Şimdi Ara

Apartmanda bisiklet sahibi olmak? Nereye konur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , apartman dairesinde oturupta bisiklet sahibi olmak epey zor malumunuz.

Evim 4-5 kat. Teras vs. var koyabileceğim ama indir -kaldır çok çok zor oluyor.

Daha önce 2 kez bisikletimi çaldılar zaten. Hem de kilitliyken.

Şimdi yine bisiklete merak sarmış durumdayım. Zaten küçüklüğümden beri kullanırım, severim,yeri ayrıdır bende.

Apartmanın en üst katında olan birisi için bisikleti tabiri caizse park edecek bir yer önerebilir misiniz?

Girişe koyamam çünkü komşular rahatsız olur. Evin önünde elektrik direği var ama kilitlesemde çalarlar diye düşünüyorum. Gecesi var gündüzü var sonuçta.

Bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Bir de 200-300 arası bir bütçeye nasıl bir bisiklet önerirsiniz?

• Apartmanın içinden dahi bisikleti çalabiliyorlar; kilide güvenip apartmanda, hele ki dışarda hiç bırakmamak lazım. Depo gibi bir yer yoksa ya apartmanda kalacak ya da eve girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2 kilit bir kilitten her zaman daha iyidir biri bisiklet klidi diğeri zincir bildiğina asma klit su yeni çıkanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

2 kilit bir kilitten her zaman daha iyidir biri bisiklet klidi diğeri zincir bildiğina asma klit su yeni çıkanlardan

Alıntıları Göster
    Benim de üçüncü kat merdivenler de çok dik ama napalım idare ediyoruz indir çıkar alışıyorsun zaten zor gelmiyor bir süre sonra.Bisiklet 20 kiloysa bilmemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Benim de üçüncü kat merdivenler de çok dik ama napalım idare ediyoruz indir çıkar alışıyorsun zaten zor gelmiyor bir süre sonra.Bisiklet 20 kiloysa bilmemem tabi.

Alıntıları Göster
    Garaj vardır illa ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Properties

Garaj vardır illa ki

Alıntıları Göster
    ben yeri geldiğinde bisikletimle aynı oda da kalmak durumda kalıyorum. bisiklet brandası alınıp orta halli kilit ile uygun bir yere saklanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

ben yeri geldiğinde bisikletimle aynı oda da kalmak durumda kalıyorum. bisiklet brandası alınıp orta halli kilit ile uygun bir yere saklanabilir

Alıntıları Göster
    Takipteyim arkadaşlar.

Hafif bir bisiklette çözüm olabilir aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2.kattayım, bisikleti daire içerisine çıkartıp brandasını örttükten sonra arka balkona kilitliyorum.

Ortalama 10-15kg. arası bir bisikletiniz var ise daire içerisine taşınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200-300 liraya bulacaginiz bisiklerler hafif olmaz. Bana sorarsaniz butceyi daha fazla yapin ve hafif bir sey alin.

Bende bianchi thomisus vardi, 20 kg falandi. Bacak kadarken alinmisti, 12 yasimda falandim. Ona ragmen 4 kat yukari cikarirdim. 20 yasima geldim hala 4 kat cikarmak zor geliyor.

Ama gecen sene babam bir tane borla aldi yemin ederim koltuk altimda defter tasir gibi yukari cikariyorum simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 24 Haziran 2012; 1:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

200-300 liraya bulacaginiz bisiklerler hafif olmaz. Bana sorarsaniz butceyi daha fazla yapin ve hafif bir sey alin.

Bende bianchi thomisus vardi, 20 kg falandi. Bacak kadarken alinmisti, 12 yasimda falandim. Ona ragmen 4 kat yukari cikarirdim. 20 yasima geldim hala 4 kat cikarmak zor geliyor.

Ama gecen sene babam bir tane borla aldi yemin ederim koltuk altimda defter tasir gibi yukari cikariyorum simdi.

Hocam böyle hafif bir bisiklet için güzel bir meblayı gözden çıkarabilirim. 600 falan veremem tabiide.

Kendi bütçemi zorlarım.

Hafif ve kaliteli olsun. Var mı öneriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

200-300 liraya bulacaginiz bisiklerler hafif olmaz. Bana sorarsaniz butceyi daha fazla yapin ve hafif bir sey alin.

Hocam böyle hafif bir bisiklet için güzel bir meblayı gözden çıkarabilirim. 600 falan veremem tabiide.

Kendi bütçemi zorlarım.

Sıkı bir pazarlıkla Kron XC 250 alabilirsiniz. 400 liraya alan var, ama tam sezon donemi 400 e almak icin iyi pazarlik etmeniz gerek 450 e kesin verirler.

• quote:

quote:

quote:

Kendi bütçemi zorlarım.

Sıkı bir pazarlıkla Kron XC 250 alabilirsiniz. 400 liraya alan var, ama tam sezon donemi 400 e almak icin iyi pazarlik etmeniz gerek 450 e kesin verirler.

Bence tam yazın göbeğinde 450 liraya XC 250 almak biraz zor hocam. Eğer çok fazla özellik aramıyorsanız ve şehir içi kullanacaksanız (araziye gitmeyecekseniz pek fazla) Salcano NG650 öneririm. Perakende satışı 470 lira civarında ve alüminyum olduğu için çok hafiftir. O paraya alacağınız en iyi bisiklettir, ama 100 lira daha koyup Kron XC 250 yada 150 lira koyup Sedona 701 almanızı tavsiye ederim.

Şimdi tekrar baktım da, XC 250'nin fiyatı 520-540 arası değişiyor, Sedona da tam 600'lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 25 Haziran 2012; 12:50:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

quote:

quote:

Kendi bütçemi zorlarım.

Bence tam yazın göbeğinde 450 liraya XC 250 almak biraz zor hocam. Eğer çok fazla özellik aramıyorsanız ve şehir içi kullanacaksanız (araziye gitmeyecekseniz pek fazla) Salcano NG650 öneririm. Perakende satışı 470 lira civarında ve alüminyum olduğu için çok hafiftir. O paraya alacağınız en iyi bisiklettir, ama 100 lira daha koyup Kron XC 250 yada 150 lira koyup Sedona 701 almanızı tavsiye ederim.

Şimdi tekrar baktım da, XC 250'nin fiyatı 520-540 arası değişiyor, Sedona da tam 600'lerde.

Alıntıları Göster
    en alt katta merdivenin altı uygunsa oraya koyabilirsiniz ya da evin içine koyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

en alt katta merdivenin altı uygunsa oraya koyabilirsiniz ya da evin içine koyun.

Alıntıları Göster
    kömürlük yokmu hocam kömürlüğe koy,bende eve çıkarıyodum 4. kata,sonra kömürlüğe girdim sıkı bir temizlik ve düzenleme yaptım,bisikleti artık kömürlüğe bırakıyorum,çok rahat,çalınma derdi de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

mahallende dükkanı geniş olan birinden rica edebilirsin. sabahleyin dükkan açılınca alırsın, kullanmadığın zaman apartmana koyarsın. gündüz vakti apartmandan kimse çalamaz. sıkar biraz

valla 5 dakkada çalıverdiler gül gibi bisikletimi, hiç belli olmuyo o iş dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

mahallende dükkanı geniş olan birinden rica edebilirsin. sabahleyin dükkan açılınca alırsın, kullanmadığın zaman apartmana koyarsın. gündüz vakti apartmandan kimse çalamaz. sıkar biraz

valla 5 dakkada çalıverdiler gül gibi bisikletimi, hiç belli olmuyo o iş dostum

Alıntıları Göster
    Ayni konudan bende muzdariptim. 3 kata cikarip odama aliyordum. 2 kere bisikletimi caldirdim. Alarm takmani onerebilirim. Ama ben olsam yine odama cikarirdim...

• bende sitede oturuyorum ve orada site girişine içine koymak yasak dışarıdaki bisikletliğe koyuyorlar fakat ne kadar güvenli yani çalınma felan deil sitede güvenlik varda bisikletin haşatını çıkarıyorlar ve bende bodruma koyuyorum sana önerim eger apartmanda bodrum varsa ve kapısıda varsa bodruma koy sonrada kapıyı kilitle böylece kimse çalamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayo4256 -- 26 Haziran 2012; 19:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sayo4256

bende sitede oturuyorum ve orada site girişine içine koymak yasak dışarıdaki bisikletliğe koyuyorlar fakat ne kadar güvenli yani çalınma felan deil sitede güvenlik varda bisikletin haşatını çıkarıyorlar ve bende bodruma koyuyorum sana önerim eger apartmanda bodrum varsa ve kapısıda varsa bodruma koy sonrada kapıyı kilitle böylece kimse çalamaz
    Aynı sorun bende de var. Bodruma koymayı düşünüyorum ama lastiğini yada selesini fare falan kemirir diye korkuyorum

• Bisikletinizi gerçekten korumak istiyorsanız apartman içine bile bırakmayın. Eskiden atakentte oturuyordum, büyük bir site olduğundan ve de nezih olduğundan soyu bozuk sayısı azdı. Ama gene de ben 2 dk liğine bisikletimle eve gittim bisikleti kilitledim çişimi yaptım indim ve bisiklet yoktu. O koca koca zincirleri kırmak da çok kolay, bizim bahçe kapısının kilidi bozulunca zincirle kapatmaya başladık, bir gün anahtarı kaybettik, adam geldi elinde bir şey zincirin iç kısmına yerleştirdi oturttu ve tak diye kırdı zinciri, 30 sn sürmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Bisikletinizi gerçekten korumak istiyorsanız apartman içine bile bırakmayın. Eskiden atakentte oturuyordum, büyük bir site olduğundan ve de nezih olduğundan soyu bozuk sayısı azdı. Ama gene de ben 2 dk liğine bisikletimle eve gittim bisikleti kilitledim çişimi yaptım indim ve bisiklet yoktu. O koca koca zincirleri kırmak da çok kolay, bizim bahçe kapısının kilidi bozulunca zincirle kapatmaya başladık, bir gün anahtarı kaybettik, adam geldi elinde bir şey zincirin iç kısmına yerleştirdi oturttu ve tak diye kırdı zinciri, 30 sn sürmemiştir.
    anlaşılan evin içine koyacağız hala.. bizim apartmanın bodrumunun kapısı kilitli ama fare vs olur diye koyamıyorum. Yazlıkta sürekli sitenin kapısının önündeki bisiklet koyma yerinde duruyor bağlamıyorum etmiyorum hiçbişey olmuyor ama İstanbul`da ne hikmetse tehlikeli işte..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.