Aynen hocam en az 2k çözünürlüklü değilse 27 inç ve üstü monitöre bakmayın çünkü görüntü biraz abartiyorum ama çamur gibi oluyor netlik azalıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynen hocam en az 2k çözünürlüklü değilse 27 inç ve üstü monitöre bakmayın çünkü görüntü biraz abartiyorum ama çamur gibi oluyor netlik azalıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam benim de bu monitör 27 inç 1080 ama 144hz , sizin ki 165 Hz'miş belki ondan da fark ediyor olabilir . Ama ben kendi monitörüm için konusucak olursam benim aynı cözünürlüklü daha küçük inç 65hz monitörüm daha iyi net görüntü veriyordu . Şimdiki monitör de görüntüler daha bulanık gibi . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 20 Mayıs 2021; 22:58:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam kusura bakmayın çok bilgim yok bu konularda benim bu monitör va panelli mi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam 24 inç olanı var bende, evet bir Philips ya da LG parlaklığı yok ama fiyat/performans monitörü. Konuyu açarken direkt almayın demek yerine "şundan şundan dolayı pişman oldum, almanızı önermem" diye girmek daha doğru olur. |
iyi olmuş |
27 inç alınacaksa 4k olmalı, o yüzden montör alamıyorum. |