Şimdi Ara

Ap Teemo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gragas için para biriktiriyordum ancak yeni teemo skini çok hoşuma gitti.Malesef ad champları oynayamıyorum.Sizce ap teemo nasıldır ad teemoya göre ?

Edit:Eğer görürse Super Teemo skini ile birlikte alacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 11 Ekim 2011; 8:28:20 >

• Gragas full skillshot a dayalı bir champ. Yani ap kasınca varil tutturamassan hiç oynama daha iyi. Eğer skillshotın iyiyse kesinlikle al derim. Gragas oynamasda çok zevklidir.

Ekleme: Ap teemo daha zevkli ad ye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitxkrieg -- 11 Ekim 2011; 8:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Gragas full skillshot a dayalı bir champ. Yani ap kasınca varil tutturamassan hiç oynama daha iyi. Eğer skillshotın iyiyse kesinlikle al derim. Gragas oynamasda çok zevklidir.

Skillshot bakımından sıkıntı çekmem.Bütün champlarım skillshot zaten.Ama eğlendirmek bakımından merak ediyorum.Ap teemo mu yokda gragas mı eğlenceli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

quote:

Gragas full skillshot a dayalı bir champ. Yani ap kasınca varil tutturamassan hiç oynama daha iyi. Eğer skillshotın iyiyse kesinlikle al derim. Gragas oynamasda çok zevklidir.

Skillshot bakımından sıkıntı çekmem.Bütün champlarım skillshot zaten.Ama eğlendirmek bakımından merak ediyorum.Ap teemo mu yokda gragas mı eğlenceli?

Gragas benim mainlerimden biri. Oynarken gayet eğleniyorum. Ap teemodan daha zevkli bence.
  • quote:

quote:

quote:

Gragas benim mainlerimden biri. Oynarken gayet eğleniyorum. Ap teemodan daha zevkli bence.

Peki teşekkürler :)

Son bir soru.Gragas Esql skini alınmaya değer midir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki teşekkürler :)

Son bir soru.Gragas Esql skini alınmaya değer midir?

Bende hillbilly var esql e rp yetmemişti Esql değer bence.

• full ap teemo bir işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

full ap teemo bir işe yaramaz.

full ap teemo nasıl işe yaramaz ya ben hep full ap oynuyorum. çokta güzel oluyo.

teemo ap, damageden daha zevklidir.

stack kasıp 600+ ap görürsen ezreal ashe gibi champları 3 mantarla alırsın. ki bu ap de vurduğun bi Q skili yine söylediğim champların yarı hpsini alabilir.

mantarlara dayalı bi oyun oynarsın. mantar tarlası yapabilirsen eğer cd kasıp, kenarda oturur izlersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza.

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

full ap teemo bir işe yaramaz.

full ap teemo nasıl işe yaramaz ya ben hep full ap oynuyorum. çokta güzel oluyo.

teemo ap, damageden daha zevklidir.

stack kasıp 600+ ap görürsen ezreal ashe gibi champları 3 mantarla alırsın. ki bu ap de vurduğun bi Q skili yine söylediğim champların yarı hpsini alabilir.

mantarlara dayalı bi oyun oynarsın. mantar tarlası yapabilirsen eğer cd kasıp, kenarda oturur izlersin :)

sadece mantarla iş yapmak ne kadar mantıklı ? hybrid kas daha iyi.

• Bence en iyisi hybrid.Sırf biri üzerine odaklanmak olmuyor.
  • hybrid teemo daha iyi ap.dan ap eglenceli degil mayini koy bekle .s gragas kesinlikle daha eglenceli
  • ap teemo eğlenceli ap kas, ben ap kasma taraftarıyım tristinaya, katatrina ya hep full ap kasıyorumçok eğlenceli. teemoda çok iyi ap olur. hybridi bilemiyorum sana kalmış ama ap teemo eğlencelidir mushroomlara dayalı oynarsın evet ama mushroomdan geçenin ölmesi garantidir, hem schaco da jack in the boxlar üzerinden oyun oynuyor, teemo bence shacodan çok daha iyi , çünkü shaconun saldırıp brusha kaçma numarası çok bayatladı. artık herkes schaacoyu biliyor kimse brusha doğru kovalamaz. ama insanlar teemonun süprizlerine karşı hazırlıksızlar
  • Bir oracle sahibi range'e bakar.
  • insanlarda sürekli oracle la geziyor zaten
  • Bir kere Teemo'daki ap gücünü fark ettin mi takımına aldırman lazım almıyorlarsa kıy paraya al, ölmekten iyidir.
  • Ap teemo aşırı eğlencelidir ama çok güçlü sayılmaz.Gragas hem eğlenceli hem güçlüdür.
  • Ben Teemo ve Kog Maw icin ayni seyleri dusunuyorum. AP yada AS kasilabilir her ikisi birdende kasilabilir ama sonuc rakip takima bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Ben Teemo ve Kog Maw icin ayni seyleri dusunuyorum. AP yada AS kasilabilir her ikisi birdende kasilabilir ama sonuc rakip takima bakar.

Kog'maw 'a full ap build de yapılabiliyor zaten çok da güçlü oluyor açıkcası.
  • IE filan nasil gider kogmaw a? is yaparmi? yoksa full AP + AS mi onerirsiniz? Dun aksam biseyler denedim ama acikcasi hicbirsey anlamadim
  • late gamede mantarları insanı acayip uyuz ediyor.Miss'de war mis gibi :) kullanmasını bildikten sonra her hero iyidir bana göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.