Bildirim
App Plaka
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Benim araçtada oldukca eski bir plaka var mavi tr hologramı bile yok bunun yenisini cıkartmak ne kadar tutar ve nereye gitmeliyim.? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: snowZi*
quote:
Orijinalden alıntı: ykpnrgz
quote:
Arkadaşlar yeni almış olduğumuz arabaya app plaka yaptırmak istiyorum ceza mühür vs vs varmı ve hangi app yaptırayım ( Araba Opel Astra Classic 3 )
bende kesik fransız app yaptırmayı düşünüyorum.tavsiye ederim.
düz app veya düz fransız ama bunlar ceza falan yiyormuyuz onları öğrenmek istiyorum
sanmam.ben trafikte hep görüyorum.sevilen bi yazı tipi.
-
Daha evvel forumda bahsi geçti trafikte cezaya maruz kalanlar olmuş, sebep çift mühürlü plaka olmayışından dolayı orijinal plakayı bagajdan çıkarıp göstermelerine rağmen ceza kesilmiş... -
150 - 200 tl civarına app mühürlü şekilde çiftini yapıyorlar.
Diğer türlü her zaman risk arz eder,muayene olsun,polis çevirmesi olsun; ceza müeyyidesine maruz kalırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Diğer türlü her zaman risk arz eder,muayene olsun,polis çevirmesi olsun; ceza müeyyidesine maruz kalırsın.
diyelim çift taraflı mühürlü app yaptırdık ceza alırmıyız yine ? -
quote:
quote:
Diğer türlü her zaman risk arz eder,muayene olsun,polis çevirmesi olsun; ceza müeyyidesine maruz kalırsın.
diyelim çift taraflı mühürlü app yaptırdık ceza alırmıyız yine ?
Mühür olunca kesemez.Ben de çift mühürlü app kullanıyorum. -
quote:
quote:
quote:
Mühür olunca kesemez.Ben de çift mühürlü app kullanıyorum.
kac tl ye ve nerede yaptırdınız ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
kac tl ye ve nerede yaptırdınız ?
120 tl,ben yaptırmadım tanıdık bir abim yaptırdı bağlantı ile.Normalde daha pahalı.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
120 tl,ben yaptırmadım tanıdık bir abim yaptırdı bağlantı ile.Normalde daha pahalı.
tamam teşekkürler
-
quote:
quote:
Artık çift mühür kalktı,sıfır araçlar bile tek mühür ile çıkıyor.App tipine gelirsek,kesik font ile ceza yersiniz,klasik tip yaptırın.İstanbul da iseniz pm atın,yönlendireyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://forum.donanimhaber.com/m_73399180/tm.htm
cemiyet mühürlü app plakayı 110tlye getiriyorum kargo dahil,istenilen baskı ile,pm'den ulaşabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pasha37
Benim araçtada oldukca eski bir plaka var mavi tr hologramı bile yok bunun yenisini cıkartmak ne kadar tutar ve nereye gitmeliyim.?
Hocam bence hiç elleme. Mavi TR hologramı olmasın. Onun güzelliği orda. Koskoca harfler,sayılar. Çoğu kişi öyle plakalı Şahin arıyor..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
110tl kargo dahil getiriyorum,ilgilenirseniz.. ( cemiyet mühürlü,çiftinin fiyatıdır)
-
APP PLAKA BASILIR HER CESIT HER RENK ÖZEL ISIMLI PLAKA BASILIR
NE ISTERSENIZ YAZALIM PLAKANIZA
DETAYLAR ICIN PM ATIN... -
quote:
Orijinalden alıntı: AntiSoyaL ...
quote:
Orijinalden alıntı: Pasha37
Benim araçtada oldukca eski bir plaka var mavi tr hologramı bile yok bunun yenisini cıkartmak ne kadar tutar ve nereye gitmeliyim.?
Hocam bence hiç elleme. Mavi TR hologramı olmasın. Onun güzelliği orda. Koskoca harfler,sayılar. Çoğu kişi öyle plakalı Şahin arıyor..
Kalsın hocam. Böyle daha güzel ama yıpranmış diye değiştirecektim vazgeçirdiniz beni:) -
Daha dün arkadaş konu açmıştı APP plakadan ceza yiyordum diye. Ona göre -
Sahibindende hologramlı kabartmalı app ler 35-50 lira çiftine bir kaç ilan var app diye aratın çıkıyor ben direk tanıdık trafik polisine sordum =) kesiklerde göze battığından çevrilirsin dedi onun dışında bu işlerden daha önemli işlerimiz var dedi yolladı bilginize =)
link örnek olsun ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-app-plaka-kredi-karti-ile-g-e-t-odeyin-hologramli-omur-boyu-ga-31832438/detay
Benzer içerikler
- çakmaklık bluetooth frekansı nasıl ayarlanır
- arabadan çift taraflı bant nasıl çıkar
- uzun yolda egr temizleme
- en iyi seramik kaplama markaları
- lastik v h t ne demek
- volta ev1 a101
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X