AOC 27' C27G1 144 Hz 1ms Full HD Monitör aldım çok pişmanım

-
-
hocam link ekleyin bide neden pişmansınız onu açıklayın bari
-
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz755hocam link ekleyin bide neden pişmansınız onu açıklayın bari
Linki ekledim konuya . Pişman olma nedenim monitörün boyutuna göre çözünürlük yetersiz kalıyor görüntü kalitesi düşük yani ve monitörün parlaklığı düşük . Bunun 24 inç olanını öneririm düşünenler varsa. Moralim çok bozuk valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade et? Niye araştırmadın 7 milyar insan bilir 27 inçte 1080p gitmediğini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Hayyam12
İade et? Niye araştırmadın 7 milyar insan bilir 27 inçte 1080p gitmediğini.Bu konularda çok cahilim hocam . Fiyatı uygundu atladım hemen sazan gibi :(
-
14 gün içinde sebep belirtmeden iade hakkın var. İade et 24 inç al bana da ghostrunner key hediye et.quote:
Orijinalden alıntı: MouesonBu konularda çok cahilim hocam . Fiyatı uygundu atladım hemen sazan gibi :(
Alıntıları Göster
Eğer iade edebilme şansın varsa geri yolla gitsin.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerEğer iade edebilme şansın varsa geri yolla gitsin.
Edicem zaten bir daha da bu kadar büyük monitör almam .
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Hayyam12
14 gün içinde sebep belirtmeden iade hakkın var. İade et 24 inç al bana da ghostrunner key hediye et.
Alıntıları GösterHocam ben daha kendime 200 TL lik oyun almadım :D
Sorun monitörün büyük olması değil hocam.
1080p o monitöre az kalıyor, 27 inç 2k monitör alsanız çok daha iyi olur hem büyük ekran hem de net.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSorun monitörün büyük olması değil hocam.
1080p o monitöre az kalıyor, 27 inç 2k monitör alsanız çok daha iyi olur hem büyük ekran hem de net.
Aynen hocam bende onu diyorum . Büyük monitör almam diyorum çünkü güzel bir görüntü için en az 2 k olmalı onlarında fiyatları ateş pahası o anlamda dedim . Ama mesela 24 inç falan olsaydı monitör bu çözünürlük yeterliydi .
Ucuzlamadı mı hala ya neyse sağlık olsun.quote:
Orijinalden alıntı: MouesonHocam ben daha kendime 200 TL lik oyun almadım :D
Alıntıları Göster
Şimdi anladım hocam, bütçe sıkıntıysa haklısınız. 24 inç alın o zaman sizin için de daha uygun olur.
-
Kankam senin fiyata göre monitör tercihin yanlış olmuş, iade edeceksen bu monitörü tavsiye ederim, 27 inç 2k çözünürlük ips, 144hz 1ms gysnc, parlaklığı da seninkinden fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 19 Mayıs 2021; 22:34:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RodinKankam senin fiyata göre monitör tercihin yanlış olmuş, iade edeceksen bu monitörü tavsiye ederim, 27 inç 2k çözünürlük ips, 144hz 1ms gysnc, parlaklığı da seninkinden fazla
Hocam ben bu monitörü 1500'e mı ne aldım bir monitöre 3 bin verecek bütçem malesef yok . Ama haklısınız bu boyutta monitör alacaklar varsa en az 2k çözünürlüklü alsın yoksa görüntü kalitesi çok göze batıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bunun 24'' olanı var 1100 e almıştım vatandan va panel renkleri çok canlı gösteriyor güzel beğendim lakşn gözü ağrıtıyor en az parlaklığa ve göz konforuna almama rağmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: abboww
Bende bunun 24'' olanı var 1100 e almıştım vatandan va panel renkleri çok canlı gösteriyor güzel beğendim lakşn gözü ağrıtıyor en az parlaklığa ve göz konforuna almama rağmen24 inç olanı güzel hocam . Ama 27 inç olanı çok büyük kalıyor çözünürlükte boyuta göre yetersiz kalıyor.
ince ayar yap,windows da,sonra monitordeki ayarları dene ve kesinlikle 144 Hz de çalıştır
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- sürekli bakan erkek
- @ nasıl okunur
- rüyada işerken gerçekte yatağı ıslatmak diyanet
- biri sizinle çok uğraşıyorsa ne yapılır
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X