Şimdi Ara

APP ne demek??? (APP Plaka) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Antalya/Gazipaşa: APP plakayı, bizzat emniyetten veya şoförler odasından, 10 lira falan fark vererek alabiliyorsunuz. Yolda gördüğüm yeni 10 plakadan abartısız 7 tanesi APP.

Ben de Çorum'da sordum, "Ciddi uyarılar geldiğinden yapamıyoruz" cevabını aldım. APP ile de uğraşmak istemediğimden CD kalemiyle yazıyı kalınlaştırdım. Bence daha iyi oldu böyle

APP ne demek??? (APP Plaka)

Şehir içi 79 km hıza ceza yazana kadar, bu aracı trafikten men etseler çok daha doğru bir iş yapmış olacak trafik polislerimiz.

Neden ?

Nesi var bu aracın bay zotacing?

Ayrıca @Aytürk hocam ; Plakadaki simge mavi olmak zorunda. Kırmızıyı görünce söktürüyorlar, bilginiz olsun. Ben bizzat yaşadım ordan biliyorum

AB kapsamında plakalara konan mavi bandrolün rengi değiştirilip, üstünde oynanma yapılmış simge konmuş. Resmi belge olarak sayılan plakanın üstünde oynanmış. Evrakda sahteciliğe kadar yolu var.

İdam da edin isterseniz

AB'ye prensip olarak karşıyım ve bunu bu şekilde de ifade ediyorum. Trafikten men edilmesi gereken binlerce araç varken kırmızı ve bayraklı şerit sizi neden bu kadar rahatsız etti ki? Polis söktürene kadar o şerit orda durur, sonra da yenisi takılır. Polis gidip abarth egzost, gece gece sis farı, çakma Xenon kullanıcılarının aracını men etsin önce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu app plakaya laf edenlerden ciddi anlamda rahatsız oluyorum aracı güzelleştirmek ne zaman kötü apaçi işi olmuş orjinal basım plakalar çirkin duruyor ben tokat merkezdeyim plaka için niksar ilçesine gidip bastırdım plakayı mühürlü app olarak basıyorlar gören beğeniyor ben bir apaçilik göremiyorum

• Trafikte çıkıntı davranışlarıyla plakaları uyumlu sürücülerin tercihi. Kendilerini göstermeden edemiyor bu arkadaşlar. APP plakayı görünce bende kalın lastikli araç etkisi yapıyor. Normal karşılıyorum yaptıklarını.

Nizami değil, bulaşmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Antalya/Gazipaşa: APP plakayı, bizzat emniyetten veya şoförler odasından, 10 lira falan fark vererek alabiliyorsunuz. Yolda gördüğüm yeni 10 plakadan abartısız 7 tanesi APP.

Ben de Çorum'da sordum, "Ciddi uyarılar geldiğinden yapamıyoruz" cevabını aldım. APP ile de uğraşmak istemediğimden CD kalemiyle yazıyı kalınlaştırdım. Bence daha iyi oldu böyle

Şehir içi 79 km hıza ceza yazana kadar, bu aracı trafikten men etseler çok daha doğru bir iş yapmış olacak trafik polislerimiz.

Neden ?

Nesi var bu aracın bay zotacing?

Ayrıca @Aytürk hocam ; Plakadaki simge mavi olmak zorunda. Kırmızıyı görünce söktürüyorlar, bilginiz olsun. Ben bizzat yaşadım ordan biliyorum

AB kapsamında plakalara konan mavi bandrolün rengi değiştirilip, üstünde oynanma yapılmış simge konmuş. Resmi belge olarak sayılan plakanın üstünde oynanmış. Evrakda sahteciliğe kadar yolu var.

İdam da edin isterseniz

AB'ye prensip olarak karşıyım ve bunu bu şekilde de ifade ediyorum. Trafikten men edilmesi gereken binlerce araç varken kırmızı ve bayraklı şerit sizi neden bu kadar rahatsız etti ki? Polis söktürene kadar o şerit orda durur, sonra da yenisi takılır. Polis gidip abarth egzost, gece gece sis farı, çakma Xenon kullanıcılarının aracını men etsin önce..

Kızmayın sadece kurallara uyulması gerektiğini düşünen biriyim. Klasik suçlu psikolojisine başvurup, ''onlarda yaptı, onlara ceza kesin, bana da kesersiniz'' tarzı hiç yakışmıyor, belli kalitede bir üyesiniz sizi biliyorum az çok.

Elbette haklısınız, trafik kurallarına aykırı çok araç var, onlarında aynı şekilde trafikten men edilmeleri ve ehliyetlerine el konulması gerekiyor.

Ben bahsettiğiniz psikolojide değilim. Plakamda Türk Bayrağı taşımaktan gurur duyuyorum. Yaptığımın da kimseyi rahatsız edeceğini düşünmüyorum, aksine rahatsızlık veren diğer etkenlere daha fazla önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sürüş güvenliğini tehlikeye atabileceğini düşündüğüm için, 1.5 yaşında bebeğim olmasına rağmen camlara film çektirmeyecek kadar da düşünceliyim. O bayrak, ben aracı satana dek orda duracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Şu plakalar trafikten kalın font ile çıksa bizim millet bu sefer de yazıları ince yapmaya çalışır.

EN GÜZEL yorum bu olmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

American Press Plaka

çok teşekkürler...
  • arac muayenesinde 1satir daha hafif kusur yazarlar " plaka karakterleri uygun degil"

• Abartmayın. Orada evrakta sahtecilik yok. Ki zaten o kırmızı kısımda baskı değil, altı üstü çıkartma. Bantlı yani, çekip alabiliyorsunuz.
  • quote:

Şu plakalar trafikten kalın font ile çıksa bizim millet bu sefer de yazıları ince yapmaya çalışır.

Aynı eğilim şu sıralar farlarda var..

Bir ara sarımsı yanan standart halojenleri söküp masmavi xenon takan insanımız, şimdi farının önüne limon sarısı film yapıştırıyor.. Standardın dışına çıkmak olsun da ne olursa olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium segmentlere yakısıyor.

• quote:

• Beyler muhurlu app plakayi nasi yaptiriyoruz? Prosedur nedir? Plakacida bastirip muhur mu vurduruyoruz emniyette. Yardimci olursaniz iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.