Şimdi Ara

4 KATLI Bİ EV YAPMAK NE KADARA MAL OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
21.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bütün masraflarıyla..
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 8 Şubat 2006 0:44:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GORGEOUS

vallaha dinamitleri sen alırsan 2000ytlye patlatabilirim...

kusurabakma ama kardeş böyle soruya böyle cevap verilir...

• ben 200milyar tutar diyorum.. yok mu artıran
  • benim arkadaşim var ayni sinifta okuyoruzzz BEEYAZLAR İNSAATİ BİLMEYEN YOKTUR İSTANBULDA FFLORYA ONLARIN NERDEYSE COCUGUN ADİ İBRAHİM BEYAZ SULALESİ COCUGUN İNŞAATCİ FLORYADA BİR BİNA Yİ 1,5 tirilyona yapıyolarmisss
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

ben 200milyar tutar diyorum.. yok mu artıran

200-250 milyara minimum ihtiyaçlara cevap verecek şekilde
    5 katlı yani 10 dairelei 2 dükkanlı
    bir apartman yapıldığını bir mütaahit yakınımdan doğru biliyorum..
  • Arkadaşlar biz ortalama 35 YTL bir daire maal ediyoruz ona göre hesap et dostum

Yaptığımız dairelerwww.kesifkent.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 8 Şubat 2006 1:49:56 >
  • 35 000 liraya kabasımı
    ic dışmı
    ayrıca tek daire
    olacak
    bi mütaitle anlassm
    arsa versek
    max kac kat cıkar, kacını kendi alır, kacı bise kalr =)
    ve bu binayı daa ucusa getirebilrz
    die arastrıomda

fikri olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wk

35 000 liraya kabasımı
    ic dışmı
    ayrıca tek daire
    olacak
    bi mütaitle anlassm
    arsa versek
    die arastrıomda

fikri olan varmı

mutaıte arsayı kat karsılığı verince..
    onun sana vereceği hisse
    iline -ilçesine-semtine-cephesine-arsanın konumuna göre coooook değişir...
    %20d en %50 ye kadar verbilir(%50 en iyimser durum)

• en iisi dişini tırnaına takmak ozmn

quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

quote:

Orjinalden alıntı: wk

35 000 liraya kabasımı
    ic dışmı
    ayrıca tek daire
    olacak
    bi mütaitle anlassm
    arsa versek
    die arastrıomda

fikri olan varmı

mutaıte arsayı kat karsılığı verince..
    onun sana vereceği hisse
    iline -ilçesine-semtine-cephesine-arsanın konumuna göre coooook değişir...
    %20d en %50 ye kadar verbilir(%50 en iyimser durum)

• Şu anda satışta olan yeni daireler yaklaşık 50 - 60 milyar civarında satılıyor.

Kbaca düşünürsek 200-250 milyara 4katlı bir bina yapabilirsin. Tabi nasıl yaptıracağına ve anlaştığın şirkete bağlı bence benim görüşüm bu yani hayatımda hiç ev yapırmadım ama kabaca düşünmek gerekirse böyle bi sonuç ortaya ççıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 8 Şubat 2006 2:28:05 >
  • baya cokmş yaw
    30x4+10
    130 milyar die şeediodm

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Şu anda satışta olan yeni daireler yaklaşık 50 - 60 milyar civarında satılıyor.

Kbaca düşünürsek 200-250 milyara 4katlı bir bina yapabilirsin. Tabi nasıl yaptıracağına ve anlaştığın şirkete bağlı bence benim görüşüm bu yani hayatımda hiç ev yapırmadım ama kabaca düşünmek gerekirse böyle bi sonuç ortaya ççıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar biz ortalama 35 YTL bir daire maal ediyoruz ona göre hesap et dostum

Yazık göcücek onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanjero

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar biz ortalama 35 YTL bir daire maal ediyoruz ona göre hesap et dostum

Yazık göcücek onlar

Minimumum metrekare maliyet fiatı 600 dolar değilmi ?

Sizin ewler 30 metre karemi ?!

• ya kaba inşaatın metresinin maliyeti vardı ama unuttum ne kadardır.

Ama bi villa dersen 3 katlı müstakil bişiy 300K ytl den aşağı olmaz
    bi apartman desen yine bi 150-200K ytl yi bulur sanırım

• Arsa hariç bir evin m² maliyeti 400 ytl ye yakındır. Hatta kullanılan malzeme kalitesine göre içine girmeniz 300-400 ytl derim. Müteahhit karı hariç tabi. Birisi 600 $ değil miydi diye sormuş. O iş merkezlerinin, çelik bina maliyeti olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIYIKLI -- 22 Şubat 2006 14:52:26 >
  • Arkadaşlar merhaba bizimde bir arsamız var İstanbul Esenyurtta 2 daire( 120 m2) 2 (50m2) dükkan çıkıyor projeye göre, müteahhit yüzde ellisini bana verin size 50 000 TL de para vereyim ben yapayım diyor. Bizde kararsız kaldık kendimiz yapsak ne kadar para gider diye bi türlü işin içinden çıkamıyoruz fikri olan var mı siz olsanız ne yapardınız kendiniz mi yapardınız dişinizi tırnağınıza takıp yoksa verir miydiniz. Ayrıca müteahhidin düşük fiyata mal edeceğini düşünüyorum onun için ne kadar adi malzeme varsa kullanır sanırım . siz olsanız ne yapardınız.[/color
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashflow_s

Arkadaşlar merhaba bizimde bir arsamız var İstanbul Esenyurtta 2 daire( 120 m2) 2 (50m2) dükkan çıkıyor projeye göre, müteahhit yüzde ellisini bana verin size 50 000 TL de para vereyim ben yapayım diyor. Bizde kararsız kaldık kendimiz yapsak ne kadar para gider diye bi türlü işin içinden çıkamıyoruz fikri olan var mı siz olsanız ne yapardınız kendiniz mi yapardınız dişinizi tırnağınıza takıp yoksa verir miydiniz. Ayrıca müteahhidin düşük fiyata mal edeceğini düşünüyorum onun için ne kadar adi malzeme varsa kullanır sanırım . siz olsanız ne yapardınız.[/color

Hocam bilinmiş müteahhitlerle çalışmakta fayda var, güven olmaz her müteahhitçiye. Bizimkilerde o işi yapıyor, dedem, 5 dayım ve tüm amcalarım bu sektörde.

Ama açıkçası pekte bilgili değilim bu işte. Bizimkiler örneğin bir daireyi 90 bin tl ye yapar, 130 bin tl ye satar. Veya 120 bin tlye yapar, 150-160 bin tlye satar.

Tabi bu durum, arsanın değerine de bağlı. 80 bin tlye yaptığı daireyi, 180 bin tl ye de satabilir. Arsanın pahalılığına da bağlı bir durum, önerim bir çok müteahhitle konuşmanız ve ona göre değerlendirmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Şu anda satışta olan yeni daireler yaklaşık 50 - 60 milyar civarında satılıyor.

Senin avatar değişmiş
  • Şöyle söyleyeyim

2 kat dükkan üstüne 3 kat (toplam 5 kat gibi) 650 bin tl ye patladı. Herşey dahil, orta kalite.

Antalya ruhsat için falan çok para istiyorlar ve uğraştırıyorlar birazda o yüzden çok tuttu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.