını yaşamazlar.

• İyi günler benim aırpods proda şunu farkettim önce önemsemedim sonra kutunun şarjı kullanmadığım halde azalıyordu sonra biraz daha önem verdim sağ ve sol kulaklığın sarjı düşük ..bağlanmaya çalışıp şarjı azaltıyor sonra tabi oda kutudan çektiği için kutunun azalıyormuş gibi oluyor bunun için servisemi gidicez yoksa kullanmadığımız zaman telefon ve Apple TV kullanıyorum Bluetooth mu kapatıcaz . Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portrey -- 1 Ağustos 2022; 16:35:47 >

ilki AirPods Pro MWP22TU/A 4.357,00 TL

ikincisi Airpods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu MLWK3TU/A 3.883,26 TL

aralarındaki farklar nedir. ikincisinde wireless şarjlı kutusu mu var ? Ama fiyatı daha uygun. Yardımcı olabilir misiniz?

Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker

• Bende 2. Nesil AirPods var 3 senedir kullanıyorum. Önceki hafta denizde kulaklığın birini oğlum denize düşürdü. Olayı anlayıp denizde kulaklığı bulana kadar 2-3 dakika geçmiştir. Kulaklığı sudan çıkartıp kurulayıp taktım kulağıma çalıştı, sonra arabada güneş altında beklettim 1-2 saat. Şuan sorunsuz çalışıyor umarım sonradan su koyvermez.

Özet ile bu cihazlarda su geçirmeme özelliği var mı bilmiyorum ama öyle kolay kolay sıvı teması ile birşey olacak cihazlar değil, yada benim şansım yaver gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 2 Ağustos 2022; 21:11:16 >
    Sanırım airpods 2'de bu su geçirmeme ya da ter dayanıklılığı yoktu ama derin bir yere düşmediyse eğer şansınız da yaver gitmiş demek ki bir şey olmamış. Geçmiş olsun valla ben de 2019'da airpods 2 almıştım ve o zamandan bu zaman fiyatları saçma sapan oldu. Gereksiz bir masraftan da kurtulmuşsunuz daha ne olsun :)

Evet suya ve tere dayanıklı değilmiş ama kim bilirdi ki tuzlu suya dayanıklı olsun :)
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 2 Ağustos 2022; 21:46:48 >

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Valla o kısa sürede yeni airpodsların fiyatı gözümün önünden film şeridi gibi geçmedi değil. Yarın 6 gün olacak, eğer sonradan bir sıkıntı çıkmaz ise yırttım diyebilirim.

Orijinalden alıntı: ezimuse

Bu parçada benim sağ kulaklık cızırtı yapıyor. Test parçaları yada başka şarkılar dinledim olmuyor. Patlak hoparlör olur ya onun gibi bir ses var. Sizler de dener misiniz?

https://open.spotify.com/track/43r6z1Hh7ydHo8julSoDHT?si=3Giox4XKRWKU41bfJb3HPA&context=spotify%3Aalbum%3A5aBDwb8E9GJvQruSw0eyrx
    Bende cızırtı yok

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Ben de airpods 3. Nesil'i takside düşürmüştüm. 1 gün boyunca taksici abiyi bul uygulamasından takip ettim valla onların işi de zormuş tüm izmiri dolaştı şahit oldum ama sonunda taksiciler odasını arayıp detaylı biniş iniş saati ve konumunu söyleyince taksiciye ulaştılar geri aldım 3. gününde. İlk gün napıcam diye düşündüm, 2. gün amazonda en azından diğer yerlere göre bir tık ucuzmuş diyip sepete attım, 3. gün bulundu ve gidip aldım hemen taksiciden :))

• 2. nesil sıfır kutusunda ne kadar eder sizce?

Apple'ın okul kampanyasından 9.Nesil ipad alacağım. Ama airpods işime yaramaz, satacağım. Ederi nedir sizce?

Amazonda airpodsuz 5900TL

Apple'da airpodlu 6800TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 3 Ağustos 2022; 2:20:23 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.