Helal olsun guzel ve yerinde paylasim. Takdir ettim
eyw da :D benm elimde 100 ytl war oyun haricinde kart ekran kartı almak için bide cpu speed nasıl artırcam hiç anlamam benmkı 2.68 bunu 3 yapmam gerek ne kadara patlar bana=?
quote:
Orjinalden alıntı: fearlesstürk
quote:
Orjinalden alıntı: LeVeL
quote:
bi site buldum age of conan ın sisteminizin yetip yetmediğini gösteriyo ben CPU speed yetmedi acaba CPU fiyatları neler=?
Helal olsun guzel ve yerinde paylasim. Takdir ettim
eyw da :D benm elimde 100 ytl war oyun haricinde kart ekran kartı almak için bide cpu speed nasıl artırcam hiç anlamam benmkı 2.68 bunu 3 yapmam gerek ne kadara patlar bana=?
DH de bu sorunun cevabi var. Hemde ucretsiz tabi birazda riskli nedir mi ? "OC" yane overclock ^^ o bolume gir arastir seninde hosuna gidicektir. Yeni pc alan herkes oc yapio ne kadar yeni de olsa cunku zevkli bir olay
arkadaşım saol okudum ama fazla biişi anlamadım yane owerlock sayesinde cpu speed i artırıp oyunu oynayablilirmiyim=?
oyunu almak ıstıyorum ama denemeden guvenemiyorum. deneme accountu almak mümkünmü acaba bir şekilde? bilen warsa bilgi almak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hwa
oyunu almak ıstıyorum ama denemeden guvenemiyorum. deneme accountu almak mümkünmü acaba bir şekilde? bilen warsa bilgi almak istiyorum
oyunu alan birinden buddy key alarak deneyebilirsin anca
quote:
arkadaşım saol okudum ama fazla biişi anlamadım yane owerlock sayesinde cpu speed i artırıp oyunu oynayablilirmiyim=?
ekran kartla ram yetiyorsa olur. Umarim o verdigin site gercekci degerlerle test yapiyordur. Cunku herkes en az 2gb ram diyor. 8000 serisi kart diyor. Ben oynamadigim icin bilemiyorum ne istedigini.
ben o linki age of conan türk fan sitesinden aldım .
o link e tam garanti veriyorum doğru ölçüyor herşeyi uzun zamandır var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme