Şimdi Ara

apartman dairesinde köpek beslenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yavru Golden Retriever almayı düşünüyorum. apartman dairesinde sizce nasıl olur? zaten 120 m2 bir daire iki adım atsa mutfak falan var hijyen konusunda biraz endişeliyim. yuvasını balkona koymayı düşünüyorum. tecrübeli arkadaşlar varsa yardımı dokunabilir.

• Hayvana yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Hayvana yazık.

ne açıdan?
  • Benim var apartmanda golden cinsi. Çok mutlu ve rahat yaşıyor. Bakımını ve egzersizlerini aksatmadan yapabileceğini düşünüyorsan hayvan açısından sorun olmaz. Tabiki bunlar göründüğü kadar kolay şeyler değil. Ben bile kendimi ne kadar hazırlasam da aldıktan sonra çok başka olduğunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Benim var apartmanda golden cinsi. Çok mutlu ve rahat yaşıyor. Bakımını ve egzersizlerini aksatmadan yapabileceğini düşünüyorsan hayvan açısından sorun olmaz. Tabiki bunlar göründüğü kadar kolay şeyler değil. Ben bile kendimi ne kadar hazırlasam da aldıktan sonra çok başka olduğunu gördüm.

aşıları falan nasıl hocam her ay mı yaptırmak gerekiyor ve pahalı mı?
    günün 7-8 saati evde yokum onun dışında tüm gün benimle olacak, gereken herşeyi yapabilirim diye düşünüyorum.
  • günde 3 defa dışarı çıkarmak lazım. bence dairede beslemek eziyet. bahçen yoksa hayvana yazık gerçekten.
  • Aşıları ilk dönem 10-15 günde bir aşısı oluyor. 10 tane falan yapılıyor toplam. Bundan sonra düzenli olarak belli aralıklarla parazitini yaptırıyorsun. Yavru bir köpek için 7-8 saat çok uzun. Zaten ilk bir kaç ay 6 saatte bir beslenmesi gerekli. 1 yaşına kadar kasları tam gelişmeyecek tuvaletini kaçıracak. Gazeteye vs. yapmayı öğrenene kadar sağa sola yapacak. Aşıları bitene kadar dışarı çıkartamayacaksın. İnatlaşacak, havlayacak. Sana kızdığı zaman gidip yine tuvaletini ortalık yere yapacak. Ne bulursa kemirip parçalayacak. En çok değer verdiğin şeyleri kıskançlığından kemirecek. Benim telefon kulaklık vs hepsini parçaladı. Sonuç olarak maddi manevi ağır bir yük. Tabiki maddi gücün varsa bundan da önemlisi sabırlı ve tembellik etmeyen bir insansan dünyanın en güzel şeyi diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde kedi beslemek istiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir ara çok istiyordum ama hem bizimkileri ikna edemedim hemde biraz düşündükten sonra hayvana eziyet olacağını düşündüm köpek beslemek için en güzeli bir bahçeli evinin olması bence. Bahçeli evim olsa zaten 3-4 tane köpek besleyeceğim :)
  • beslenmez hayvana yazık hijyen konusuda ters gerçi bu durum kişiye göre değişir köpeklerle öpüşüp yalaşabilen insanlar bile var onlar hijyen konusunu kesinlikle sallamaz zaten
  • Yassah hemşerim..Apartuman dayresinde it beslemek yasssahh.. Ha bu nerden çıktı derseniz Kat Mülkiyeti Ganunu ondan bahsediyor..Saygılarımla..
  • quote:

Aşıları ilk dönem 10-15 günde bir aşısı oluyor. 10 tane falan yapılıyor toplam. Bundan sonra düzenli olarak belli aralıklarla parazitini yaptırıyorsun. Yavru bir köpek için 7-8 saat çok uzun. Zaten ilk bir kaç ay 6 saatte bir beslenmesi gerekli. 1 yaşına kadar kasları tam gelişmeyecek tuvaletini kaçıracak. Gazeteye vs. yapmayı öğrenene kadar sağa sola yapacak. Aşıları bitene kadar dışarı çıkartamayacaksın. İnatlaşacak, havlayacak. Sana kızdığı zaman gidip yine tuvaletini ortalık yere yapacak. Ne bulursa kemirip parçalayacak. En çok değer verdiğin şeyleri kıskançlığından kemirecek. Benim telefon kulaklık vs hepsini parçaladı. Sonuç olarak maddi manevi ağır bir yük. Tabiki maddi gücün varsa bundan da önemlisi sabırlı ve tembellik etmeyen bir insansan dünyanın en güzel şeyi diyebilirim.

şu dışarı çıkarma meselesi benim kafamı karıştırıyor. evde bakacak kimse yok ben yokken.
    sanırım ilerde bahçeli bir evim olursa o zaman düşüneceğim köpek işini.

• Goldenlar çok tüy dökerler ve derilerindeki yağ tabakası bu ırkta değişiklik gösterdiği için kendilerine has kokuları vardır. Tavsiyem kısa tüylü, küçük ırk bir köpek bakman. Mesela fıransız bulldog, pug, pekinez gibi ırklar.
  • Eğer bizim apartmanda biri beslese o köpeği öldürür sahibininde ağızını burnunu kırardım ne besliyon kardeşim onun bağırmasını dinlicez lan
  • golden cinsi köpek çok iyi bekçidir bahçeye salarsın bütün hırsızları yakalar. dışarıya soğuğa çok dayanıklı olduğıu için evde yaşamaz bahçede yaşar
  • Hem yasak hemde etik değil.

Bence tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Aşıları ilk dönem 10-15 günde bir aşısı oluyor. 10 tane falan yapılıyor toplam. Bundan sonra düzenli olarak belli aralıklarla parazitini yaptırıyorsun. Yavru bir köpek için 7-8 saat çok uzun. Zaten ilk bir kaç ay 6 saatte bir beslenmesi gerekli. 1 yaşına kadar kasları tam gelişmeyecek tuvaletini kaçıracak. Gazeteye vs. yapmayı öğrenene kadar sağa sola yapacak. Aşıları bitene kadar dışarı çıkartamayacaksın. İnatlaşacak, havlayacak. Sana kızdığı zaman gidip yine tuvaletini ortalık yere yapacak. Ne bulursa kemirip parçalayacak. En çok değer verdiğin şeyleri kıskançlığından kemirecek. Benim telefon kulaklık vs hepsini parçaladı. Sonuç olarak maddi manevi ağır bir yük. Tabiki maddi gücün varsa bundan da önemlisi sabırlı ve tembellik etmeyen bir insansan dünyanın en güzel şeyi diyebilirim.

şu dışarı çıkarma meselesi benim kafamı karıştırıyor. evde bakacak kimse yok ben yokken.
    sanırım ilerde bahçeli bir evim olursa o zaman düşüneceğim köpek işini.

Günde iki kere yeterli dışarı çıkarmak. Yavruluk döneminde yarım saat. Sonra 1 saat civarı gezmesi gerekli. Tabi bunlar minimum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.