Şimdi Ara

AoC.::::AGEofCONAN::::.AoC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt oyun için en iyi çıkış tarihi saten 2007 2. çeyrekten sonra oda betası büyük ihtimaalle beta keyler dağıtılmaya başlanabilir sölemiştim saten
  • hort.zzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

hort.zzzzz

Çok güzel yazmışsın teşekkürler.İnan kendimi Conan Filminin içinde hissettim.

Abartmıyorum tabi benim Conan filmi çıkmadan önce Çizgi Romanlarınıda okumuşluğumun da etkisi oldu tabi

Umarım ismine yakışır Bir oyun olur.

Şu anda Wow oynuyorum hakkaten senaryo oynanabirlik iyice kötüleşti Ally lere shaman pala olayı bendeki bardağı taşırdı .

Umarım bu oyunda Para kazanma hırsı yapılmaz.Latency seviyeliri ve yeterli sayıda oyuncusu olur .

Takipçisiyim oyunun.Ne yapılırsa yapılsın muhakkak bir kere denicem okuduğum çizgi romanların hatrına

Dipnot Oyun Dx10 destekli geleceği için belkide bekletiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 30 Kasım 2006; 7:55:06 >

• oyun vista destekli olacağı için grafik arayüzleri yenilenme çalışması içinde olduğundan dolayı haziran yada temmuz civarı bi tarihte çıkıcak.. bu bilgiye oyunun resmi sitesindeki press/news bölümünden de ulaşaiblirsiniz.. umarım daha öne alabilirler bu tarihi..
  • lat seviyeli olacak çünkü her server ın kapasitesinin 4000 civarında olması bekleniyor ama serverlar arası bir bağ olur mu belirtilmemiş 4000 bazılarına az gelebilir belki ama bu düzeyde kaliteli bir oyun için daha fazlası ağır gelebelir...
  • bu oyun online mi yoksa normal mi?
  • Güzel paylasım saolasin guzel olcaga benzio bu oyun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 37yigit37

bu oyun online mi yoksa normal mi?

online tabiki
  • up! ++++

Türkiye nin ilk offical aoc fansitesi açıldı.Bu site wowtürk ü yapan arkadaşlarımızın elinden çıktı.Ellerine sağlık diyoruz işte adre

www.aocturk.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 13 Aralık 2006; 23:38:07 >
  • :D bu sene mmo senesi olcak sanırım warhammer lord of the rings aoc 2moons ve daha sayılamayacak kadar oyun çıkacak 2007 den sonra

umarım bu oyun çok güzel olur severim çünki conan ı :)
  • Pole eline sağlık çok güzel bi paylaşım.
  • eline sağlık güzel paylaşım
  • up
  • eline saplık çok güzel...teşekkürler
  • hort
  • bu oyun cikarsa oynicam
    güzelmis valla
    tsk bilgiler icin.
    karanlik caglarda gecen bi mmorpg ariyordum
  • evet cok güzel mis
  • Kotu bir haberle topic i Hortlatıyorum

HoRT!!!

Cıkıs tarihi 30 ekim 2007 tarihine ertelendigi soyleniyor.

HAber: MErlininKazanı
  • laaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeet olssssssssssssssssunnnnnnnnnnnnnn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.