Şimdi Ara

APP ne demek??? (APP Plaka)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bir app plakadır gidiyor, nedir bu app'in kelime anlamı? neden app deniyor? bir aydınlatırsanız sevinirim...

edit: yanlış anlaşılma olmasın, app plaka nedir biliyorum. app kelimesinin olayını soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EE67E2E6 -- 11 Ocak 2014; 13:41:59 >

• Kalın yazılı plaka daha hoş ve daha dikkat cekici ama mühür sahte oldugundan cezasi var polisler sıkıntı çıkarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • American Press Plaka
  • Gereksizliğin dibidir.Modifikasyon sevmeyen bir insanım ama sevipte yaptıranları anlıyorum fakat "kalın harfle yazdırayım plakam güzel görünsün" ne demek lan
  • tamam yasak dogru ama bazi araclarda gercekten hoş duruyor

yaptirmayi dusundum ama vazgectim polise malzeme vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

tamam yasak dogru ama bazi araclarda gercekten hoş duruyor

yaptirmayi dusundum ama vazgectim polise malzeme vermem

Muhurlu app plakam var. Aracim men edildiginde bile sikinti olmadi. Birkoc kez motorlu trafikler falan durdurdu uygulamaya girdim plakaya bakiyorlar muhur oldugunu gorunce bisey diyemiyorlar. Yaptirma dusuncesindeyseniz yardimci olurum. Bu isi yapiyorum

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    simdilik dusunmuyorum olurda dusunursem mesaj atarim tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoo yasak degil. Ben 0 aracimi alirken app dedim plakaciya. App yapildi polis de.muhurledi vs. Gayet muhurlu ve yasal app plakam var yani

• Antalya/Gazipaşa: APP plakayı, bizzat emniyetten veya şoförler odasından, 10 lira falan fark vererek alabiliyorsunuz. Yolda gördüğüm yeni 10 plakadan abartısız 7 tanesi APP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Antalya/Gazipaşa: APP plakayı, bizzat emniyetten veya şoförler odasından, 10 lira falan fark vererek alabiliyorsunuz. Yolda gördüğüm yeni 10 plakadan abartısız 7 tanesi APP.

Aksaray'da da gördüğüm araçların çoğu APP plaka.
  • Bana hep Apaçi Plakası kısaltmasını hatırlatıyor nedense.

Yanlış anlaşılmasın lütfen,her app plakalı araç apaçi aracı demiyorum ama ben de öyle bir algı oluşturdu.
    Belki bu plakaları ilk kullananlar apaçi olduğundan öyle bir algım var.
    Ama plaka işlemlerinde,resmi olarak böyle bir işlem olduğunu ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Antalya/Gazipaşa: APP plakayı, bizzat emniyetten veya şoförler odasından, 10 lira falan fark vererek alabiliyorsunuz. Yolda gördüğüm yeni 10 plakadan abartısız 7 tanesi APP.

Ben de Çorum'da sordum, "Ciddi uyarılar geldiğinden yapamıyoruz" cevabını aldım. APP ile de uğraşmak istemediğimden CD kalemiyle yazıyı kalınlaştırdım. Bence daha iyi oldu böyle

• Bence saçmalığın daniskası :)
    Nüfus cüzdanınızdaki TC kimlik numarasını da farklı fontlarda veya kalın yazıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Yoo yasak degil. Ben 0 aracimi alirken app dedim plakaciya. App yapildi polis de.muhurledi vs. Gayet muhurlu ve yasal app plakam var yani

Bayi mi yaptı??
  • Arkadaş göz var nizam var gayet de güzel görünüyor. Niye saçmalıkmış?

Beşiktaş app olacak tabi, fransız falan olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Yoo yasak degil. Ben 0 aracimi alirken app dedim plakaciya. App yapildi polis de.muhurledi vs. Gayet muhurlu ve yasal app plakam var yani

Bayi mi yaptı??

Bayiinin anlasmali oldugu tescil firmasi yapti

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Ben de Çorum'da sordum, "Ciddi uyarılar geldiğinden yapamıyoruz" cevabını aldım. APP ile de uğraşmak istemediğimden CD kalemiyle yazıyı kalınlaştırdım. Bence daha iyi oldu böyle

Şehir içi 79 km hıza ceza yazana kadar, bu aracı trafikten men etseler çok daha doğru bir iş yapmış olacak trafik polislerimiz.

Neden ?

Nesi var bu aracın bay zotacing?

Ayrıca @Aytürk hocam ; Plakadaki simge mavi olmak zorunda. Kırmızıyı görünce söktürüyorlar, bilginiz olsun. Ben bizzat yaşadım ordan biliyorum

• Şu plakalar trafikten kalın font ile çıksa bizim millet bu sefer de yazıları ince yapmaya çalışır.
  • Ziraat banakasindaki T.C , Türk kizlayi sodasindaki Türk yazması gibi sizide plakadaki bayrak mı rahatsız etti , aslında arabayı değilde bunları kaldiranlari men etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

Ziraat banakasindaki T.C , Türk kizlayi sodasindaki Türk yazması gibi sizide plakadaki bayrak mı rahatsız etti , aslında arabayı değilde bunları kaldiranlari men etmek lazım

Nokta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.