Şimdi Ara

AOC 27' C27G1 144 Hz 1ms Full HD Monitör aldım çok pişmanım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Moueson

Almayı düşündüğünüz monitörün çözünürlüğü kaç acaba

Alıntıları Göster

Aynen hocam en az 2k çözünürlüklü değilse 27 inç ve üstü monitöre bakmayın çünkü görüntü biraz abartiyorum ama çamur gibi oluyor netlik azalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

1080 e 165 Hz

Hocam benim de bu monitör 27 inç 1080 ama 144hz , sizin ki 165 Hz'miş belki ondan da fark ediyor olabilir . Ama ben kendi monitörüm için konusucak olursam benim aynı cözünürlüklü daha küçük inç 65hz monitörüm daha iyi net görüntü veriyordu . Şimdiki monitör de görüntüler daha bulanık gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 20 Mayıs 2021; 22:58:41 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ben 40 inch 4k va panelli samsung tv kullaniyorum 60hz bir panel cok memnunum 3-4 aya yeni cikan au serisiyle yada yani qled serilerinden birisiyle degistirebilirim 120 hz tarama ve qled parlakligi icin. TV kullanmanizi oneririm hatta bir daha monitor kullanamayabilirsiniz bile. ayrica 40 inch 4k piksel boyutu 20 inch full hdye esittir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadece boyut cozunurluk degil parlaklik kontrast renk doygunlugu ariyorsaniz va panellilere bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

sadece boyut cozunurluk degil parlaklik kontrast renk doygunlugu ariyorsaniz va panellilere bakin

Hocam kusura bakmayın çok bilgim yok bu konularda benim bu monitör va panelli mi acaba

• 360hz alsaydın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ips panelli soyle anlatayim olaya yuzeysel bakacak olursak. En hizli paneller TN panellerdir ama renkler ve kontrast dolayisi ile parlaklik dusuktur kontrast genelde 300:1 den 700:1gider ornek eski laptop ekranlari farkli acilardan bakinca renk degistiren ekran tipi seklindedir. ips panelli olanlar gorus acisi degistiginde renk degisimi olmaz renk doygunlugu ve panel hizi orta seviye kontrasti 1000:1 den 1500:1 e gider ornek tipik olarak lg tvler. Va paneller 3000:1 den 7000:1 e kadar gider bakis acosiyla renkler bozulmaz panel hizi ips lerden cok az daha yavastir yada ipslerle aynidir fakat renk doygunlugu ve parlaklik konusunda en iyi panel turudur ornegin tipik olarak samsungun tv leridir. Tabiki tum bu panel teknolojilierinin bircok noktada birbirlerine karsi utun bircok noktalarida mevcuttur. ingilizceniz iyise ve teknik konulara merakliysaniz rtings.com dan urun karsilastirmalari yaparak detayli bilgi edinebilirsiniz. ayrica burada genel ve yuzeysel bilgi verdigim tum panellerin gelistirilmis alt turleride vardir. Konu sadece bununlada kalmayip panel arka aydinlatma teknolojilerinede degindiginizde ortaya bambaska bir dunya cikiyor. eger bu isin eniyisi nedir derseniz en iyi diye birsey yoktur diyerek ise girecem ama referans olarak samsung un odysey oyuncu monitorlerini alirsaniz en alt citayada sizin kullandiginiz monitoru koyarsaniz acik bir tekno markette her ikisinide karsilastirip butcenize uygun bir urun belirleryin derim.

• İlginc ben farketmiyorum yada siz cok pimpiriksiniz :) 27 inc va panel curved monitor var oyle bulaniklik vs yok fhd ama 2k da kullaniyorum niyese 2k kullandirtiyor

• Hocam 24 inç olanı var bende, evet bir Philips ya da LG parlaklığı yok ama fiyat/performans monitörü. Konuyu açarken direkt almayın demek yerine "şundan şundan dolayı pişman oldum, almanızı önermem" diye girmek daha doğru olur.

• iyi olmuş 

• 27 inç alınacaksa 4k olmalı, o yüzden montör alamıyorum.  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.