Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Hocam apple destekle arama planı yapıp sorununuzu yazılımcı arkadaşlara sorarsanız daha iyi yardımcı olur ama eğer bir bozukluk olduğunu hissediyorsanız verin servise sonuçta ucuz bir cihaz değil 2 yıl da garantisi var. kulak uçlarına gelecek olursakta hiç memnun kalmadım düşecek gibi solda m sağda l var dün sağ düştü fırladı kafaya cok takmamak lazım :D bunu anladım. dediğim gibi apple destekle iletişim kurduktan sonra çözüme gidemezseniz verin servise.
  • dostlar airpods 1 var şarj konusu canımı sıkmaya başladı bir de 2 kulaklığı aynı anda şarja koydugum da ikisi de farklı % de lerde. bunu 300 e satıp 2.nesil kulaklık mı alsam diyorum ne dersiniz ?
    Bu seferkinde fırsat bulunca servise vereceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Birde şu modlar arası geçişteki ding dongggg seslerin seviyeleri artmış önceden yüksek sesle müzik dinlerken o sesler bazen belli olmuyordu.
    Kulaklık bir bütün halinde işlevleriyle, kullanım kolaylığıyla mükemmele yakın ama maalesef kalitesiz imalat sürecinden geçmiş.
    Bir yerde hata yapmışlar ama keşke o sorunda olmasaymış.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmedim, daha iyi olmuş duyulabilmesi. Ben öyle düşünmüyorum ama elektronik bu tabi keşke sorun yaşayanlarda olmasa. Birde siyahı olsaydı mat ve seçenek güzel olurdu benim için. Kılıf almazdım o zaman.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ne gibi sorun oldu? Birde bişey dikkatımı çekti zamanında iphone için zorluya gittiğimde airpods için gelenlerin hep daha önceden servis tarafından değiştirildiğini ve tekrar tekrar bozulduğunu gözlemledim yani bir kere değiştirilen airpods dahada dikiş tutmuyo neden acaba

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Dbrand var mesela ben almıştım. Ama uygulaması o kadar zor ki lesinlikle mükemmel olmuyor, kutunun beyazlığı görünüyor. Ben baya iyi uygulamama rağmen ufak şeyler rahatsız etti ve söküp nomad kılıf aldım sonra.

• mertcangundogdu kullanıcısına yanıt
    Hangi kulaklıkta mikrofon daha çok kullanılıyorsa onun bataryası daha çabuk azalıyor. Tüm airpodsların kaderi 😄

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Kutudan ziyade kulaklıklar için belki güzel olabilir siyah kaplama Tabi ne kadar kolay uygulanır ya da zor uygulanırz ya da oturumu düzgün olur mu onu bilmiyorum kutu için bir kılıf kullanılabilir aslında silikon bir kılıf ben de almayı düşünüyorum Çünkü çok kaygan Kutusu basit bir silikon kılıf yeterli olur bence

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Anladım ben kulaklıkta değilde kutuda severim ama dediğiniz şekilde dbrand in yok. Slickwraps var orada kulaklıklar içinde çıkıyor. Uygulaması o kadar zor değildir kulaklığın kutudaki gibi.

• gs_orkun10 G kullanıcısına yanıt
    Kulaklık, şarj aleti, kablo, kılıf gibi şeylerin tamiri yok
    AirPods ve AirPods Pro’ların tamiri yok.
    İçini parçalayarak ancak açabilirsiniz ve tekrar bir araya getiremezsiniz.

Hangi kulaklık bozuksa onu değiştiriyorlar.
    Tabii ki önce tespit etmeleri lazım.

• Basit silikon kılıflar zamanla esniyor genişliyor kendi kendine çıkıyor kılıf...

• 25 gün oldu AirPods pro kullanamıyorum
    Allah kahretsin hepsiburada denen firmayı , bir ürün alak dedik ayıplı çıktı ve daha uğraşıyorum adı herifler !

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam siz daha çok uğraşırsınız hepsiburada %100 iade almıyor karşında muhattap yok bir temsilcinin dediğini diğer temsilci kabul etmeyebilir.
    Amazon'da bir temsilci bir şey dediyse onun kaydı oluyor, diğer temsilci de kabul ediyor ona göre işlem yapılıyor. Hepsiburada sallapati iş yapıyor
  • Bi kulaklık alalım dedik hbsi ayrı dert n11 ayrı dert kulaklık orjinal mi değil mi bilemiyorsun hadi orjinal çıktı bu sefer kronik sorunu var mı yok mu ikilemi parayla rezillik resmen bende alacaktım vazgeçtim

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.