Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 1...466...929930931932
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kutu sarji pro 2 de biraz daha iyiydi bunda kulaklik sarji daha iyi. tum ozellikler biraz daha gelismis en buyuk fark anc de ve telefonla görüşmede.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O kadar büyük farklar var mi ? Bariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özellikle kulağa yerleşimde ciddi fark var bence. AirPods 2 pro benim kulağımdan sürekli düşüyordu uygun uç kullanmama rağmen. AirPods Pro 3 zımba gibi oturuyor. Ayrıca mikrofon ve anc kalitesi de daha iyi bence.

anc ve gorusmede bariz fark var. pro2 de fazla gürültülü bir caddede telefonla görüşmek mumkun olmuyordu pro3 de daha hic karsi tarafin sesimi duymadigi olmadi bircok senaryoda. seffaf modda fark daha az, biraz daha fazla veriyor cevre sesini.

Ben memnun değilim hocam Pro 2 kullanırken kulak ağrısı gibi şikayetim yoktu genelde tek kulaklık takarak kullanıyorum ANC vs zaten kapalı Pro 3 kullandığımdan beri ciddi şekilde kulak ağrısı hissediyorum kulaklığı çıkarınca geçiyor sırf bu sebepten Huawei marka farklı tasarımlı bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yıllardır, çok uzun yıllar xiaomi'nin airpods killer olarak çıkarttığı kulaklığı kullandıktan sonra 1 sene önce jbl bir bluetooth kulaklığa geçtim,

bu iki cihazında tam gün kulağımda olmasından pek rahatsız olmazdım, evet kötü silikonları nedeniyle kulaktan çıkma vs meseleleri oluyordu, ses kaliteleri de malumdur.

sözün kısası 2 gündür Airpods Pro 3 kullanıyorum, ilk açtığım akşam kutudan çıktığı hali ile 2-3 saat kadar kurcaladım özellikleri keşfetmek adına, biraz kulağımın ağrıdığını hissettim, ertesi gün işyeri günlük kullanımında resmen kulağımı vurdu kulaklıklar ( ayakkabı ilk günlerde ayağınıdı vurur ya Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] ) günün akşamında başladım araştırmaya tabi ki bir sürü konuya ulaştım özellikle bu tasarımın tragus üzerinde yarattığı yoğun baskı nedeniyle ağrı şikayeti olanlar azımsanacak gibi değil, çözüm önerileri arasında ilk sırada uç değiştirme var, medium'u çıkartıp small ve x small a kadar denemeler yaptım, iphone un kulaklık testini çalıştırdım bunlarda evet "vurma" "ağrı" efekti azalsa da bu sefer de ANC düzgün çalışmadı telefonda uyarı verdi zaten "uçları değiştir kulak kapanmıyor" diye

neyse bahsettiğim diğer 2 kulaklığımda bütük uçlar kullanıyordum, Airpods Pro 3'ün yanında gelen Large uca geçtim ve muhtelemen büyük silikon sayesinde sert plastiğin kulak içine teması biraz azaldı ki bir miktar daha katlanılabilir oldu, tabi medium uç ile kulak içi zorlandığı için mi yoksa Large silikonda tam uyumlu olmadığından mıdır nedir, sesi açmak için kulaklıklardan sağ yada sol farketmeksizin birine dokunduğumda epey bir acı hissediyorum, yeni silikon başlıklar kulağa o kadar sıkı oturuyor ki hareket etmeye çalıştığında acı veriyor.

buna benzer bir durum yaşayanlar çözüm önerilerini paylaşabilirler mi? 1 hafta sonra bu ağrılı durumun hem kulağın hem kulaklık başlıklarının alışması nedeniyle geçtiğini söyleyenler de var hiç geçmedi diyenler de var.

düşük seviye bir sürü kulaklık deneyimledikten sonra artık belli bir seviyeye ulaştığını düşünüp satın aldığım Airpods 3 Pro da böyle bir sorun yaşamak epey üzdü beni

EDİT: yukarıdaki mesajı yazdığım 9 mayıs tarihinden beri kullanıyorum bugun 21 mayıs, ilk gün 2-3 saat içerisinde oluşan dayanılmaz acı uçları da değiştirmemin etkisi ile 3-4 gün içerisinde tamamen kayboldu, tekrar acır mı diye medium uçlara geri döndüm onlar da canımı yakmadı, heralde kulağımın içi nasır bağladı :) tam gün taksam bile acı hissetmiyorum, ancak kulaklık silikonları ile ilgili sorunum devam ediyor sanırım, hava sıcaklıkları da bu aralar sürekli değiştiği için ya sağ ya sol kulaklık kulağımdan dışarıya hareket ediyor, bunu bazen anc aktif olduğu halde içeriye ses almasından fark ediyorum veya aynaya baktığımda kulaklığın yamuk olduğunu görüp düzeltiyorum, konfora veya ses kalitesine çok büyük bir etkisi yok bunun ancak anc aktif iken içeriye ses almasına neden oluyor bu kötü, diğer bir kötü yanı da webde okuduklarıma göre silikon kulağa tam oturmaz ise kulaklık içeriye ses sızdığını anlayıp anc sinyalini sesin sızdığı sağ veya sol tarafa daha çok gönderiyor bu da bir tarafın pilinin neredeyse her zaman %10 daha hızlı azalmasına neden oluyor.

sağ kulağına L boy sol kulağıma M boy silikon taktım.. böylece sağdaki dışarıya itilme çözüldü ancak bu sefer de soldan içeri ses sızıyor şu an yazdığım klavyenin tıkırtısından bunu anlıyorum, sol tarafa da L boy takabilirim evet ama o zamanda sol kulağımdan dışarıya itiliyor kulaklık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 21 Mayıs 2026; 23:4:3 >

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt

bende 2 gündür kulaklığı deneyimliyorum, ilk gün xs kullanmıştım bugun small a geçince biraz daha rahat kullanım sağladım.

Calisiyor hocam hem de cok iyi.ben sadece uzun yillar duz airpods kullandigim icin normal mi diye sormak istedim.seffaf modda cevre sesleri vs kulaklik takili degilmis gibi evet.sadece anc aktif iken ve sarki calmiyor iken hafif bir cevre sesi az da olsa geldi.seffaf mode gibi degil onda bildigin kulaklik takili degil gibi disarinin sesi geliyor.
    Peki Sarj durumu normali ne kadar gidiyor kutu ile beraber? Anc acik ve uzamsal ses acik vaziyette?

Garantisi 2027 de bitecek olan AirPods 4 ANC cihazımda Aktif Gürültü Engelleme çalışmamaya başladı.

Bu durum daha önce başına gelen oldu mu acaba? Apple destek uygulamasından Apple ile iletişime geçeceğim ancak önce sizlere bir danışmak istedim.

Teşekkürler

• Airpods Pro 2 imin ANC si düzgün çalışmamaya başladı başta bana öyle mi geliyor dedim ancak eminim. Boğukluk hissi geliyor ancak eskisi gibi izolasyonu iyi değil. İçeri çok fazla ses yolluyor. Garibi, apple zorlu teste soktu hiçbir sorun bulamadık donanımsal kusuru yok dedi.

Fiziksel olarak başka bir airpods pro ile de kıyaslama yapamadım. Kaldı öyle. Tek söyleyeceğim artık müşteri memnuniyetinin gerçekten sıradan firmalardan farkının olmadığıdır. Zaten 6 aylıktı. Tamir etmeyecekleri için de Pro 3 alacaktım ondan da vazgeçtim. Huawei ya sa Sennheisera döneceğim.

Konuyu okuduğumda da gırla ANC sorunları gördüm. Bu kulaklığı alacaklar iyi düşünmeli

• 4-5 ay önce Troy dan aldığım ve çok az kullandığım kutulu-faturalı AirPods Pro 3 lerimi artık hiç kullanmadığımı fark etmem üzerine satacağım. Hiç bir kusuru yok. Forum içinden ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum, pazar yerlerindeki sıfır fiyatının yarı fiyatına vereceğim. Dm den ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 17 Mayıs 2026; 16:10:53 >

• Arkadaşlar iyi akşamlar AirPods 4 normal olan modelin sağ kulaklığını motosiklet kullanırken düşmüş farkına varmadım sol tek kaldı Apple da tek kulaklık fiyatı 4.099₺ bunu güvenilir nerden bulabilirim ya da orijinalliğinden nasıl emin olabilirim fikirlerinizi bekliyorum

ilk modeli satıyorum çok az kullandım Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Arkadaslar bende ilk nesil airpods pro var. Sol kulaklıktan başlarda çok cızırtı geliyordu, şu an hiç ses gelmiyor. Şimdilerde de sağ taraftan hafif cızırtı geliyor. Bir ara airpods proların bozuk serisi vardı ve değiştiriyorlardı bugün yarın diye diye kaçırmıştım. Acaba izmir de değişim/tamir yapan bir apple servisi var mı bildiğiniz? istinyepark'ta ki troya götürdüm servisleri yokmuş. Ürüne göre servis arattığımda mavişehir troy veya optimum gürgençler'e randevu alabileceğim yazıyor ama tutumları nasıl bilmiyorum.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.