Şimdi Ara

AoC.::::AGEofCONAN::::.AoC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes bu oyun mnayk bişeye benziyo 30 ekim ha bayagıda uzunmuş beh ozman ben muya devam edem
    tanıtan arkadasa tesekkur edıyorum ve takipteyim tam aradığım bişeye benziyo bu kan ölüm atraksiyon senaryo(senaryo kısmını salladım) neyse hade bakem inşl çıkarda oynarız
  • bu dh nin sag daki reklamı yuzunden bazı yerleri okuyamnıyorum artık cok sıktı bu durum
    var mı onu kaldırmanın bir yolu da adam gibi okuyalım
  • klavye üzerinde bulunan F5 tuşunu dene bide sayfa açılıp o reklam laap diye sayfanın ortasında kaldığında..
  • hadi yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  • Bu oyun süper gibi ama daha var cıkmasına öle mi ?
  • 2007 yazında oyun gelecek nereden mi bi,liyorum çünkü sürekli olarak almanya ya gitmem gerek ve funcom firması almanya iki adet binaya sahip bunlar yeni sriptir lar için birer merkez yazıyon adamlara veriyon adamlarda sana pclerini ve programlarını kullanma yetkisi veriyo işte bu oyun orda pekçok yeni yetmenin fikirleri ile dogdu ama mukemmelbi oyun tek sorun server sıkıntısı olacak çünkü funcom firması elindeki pcler blizardla yarışamaz yani wowdaki lagın daha fazlası olabilir benden söylemesi ama gerçekçimi ewt hemde çok işte bu yüzden biiraz sıkıla bilirsiniz ama bence oynayın mukemmel olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

2007 yazında oyun gelecek nereden mi bi,liyorum çünkü sürekli olarak almanya ya gitmem gerek ve funcom firması almanya iki adet binaya sahip bunlar yeni sriptir lar için birer merkez yazıyon adamlara veriyon adamlarda sana pclerini ve programlarını kullanma yetkisi veriyo işte bu oyun orda pekçok yeni yetmenin fikirleri ile dogdu ama mukemmelbi oyun tek sorun server sıkıntısı olacak çünkü funcom firması elindeki pcler blizardla yarışamaz yani wowdaki lagın daha fazlası olabilir benden söylemesi ama gerçekçimi ewt hemde çok işte bu yüzden biiraz sıkıla bilirsiniz ama bence oynayın mukemmel olacak

belkide bu yüzden serverlar 4k kişiliktir...
  • zart
  • hehe konuyu hortlattniz gene
  • arkadaşlar bu oyun duyduğuma göre 30 ekimde pc için çıkacak xbox içinde 25 mart 2008de çıkacak...şurda ne kaldıki.benim ilk beklediğim oyunlardan birisi...ama bence aylık ücret isteyecek.belkide 7 gün deneme filan yaparlar
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • Mart 2008'e ertelenmiş :X

bu yaz mmo patlaması olacak

1) warhammer
    2) wow: wrath of the lich king
    3) warhammer

• pc için mi mart 2008e ertelenmişben xbox için 2008 diye biliyodum..neyse bir araştırayım
  • 1 gün kaldı !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

2007 yazında oyun gelecek nereden mi bi,liyorum çünkü sürekli olarak almanya ya gitmem gerek ve funcom firması almanya iki adet binaya sahip bunlar yeni sriptir lar için birer merkez yazıyon adamlara veriyon adamlarda sana pclerini ve programlarını kullanma yetkisi veriyo işte bu oyun orda pekçok yeni yetmenin fikirleri ile dogdu ama mukemmelbi oyun tek sorun server sıkıntısı olacak çünkü funcom firması elindeki pcler blizardla yarışamaz yani wowdaki lagın daha fazlası olabilir benden söylemesi ama gerçekçimi ewt hemde çok işte bu yüzden biiraz sıkıla bilirsiniz ama bence oynayın mukemmel olacak

özellikle serverlar hakkındaki yorumuna bittim.. elindeki pc ler blizzard ile yarışamazmış.. pehh.. lag olayına hiç girmiyorum. Atıp tutuyosunuz kafanıza göre :)

• quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

1 gün kaldı !!!!

1 gün kaldı derken?Oyun çıkmadımı daha?
  • Hayır tam olarak acılmadı insanlar biraz erkenden alarak ve biraz daha fazla oduyerek 6 gun once baslama sansı edindiler.YArın tam olarak EU da cıkıyor gine US de 20sine cıktı tam olarak yarın magazalarda satısa sunulur(hepsinde degil tabii)
  • Vatana millete hayırlı olsun.. Ayın23ü EU versiyonu cıkmıstır...
  • heh...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.