Şimdi Ara

App Store a Bağlanılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
45.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşamdan beri app store a telefondan bağlanamıyorum. Ayrı konu açmayacaktım ama asabi bir arkadaşımız konusuna soru olarak bunuda yazınca azarladı beni Oturup biraz ağladıktan sonra kendi konumu açayım ona buna minnet etmeyim diye düşündüm. Ele minnet edenin bi tarafına kırağı yağarmış

Her neyse sıkıntım bu. Wİ-Fİ üzerinden bağlanmaya çalışıyorum sanırım ağ üzerinden de bağlansam aynı şey olacak. Aynı sorunu yaşayanlar ve bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Not: Aynı konu hakkında bile olsa soru sormak isteyen arkadaşlar dilediklerince soru sorabilirler benim konumdan. @TheFaith nickli arkadaşımız hariç!

• Yapay Zekanın Yanıtı

App Store'a Bağlanılamıyor Hatası

App Store'a bağlanmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Bu yaygın bir hatadır ve birkaç farklı nedeni olabilir.

• İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: App Store'a bağlanmak için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Wi-Fi veya hücresel veri bağlantınızın çalıştığından emin olun.

• Mobil Veri Ayarlarınızı Kontrol Edin: Hücresel veri kullanarak App Store'a bağlanamıyorsanız, mobil veri ayarlarınızı kontrol edin. Hücresel veri kullanımının etkinleştirilmiş olduğundan ve App Store'un veri erişimine izin verdiğinden emin olun.

• App Store Sunucularını Kontrol Edin: App Store bazen bakım veya güncelleme nedeniyle kullanılamıyor olabilir. Apple'ın sistem durumu sayfasını kontrol ederek sunucuların çalışıp çalışmadığını doğrulayın.

• Cihazınızı Yeniden Başlatın: Basit bir yeniden başlatma, App Store'a bağlanmama sorununu çözebilir. Cihazınızı kapatıp tekrar açın.

• Yazılımınızı Güncelleyin: Güncel olmayan yazılım, App Store'a bağlanma sorunlarına neden olabilir. Cihazınızın işletim sisteminin ve App Store uygulamasının en son sürümlerine güncellendiğini doğrulayın.

• Apple Destek ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala App Store'a bağlanamıyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir. Size sorunun nedenini belirlemede ve çözüm bulmada yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adamın konusuna pazar kurarsan olacağı bu
    şimdi
    App Store arada bir "bağlanamıyor" hatası veriyor,
    O anki yoğunluk veya net bağlantısında sorun varsa,bu hata olabiliyor,
    Ancak birkaç saat içinde düzeliyor,
    Sabredemem diyorsanız,
    Hesabınızdan çıkıp tekrar girmeyi deneyin
    Veya
    Cihazı uçak moduna alıp 1-2 dk sonra açın,
    Bu işlemler işe yarıyor bende,
    Bir de TR hesabımda böyle sorunları sık sık yaşıyordum,
    USA hesabmda ayda 1 kez oluyor,
    Sebebini bulamadim ama bende böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-fi de sikinti olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ağ üzerinden bağlanıncada oluyor bende. Önerilerinizi bir denicem.

Bu arada o arkadaş pc üzerinden bağlanamadığını söylemiş. Bende telefondan bağlanamadığımı söyledim belki ikisi aynı şeydendir ayrı konu olmasın dedim. Birde o konu baya altlarda kalmıştı işe yaraması açısından canlanmış olur diye düşünmüştüm. Ama tövbe bi daha kirlilik olursa olsun kimsenin konusuna salça olmam artıkın
  • Arkadaşlar hiçbir şey işe yaramaz tek çözüm iPhone'u tamamen sıfırlamaktır ancak bunu yapmak her şeyi sileceği için;
    Sim Kart'ınızı telefonu aldığınızda verilen iğne ile çıkartın,
    iCloud'a önemli şeylerinizi(fotoğraf vb.) yedekleyin ve iPhone'u silin(Ayarlar>Genel>Sıfırla>Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil)
    Bunları yaptıktan sonra telefon herşeyi silecek ve ilk aldığınız zamanki ana kurulum ekranı gelecek oradan Eski Bir iPhone'un Bilgilerini Kur'u seçin.iCloud'dan yedekleye basın bu sayede iPhone'u silmeden önce iCloud'a yedeklediğiniz dosyalar geri yüklenecek.Zaten daha sonra ekrandaki yönergeleri izleyerek Touch ID vs. kuruyoruz ve İphone'umuz kullanıma hazır hale geliyor.Çözüldüyse ne mutlu bana.

• Merhaba, iphone ayarlarda 'hücresel' e girin hücresel veri kullanılsında 'app store' u seçip 'on' durumuna getirin. İşlem tamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.