Şimdi Ara

Apollo Alnac 4G 215/55R16 93V Lastik - Apollo Lastik Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apollo Alnac 4G 215/55R16 93V lastiğini 2016 yılı haziran ayında aldım ve ortalama 11 ay ve 22 bin km köy + uzun yol karışık kullandım.
    Marka çok bilinmediği için deneyimlerimi paylaşmak istedim.

- Öncelikle Lastiğin hamuru oldukça yumuşak.
    - Fiyat olarak 200 liradan tanesini almıştım ki 215/55R16 Ebatındaki lastiklerin ortalama fiyatları 400 liradan başlıyorlar. bu nedenle diğer lastiklere göre yarı fiyatı denebilir.
    - Frenlemelerde eski bitik lastiğimde hemen Abs devreye giriyor yani lastik hemen kayma, kızaklama eğiliminde bulunuyordu. Apollo yu ise 22 bin km kullandım daha araçta Abs devreye girmedi. net bir frenleme mesafesi ölçemesem de beni tatmin ediyor fakat çok mükemmel de değildir.
    - Petlas vs kullanmak yerine tercih edilebilir. Petlas a göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
    - Garanti Petlas Güvencesindedir. yani bir sıkıntı çıktığında garanti de zorluk çekmezsiniz.
    - Islak zeminde hiç kaydığını görmedim. hatta bu kış Konya da Kışlık lastiklerimi takmadım ( Continental) karda ve buzda yazlık apollo ile idare ettim. fakat kar ve buza uygun değil siz yine de kışlıklarınızı takın. ben Kışın büyük çoğunluğunu Ş.Urfa da geçirdiğim için gerek duymadım.
    - Hindistan malı, Piyasadaki çatlayan, yarılan Çin malı lastiklerden değil.
    - 22 bin km kullandım daha dişler yarıya gelmedi. genelde uzun yolda kullanıldı.
    - Konuyu açma nedenim Türkiye de pek bilinen bir marka değil ben alırken araştırmaya çalıştım fakat hiçbir yerde yorum bulamadım. fakat yabancı forumlarda baktığıma göre Avrupa ve Amerika da oldukça yaygın kullanılan bir marka ve bazı otomobil üreticileri Sıfır araçlarda takılı olarak veriyorlar.

Not: Lastikçi değilim, Öğretmenim. Sadece Markayı araştıracak olanlar için deneyimlerimi yazdım. sonuçta 215 ebatlarında lastikler 400-500 arası fiyatlara sahip, herkes bu fiyatları veremeyebiliyor.

Marka ile ilgili Nette bulduğum açıklama:

Apollo Lastikleri; 1972 yılında Hindistan Gurgaon’da kurulduğu günden bu yana lastik üretim ve satış işini sürdürüyor. Şirket, yıllar içinde önemli başarılar kazanarak dünya genelinde iz bırakan bir markaya dönüşmüş durumda.

Apollo Lastikleri; günümüzde Asya, Avrupa ve Afrika’da yer alan 8 modern lastik tesisi ile 100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Ana markaları olan Apollo ve Vredestein ile şirket, kapsamlı bir ürün portföyüne sahip durumda. Binek otomobil, hafif ticari, kamyon-otobüs, zirai ve bisiklet lastikleri üreten şirket, aynı zamanda kaplama malzemesi ve geri dönüşümlü lastik konusunda da çalışıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apollo Alnac 4G 215/55R16 93V Lastik Hakkında Her Şey

Apollo Alnac 4G 215/55R16 93V lastiği, üstün performans ve dayanıklılık arayan sürücüler için tasarlanmıştır. Apollo Lastik markasının bünyesinde üretilen bu lastik, yüksek hızlarda bile güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi sunar.

Apollo Lastik Yorumları

Apollo Alnac 4G lastiği, kullanıcılar tarafından genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Sürücüler, lastiğin ıslak ve kuru zeminlerde sağladığı güvenilir yol tutuşunu, düşük yuvarlanma direncini ve uzun ömrünü takdir etmektedir.

Apollo Lastik Nasıl?

Apollo Lastik, 1972 yılında Hindistan'da kurulan bir lastik üreticisidir. Şirket, binek araçlardan ticari araçlara kadar çeşitli araç türleri için geniş bir lastik yelpazesi üretmektedir. Apollo Lastikleri, dayanıklılıkları, performansları ve uygun fiyatlı olmalarıyla bilinmektedir.

Apollo Lastik Ne Malı?

Apollo Lastikleri, Hindistan'da üretilmektedir. Şirket, dünya çapında 100'den fazla ülkeye lastik ihraç etmektedir.

Apollo Lastik Hangi Markanın Yan Ürünü?

Apollo Lastik, kendi bünyesinde bir markadır ve başka bir markanın yan ürünü değildir.

Apollo Lastik Nerenin Malı?

Apollo Lastikleri, Hindistan'da üretilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler incelemeniz için, geçen gün bakarken N11 de bu markayı görmüştüm ve merak etmiştim, en azından uygun fiyatı ile, almak isteyen arkadaşlara referans olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 4 Mayıs 2017; 11:13:54 >

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Teşekkürler inceleme için. Bu ebatlardaki lastikler gerçekten ateş pahası, aslında 205'de takılabiliyor ama insan bazen orjinalden vazgeçemiyor

Aynen 205 60 r16 almak varken ucuz olacak diye apollo falan almaya gerek yok ... 200 liraya falken 914 yada kumho ecowing takarım. ...350 ye goodyear taktır paran varsada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Teşekkürler inceleme için. Bu ebatlardaki lastikler gerçekten ateş pahası, aslında 205'de takılabiliyor ama insan bazen orjinalden vazgeçemiyor

Aynen 205 60 r16 almak varken ucuz olacak diye apollo falan almaya gerek yok ... 200 liraya falken 914 yada kumho ecowing takarım. ...350 ye goodyear taktır paran varsada...

lastik başı 150 den 4 lastik de 600 lira fark eder. bütçesi olan zaten conti felan bakar.
  • Bu marka hakkında açıkçası bu kadar olumlu yorum yapacağımı pek sanmıyordum ama 6 sene önce izmir'den bir satıcadan 215 55 r16 ölçülerinde apollo marka lastik aldım 6 sene kullandım herhangi bir sorunu çıkmadı şimdi yine lastik alacağım tekrar dan yine bu markayı almayı düşünüyorum. Lastik alacak kişilere bilgilendirme amaçlı yazdım fiyat/performans ürünü kesinlikle
    Apollo Alnac 4G 215/55R16 93V Lastik - Apollo Lastik Yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.