Şimdi Ara

Apartmanın otoparkında park cezası yemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apartmanımızın önü apartmana ait otoparktır ve arsası apartmana aittir. Binanın önüne paralel bir şekilde araçlar buraya park etmekte idiler...

Fakat yapılan bir yer altı çalışması nedeniyle bu alanın bir kısmı kazıldı. Kalan kısıma kaldırıma asla taşımayacak şekilde yan park ettim yani aracın arkası kaldırıma değil, sağ kapısı bakmakta idi.

Sayın memur benim tapulu arsama park ettiğim araca yaya yoluna park etmek 61/1n den ceza yazmış bulunduğum yerde yaya geçidi olmadığından yaya yolu olarak kaldırımı baz aldığını ve ortak alanı kaldırım zannettiğini düşüyorum.

( Kaldırım taşı ile ortak alan taşları aynı belediye döşedi) Evimin önünde arsamıza park ettiğim için yediğim bu ceza çok zoruma gitti. İtiraz için ne yapmalıyım? Bazı internet sitelerinde tebliğ süresi 10 gün demiş bana gelişi 20 gün sürdü bu yolda mı gidelim yoksa direkt ititrazmı edelim nereye edelim? Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis Memuru muhakkak fotoğraf çekmiştir itiraz ettiğiniz takdirde o fotoğraf üzerinden itirazınız değerlendirilir
  • Bu spesifik durum dışında iddia edilen durumlarda keşke ceza yazilsa, avm otoparklarinda ya da site otoparklarinda Amerika'da yazilabilirken Ulkemizde Karayolu esasina uygun olmayan bölgelere trafik polisi bakamiyor diye biliyorum.

Umarim bu tarz uygulamalar sıkılaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Şubat 2019; 9:59:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartman Önü Park Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.