Şimdi Ara

Apış arası kokusu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu bilerek buraya açtım gerçekten ciddiyim dalga geçmeyin
    uzun süre çamaşırı değiştirmeyince 3-4-5 gün falan apış aranız kokarya külotun ora kokusu aynı sperm meni kokusuna benziyor farkeden oldumu neden böyle anlamadım bilen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apış Arası Kokusu: Nedenleri ve Tedavisi

Apış arası kokusu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilen yaygın bir sorundur. Bu nedenler arasında şunlar yer alır:

• Bakteriyel enfeksiyon: Apış arası bölgesinde bulunan bakteriler ter ve ölü hücrelerle beslenerek kötü kokulu bir koku yayabilirler.
    • Mantar enfeksiyonu: Kandida gibi mantarlar da apış arası bölgesinde enfeksiyona neden olarak kokuya neden olabilirler.
    • Sperm kokusu: Erkeklerde sperm, özellikle uzun süre tutulduğunda karakteristik bir kokuya sahiptir.
    • Meni kokusu: Meni de sperm gibi, uzun süre tutulduğunda kötü bir koku yayabilir.
    • Hormonal değişiklikler: Ergenlik, hamilelik ve menopoz gibi hormonal değişiklikler de apış arası kokusuna katkıda bulunabilir.

Apış arası kokusunu önlemek için şu önlemleri alabilirsiniz:

• Düzenli olarak yıkayın.
    • Pamuklu iç çamaşırları tercih edin.
    • Dar kıyafetler giymekten kaçının.
    • Terlemeyi önlemek için deodorant veya antiperspirant kullanın.
    • Cinsel aktivite sonrasında duş alın.
    • Apış arası bölgesini kaşımayın veya tahriş etmeyin.

Apış arası kokusu devam ediyorsa veya şiddetliyse bir doktora başvurmalısınız. Altta yatan bir tıbbi durumun olup olmadığını belirleyebilir ve uygun tedaviyi önerebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iç çamaşırlarını günlük değiştirmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

iç çamaşırlarını günlük değiştirmeni öneririm

değiştirmede bişey yokya 2 si nasıl aynı koku olur onu çok merak ettim bi açıklaması olmalı rüyalandım deesem o kokuyo desem ıslaklık yok
    açıklayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

iç çamaşırlarını günlük değiştirmeni öneririm

değiştirmede bişey yokya 2 si nasıl aynı koku olur onu çok merak ettim bi açıklaması olmalı rüyalandım deesem o kokuyo desem ıslaklık yok
    açıklayan varmı

Bilemedim işin orasını ama kurcalama bence
  • koku kokudur kardes ısterse gul koksun gıt deyıs pıs pıs dolanma mılletın ıcınde bayram bayram.
  • ya kardeş dolaşmıyom böyle çok önceden yaşamıştım bu olayı ilginç geldi acaba durduğum yerde sperm geliyo desem ıslaklık olur demi yoksa nasıl olsun
    kuşku düşüyor içime
    YA HİÇMİ FARKETMEDİNİZ 3 GÜN FALAN APIŞ ARANIZ TERLESİN FALAN SPERM KOKUSU GELİYOR NEDEN AYNI BU KOKULAR
  • Valla benim bildigim apis arasinin terlemsi yuzunden oluyo ve idrarimiz yuzunden genelde yaz aylarinda cok sik olur ve pis kokar ama kisin pek olmaz yani terlemyle ilgili bi olay sanirsam bide cinsel bolgenin temizligiylede ilgili biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz geldi koltuk altı kokusu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

3,4,5 gün değiştirmezsen çamaşırını tabi ki kokar, zaten hava almayan yerler olduğu için sık sık banyo yapılıp, çamaşır değiştirilmeli.

En az 2 günde bir yıkanıp iç çamaşırlarını değiştir.Birde biraz saçma gelebilir ama apış arasına deodorant sıkabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.