Şimdi Ara

Apartmanda bisiklet sahibi olmak? Nereye konur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı mesaj iki defa gitti forumda sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 12 Ağustos 2012; 16:25:50 >
  • Çalınacaı varsa çalınıyor zatenBen işte bisikletle gidip gelen biiriyim.Geçenler her zamanki gibi bisiklete kilidi vurdum işteydim çıktım tekrar eve döncekken oda ne bisikletin selesini çalmışlar sanırım kilidi kıramadılar.Bodrumun varsa gayet kullanışlı olur.
  • Benim arkadasin bisiklet ve benim bisiklet yan yana bizim bodrumdaydi kilitlemiyorduk arkadasin bisiklet calindi gecen :( Simdi bi kose var oraya bisikleti kendine kilitliyorum zaten cikmaz ordan kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decathlonda bir kilit vardı bayağı ağır büyük bişi :D normal zincir idi dışında kılıfı vardı , öyle bir şeyi kolay kolay açabileceklerini pek sanmıyorum bi ara bak , az önce siteden linkini bulamadım...

Ben de de aynı sorun vardı ben eve çıkarıyorum - binanın içinde her kapı ayrı bölmede ama genede kapının önündeki doğalgaz borusuna kitlediğimde 3-5 oynamışlardı bisikletle o yüzden emin olamıyorum , her seferinde eve çıkarıyorum :)

**Bunu da söyleyesim geldi , Jale tezer dershanesine yazdırdılar bu sene oraya gidiyorum ve dershaneye bisikletle gelip gidiyorum . Bisikleti başta dershanenin ön bahçesine koyuyordum ordaki bahçe demirine kitleyerek 1-2 gün koydum sonra müdür sorun çıkardı !!!!!! Tamamen anlamadığım bişi yani yolu engellemiyodu bisikletin orada hiç birşeye zararı yoktu şimdi ise aynı bahçe demirine kitliyorum fakat kaldırımın üstüne yani dış tarafa koyuyorum böyle yapmam gerekiyormuş !!! Benim gibi gelip giden bi kişi daha var oda benim önüme kitliyor. Ama her ne kadar bakıyoruz dediyselerde bisikletin kadro çizilmiş bu gün farkettim !!! Kadronun alt tarafında 4-5 tane çizik var ve nasıl diyim bişile bastırılıp kazıyarak yapımış sanki ve frenin oraya bi odun parçası sıkıştırılmış . Yani öyle bi yerinden çıkardım ki o odun parçasını bunun buraya tesadüfen girmiş dersem baya bi iyimser davranmış olurum... Yarın gidip dershane müdürüyle tekrar konuşacağım... Bisikletle 30-35 dk de gittiğim yolu toplu taşıma ile tekrar 1.5-2 satte gitmek istemiyorum !

• Bizim apartman 3 katli garaja koyardik 2 bisikletide kardesimle biri salcano digeri scott'du. Koskoca Scott orda dururken salcano'yu calmislardi bu olaydan sonra scott u alip daire kapisinin onune koymaya basladim 3. Katta oturuyoruz birde duvarin yaninda gaz borusu var oraya bagliyorum, komsular sorun cikarmiyo tatillerde de evin icerisine aliyorum bisikleti ama alarmli bir kilit almayi dusunuyorum..bisiklet hafif oldugundan indirip cikarmasi sorun olmuyo tek elle goturup getiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam garajda kendine bağlıyacaksın şifreli kilitle öyle ulu orta bi yerde durmuyacak üstünü ört bisiklet gözükmesin
    iyi pedallar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Arkadaşlar merhaba , apartman dairesinde oturupta bisiklet sahibi olmak epey zor malumunuz.

Evim 4-5 kat. Teras vs. var koyabileceğim ama indir -kaldır çok çok zor oluyor.

Daha önce 2 kez bisikletimi çaldılar zaten. Hem de kilitliyken.

Şimdi yine bisiklete merak sarmış durumdayım. Zaten küçüklüğümden beri kullanırım, severim,yeri ayrıdır bende.

Apartmanın en üst katında olan birisi için bisikleti tabiri caizse park edecek bir yer önerebilir misiniz?

Girişe koyamam çünkü komşular rahatsız olur. Evin önünde elektrik direği var ama kilitlesemde çalarlar diye düşünüyorum. Gecesi var gündüzü var sonuçta.

Bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Bir de 200-300 arası bir bütçeye nasıl bir bisiklet önerirsiniz?

bende apartmanda oturan bi bisiklet sahibiyim ama birinci kattayım. 3-5 liralık bir bisiklet kilidi yok tabi 1 mt lik üzerine hortum geçirilmiş zincirle kitliyorum tavsiyem girişe ya da bodrum tarafının girişindeki demir korumalıklara bağlamanız başka çare yoktur sanırım :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.