Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
  • Sunset Sarsaparilla kullanıcısına yanıt
    Çakmalar neredeyse bire bir yapılıyor. Bilmeyen biri kullanırken bile fark edemez.
    Öncelikle faturası garantisi varsa çakma değildir ki yüzde 80inin ne garantisi ne faturası olur hep yurtdışından hediye gelmiştir yersen.
    İkincisi çakma sürümler yazılım güncellemesi almıyor yani son sürüm 4E71 sürümüne güncellemiyor.
    Üçüncüsü daha kötü çakmalarsa özellikleri doğru düzgün çalışmıyor gürültü engelleme vs. zaten bunlar da 200-300 lira falan oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Fatura kesmek zor değil. Fatura çakma olmadığını belli etmez.

O suça girdiği için ayrı ayrı açıklamama gerek yok diye düşündüm ama tabiki fatura da çakma olur. Şahsen benim ayırt ettiğim tek yer güncelleme konusu. Öbür türlü tüm özelliği çalışanları da var ama onlar da uzun ömürlü gitmiyor ve nerdeyse orjinaline yakın fiyat çekiyorlar 1500-2000 gibi. Hele airpods max çakmaları bambaşka bir dünya

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Daha mart ayında wifi 7 ve bluetooth 5.3 haberleri var çıktığına dair. Adamlar çok hızlı gerçekten ama apple'ın sunduğu 5.3 ile bu çakmalar aynı kalitede midir sanmıyorum.
    Bu tarz cihazları da kullanmamak lazım diye düşünüyorum çünkü orijinali gibi gösterip milleti dolandıranı da çok oluyor yazık yani ucuz da değil.

• Apple Airpods İpad için eğitim indirimi ve hediyesi ne zaman bitiyor bilen var mı ?

hocam suan airpods pro alınmalımı 3800 tl felan ? yoksa pro 2mi beklenmeli..

çevremde airpods pro kullanan herkes sorun yaşadı.. ses kalitesi zamanla düşüyor, cızırtı sorunu zaten kronik..

Cihazı 0 olarak apple türkiye garantili aldım; elektronik cihazlarımı nerdeyse sıfır temizliğinde kullanırım.. aldığımdan beri koruma (kılıf) kutusunda sadece iş ile ilgili görüşmelerinde kullandım, aldığımda test etmek için yaptığım kullanımlar hariç (yeni bir kulaklık aldığımda karşılıklı ses kalitesini test ediyorum. Huawei freebuds Pro, Samsung galaxy buds pro, Edifier Neobuds Pro gibi cihazlarla birlikte kullanırken yaptığım testler hariç) cihazda ne doğru düzgün film ne de müzik dinlemedim.. garantiye götürdüğümde teslim alan adam temizliğine şaşırdı cihazın.. kulaklıkları nerdeyse hiç düşürmedim.. 2 yıldır elimden belki de 100'den fazla elektronik cihaz geçti, bu kadar temiz kullanmama rağmen tek bozulan cihaz airpods pro..

airpods 3 daha az kronik sorunlu bir cihaz ama pro seviyesinde bir cihaz değil.. 3800tl az bir para değil zaten ağustosa geldik zaten 1.5 ay sonra çıkacak airpods 2 pro'da muhtemelen airpods pro'daki tüm kronik sorunları çözerek piyasa sürecekleri için beklemek daha mantıklı bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 28 Temmuz 2022; 23:31:43 >

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam bekleyelim bakalım. 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Airpods Pro'nun kutusunun ömrü bitti galiba... Şarja takınca ışığı yanmıyor, herhangi bir belirti göstermiyor. Telefondaki widget üzerinden baktığımda da şarj olduğu falan görünmüyor. Kısacası kutu şarj olmuyor. Fakat kutunun kapağını açtığımda telefon kulaklıkları tanıyor çıkarıp kullanabiliyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Kulaklığı kasım ayında almıştım yani henüz 8 ay oldu fakat kutu dikkatli kullanmama rağmen çizikler içinde... Bu haliyle servis kesinlikle garanti dışı bırakır.

• Turkcell den airpods alan bir arkadaş varsa faturasında seri numarasının başında S harfi var mı? şöyle mi gözüküyor? S1234577 cihazın kutusunda seri numarası 1234577 , faturada ise S1234577 yazıyor. Bu sizde de böyle mi?

daha önce Mi 9T cihazımda Xiaomi kablosuz kulaklık kullandım 2 yıl çok kaliteliydi.

şimdide iphone da kullanmak için kablosuz kulaklık almak istiyorum. Kardeşimde taotronics marka kulaklık var bu da gayet kaliteli.

başka öneriniz var mıdır

Airpods proların stokları bitiriliyor. Pro 2 çıkınca satılmayacak büyük ihtimalle. Bu durumda, pro 2 en iyi ihtimalle 5.500 TL den satışa çıkacaktır. Daha fazla da olabilir tabi. Ben de bir ay önce bu motivasyon ile pro modelini satın aldım. Kendisi ile şu an çok iyi anlaşıyoruz. Apple müzikle beraber Dolby Atmos ve kafa izleme ile harika bir iş çıkarıyor. Aktif gürültü engelleyicinden çok memnunum. Servise bindiğimde çok dingin bir ortamda müzik dinlememi sağlıyor. Sonuçta milyonlarca satılmış bir kulaklık. Bazı kişiler sorun yaşıyor diye kulaklık kronik sorunlu olmaz. Benim aldığım pro modeli 2022 yılının 3. Ayında üretildiği için hiçbir hatası yok. İş arkadaşlarım da yeni aldı. Onlar da hiçbir sorun yaşamıyor. Sonuç olarak yasal olarak iki yıl garantili. Herhangi bir durumda zaten Apple kullanıcılarını mağdur etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 29 Temmuz 2022; 12:23:23 >

Apple bir cihazda airpods harici kulaklık kullanmak hata olur. Apple’ın cihazları arasındaki uyum ve iletişim gerçekten takdire şayan.

Ben de aynı şekilde 26sında sipariş geçtim hepsiburadadan dün elime ulaştı 2022nin 2.ay üretimli geldi ve cızırtı sorununun eski nesillerde olduğunu duydum bir sıkıntım yok. En kötü 2si çıkarsa bunu satıp 2ye geçerim. Kendinize 2yi bekleyip eziyet etmeyin alın deneyimleyin hocam.

Üretim tarihini nasıl öğreniyoruz?

Teşekkürler, eve gidince kontrol edeceğim.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.