Şimdi Ara

Apartmanda bisiklet sahibi olmak? Nereye konur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzart

anlaşılan evin içine koyacağız hala.. bizim apartmanın bodrumunun kapısı kilitli ama fare vs olur diye koyamıyorum. Yazlıkta sürekli sitenin kapısının önündeki bisiklet koyma yerinde duruyor bağlamıyorum etmiyorum hiçbişey olmuyor ama İstanbul`da ne hikmetse tehlikeli işte..

Bisikleti ustune koyabilecegin, fareninde tirmanamayacagimi bir set tasarlayabilirsin. Cokta basit bir duzenek. 4 bacakli bir alcak sehpa dusun. 4 ayaginada harmanlarda takilan (asagida resmi var) halkalardan monte et. Koy ustune bisikleti, oldu bitti...

Apartmanda bisiklet sahibi olmak? Nereye konur?

• Odaya
     Apartmanda bisiklet sahibi olmak? Nereye konur?
  • evine koy
  • Teras var madem oraya koyabilirsin. Bende balkona koyuyorum. Güneşte çamurda karda geçirdi üstü açık birşey olmuyo
  • Apartmanda depo,bodrum gibi biryer varsa oraya koyabilirsin.
  • sokağa bırakıyorum kilitsiz 1 aydır kimse yürütmedi bisan atlas çok hafif tüy gibi mübarek.ufakken 18 kg geronimi 3. kata çıkartırdım 12 yıl evvel.
  • Bende 9. katta oturuyorum hergün indirip çıkarıyorum sorun olmuyor :) Ama asansör yoksa o ayrı tabi (Elimle de indirdiğim olur arada)
  • Bizim 3 kilitli kapıyı geçip girişteki kameraya rağmen de çalacaksa bisikleti, adama bişey demem hatta cesaretinden dolayı kutlarım da :)
  • 2. katta oturuyorum.
    Apartman girişinin alt katı var beton.
    Oradaki duvara bir dubel çakıp çelik bir yuvarlak bağladı komşum.
    En son olarak da sıktıgı civatayı kaynak makinesi ile kaynakladı ki somun çıkartılamasın diye.
    Hem çok şık hem de çok kullanışlı oldu.
    Tek zoru 7 basamak merdven iniyorum hepsi bu :)
    Sağlam bir kilit de aldım, sorun yok şimdilik.
    Yağmur ve kar yağınca da merdiven boşluğuna alcam.
    Ama kullanışlı, çok pratik ve sağlam bir kilit daha arıyorum.
    Var mı böyle bişey bilen...???
  • 5 kat yukarı çıkarmak ayrıca spor olur
  • Bodruma birakiyorum ben.
    bizim bodrumdan tesisat borulari geciyor.
    Babam 2 tane kanca ayarladi o borulara asiyorum :)
    Bisiklet carraro 1051

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asansör mevcut ise, vede teker göbekleri aç-kapa kollu ise 2 haftaya kadar 15 sn de hazır olacak şekilde alışırsınız :D onun dışında asla kolaya kaçamayın, ortalık kötü :)
  • bizim apartmanda 2 tane motor 8 bisiklet mevcut bıktık usandık artık 3 tanesi bizim eve ait
  • Yaz kış balkonda üstü açık şekilde duruyor.

• Sanırım 4. kata hatta teras için 5. kata çıkartmaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

Eh o da ayrıca spor olacak artık.

Asansör yok, olsa hiç dert etmem.
  • abi bodrum yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

abi bodrum yokmu ?

Yok maalesef.
  • Hocam ben bizim bodrumun deposuna bırakıyorum kimsede almıyor. ( Dairelere özel olan depolardan). Şöyle diyim sakın apartmanda,kapının yanında olsa bile kilitlemeyiniz. Bisikletlerim hep öyle çalındı sonra bodruma koymaya başladık.Evin içine sokabilirsin başkada şansın yok zannediyorum.
  • Kısın Bodrum'da duruyor. Yazın çıkarıyorum asansörle 4. Kata . Şükür ki asansör var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 11 Ağustos 2012; 21:19:18 >
  • Bisiklet odamda yatağın ayak ucunda durur.Depoda bir bisiklet daha var(değer olarak çok yüksek değil ama yinede değerli sayılır)

İnerken sırtlanıp merdivenlerden inerim.Eve geri geldiğimde asansöre binip çıkartıyorum.

Askeri lojmandan bisikletim çalındıktan sonra ailem hariç kimseye emanet etmem gözümün önünden de ayırmam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.