Şimdi Ara

Apple, Mac App Store uygulama mağazasını açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple daha önce açıkladığı üzere 6 Ocak yani bugün itibariyle Mac App Store uygulama mağazasını kullanıma açtı. iPhone ve iPad gibi taşınabilir cihazlar için geliştirilen uygulamaları sunduğu AppStore mağazası ile milyarlarca dolarlık gelir elde eden ve endüstriyi yeni bir iş model ekseninde bir kez daha yönlendiren firma, Mac App Store ile de oldukça iddialı.

Autodesk, Ancestry.com ve Boinx başta olmak üzere pek çok firmanın ücretli ve ücretsiz binden fazla uygulaması ile başlangıç yapan Mac App Store'un kısa zamanda uygulama çeşitliğini zenginleştirmesi ve daha fazla sayıda içerik sunması bekleniyor. Eğitim, Oyun, Yaşam ve Üretim gibi kategoriler altında sunulan uygulamalara erişmek için Mac OS X Snow Leopard kullanıcısı olmanız gerekiyor. Apple'dan yapılan açıklamaya göre Snow Leopard kullanıcıları, işletim sistemini 10.6.6 sürümüne güncelleyerek uygulama mağasına erişebiliyorlar.

• uygulamaları türkiye magzasından indirelemiyor :S şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbenlidayi

uygulamaları türkiye magzasından indirelemiyor :S şu anda

ben şu anda indiriyorum hesabım türkiye üzerinden ve programın altında türkiye bayrağı resmi var?
    iPhone X 256 GB
  • Uygulamalar cok az ve adam gibi birsey bulmak cok zor, gelismesi lazim.

Trust me i'm an engineer
  • bendede hata veriyor

Apple, Mac App Store uygulama mağazasını açtı
    Daha Fazla Göster
  • Canka1

Ne umuyordun?
    Dün açılmış bir mağazada 300.000 uygulama beklemiyordun inşallah.
  • bodega da daha fazla app var be
  • Civilization 5, COD, NFS gibi hazir oyunlarin eklenmis olmasini beklerdim. Mac appstore un acilacagi yaklasik 3 ay once belliydi ve bu uzun surec icinde bu kadar uygulama eklenmisse bir sknti var demektir.

Trust me i'm an engineer
  • Bende biraz daha 'hazır' bir App Store bekliyordum ama Apple paranın kokusunu aldımı dayanamaz hızlanır bir anda ;)
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • apple kendi sitesindeki widgets haricindeki 3rd party yazılımları da kaldırmış gördüğüm kadarı ile ama kaldırdıklarının tamamı sanırım appstoreda yok
    2011 Mustang GT 5.0 (V8 420hp) / BMW E90 328i XDrive | iMac 27" (I7 2.8Ghz 32gb ram) MbPro 17" (2.66ghz, 8gb ram, OCZ Vertex II 256 SSD 500gb 7200rpm HDD, Anti Glare HD Screen) | Dell 3008 WFP 30" Display | HTC One 32gb AT
  • ne aldin
    iPhone X 256 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

ne aldin

angry birds
    aperture
    pinball hd
    pages
    2011 Mustang GT 5.0 (V8 420hp) / BMW E90 328i XDrive | iMac 27" (I7 2.8Ghz 32gb ram) MbPro 17" (2.66ghz, 8gb ram, OCZ Vertex II 256 SSD 500gb 7200rpm HDD, Anti Glare HD Screen) | Dell 3008 WFP 30" Display | HTC One 32gb AT
  • Mac App Store bence harika olmuş
    Dün ilk app'mi indirdim free :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

Mac App Store bence harika olmuş
    Dün ilk app'mi indirdim free :))

bencede cok guzel.

ayrica zamanla gelisecektir mac appstore. daha cok yeni. acilir acilmaz muhtesem uygulamalar beklemek biraz yanlis. [ki angry birds yeter tek basina] zamanla gelismezse sorun olur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.