Şimdi Ara

AoC.::::AGEofCONAN::::.AoC (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi güzel de bu oyunun 10 günlük deneme sürümü flm yok mu.Bi de oyunu alırken ne kadar verices ve aylık ücreti ne kadar oyunun
  • aylik ucreti merak edenler icin link ->http://support.ageofconan.com/article.php?id=035
  • İyi guzel de sadece bu konusumu var ban bu en eski konusu pek fazla bisey bekleme daha oyun cıkmadan 2 sene once acılan konu diger wow tarafından tasınan konusu mevcut ve diger genis bir konusu mevcut orada her turlu bilgi mevcut 10 gunluk triali tabiki var almıs olan bi arkadasından budy key istersin birde yuklemek icn dvdsini oteki turlu 13-15gb client cekiceksin 70 ytl normal box 15 euroda ilk ay dısında her ay vericeksin...
  • 2 sene geçti hala vermedin şu sistem özelliklerini
  • Amerikada 15 dolar burda 15 euro
  • Ee us versionu al sende gece 3-4 te gidersin raidlere
  • Sahimi? cıktı hadi oyna Simdi paralımı nerde satılır gibi sorular sormada oynayabiliyorsan tabi oyna ama ilgilendigini zannetmiyorum cıksada oynasak dedigine gore bugun tam olarak cıktıgınıda bilmiyorsun...
  • dün satın almıştım bugün yollayacaklardı sözde ama hala ses seda yok. hafta sonu kasamıycaz
  • kasamıcaz olayı ıle yaklasma zevk al KO ya benzemio cunku
  • oyun paralimi

bu arada konuyu hort manyagi yapmisiniz
  • DevilDev
    Level 999

BURAYA tıkla,Rare Candy yesin ve Level atlasın!!!

malesef parali vede clicker ile calismiyor oyun
  • Beyler makina kapatma problemi yaşayan varmı?
  • Makina kapatma aoc ile ilgili değil.Tüm oyunlarrda olabiliyor.Sistemini ve sürücülerini gözden geçir bence.Böyle net birşey söylemem saınırm.
  • Arkadaşlar ben oyunu aldım fakat beğenmedim satmak istiyorum 50 ytl'ye msn adresim ononon_601@hotmail.com tüm türkiyeye kargo ile gönderilir.
  • Açıkçası wow'u ilk kez gördüğüm ohaa demiştim ama bunun hayvani grafiklerine ragmen diyemedim ve oyundan sogmaya başladım.

bu arada sağol pole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campolist -- 27 Mayıs 2008; 14:53:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marooned22

Arkadaşlar ben oyunu aldım fakat beğenmedim satmak istiyorum 50 ytl'ye msn adresim ononon_601@hotmail.com tüm türkiyeye kargo ile gönderilir.

Neyini beğenmedin oyunu? Beğenemezsin ULAN!! demiyorum yanlış anlama merak ettim sadece
  • yeter ya online oyun beklemekten bıktım bu sistemde age of conan çalışırmı çalışırsa başlıcam
    pentium 4 2.66GHz
    2.68 GHz 1.00 GB RAm
    VE yeni ekran kartı alcam ekran kartına da 100 ytl ik bütçem war bu sistemle çalışırmı
  • @fearlesstürk
    low oynarsın anca ama düşük grafiklerle maximum zevk e ulaşamazsın
    şahsen ben 70 ytl cd ye ve her ay 25 ytl oyuna versem maximum grafiklerle oynamak isterim
  • yok ilerde ram fln alıcam ama su anda :D ceptekiyle anca oyunu ve bu kadarlık bi ekran kartı alabilirim
  • Grafik ayarları en düşükte kaldırması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.