Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
345
Cevap
7
Favori
29.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Freesync kullanmayacağım, laptoptan 120 Hz ile çıkış alıp günlük olarak kullanacağım. Acaba 6 bit + FRC ekrana bu parayı vermeye değer mi ?
    IGZO olması hoş ama en fazla film seyredeceğim.

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Fiyat şuan 1255 görünüyor.
    Sanırım satın aldığım için bana öyle gösteriyor.

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Sanırım satın aldığım için bana öyle gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Merhabalar hocam, aldığınız cihazın bu ürünle boyut ve fiyat dışında bir farkı var mı acaba?
    https://www.itopya.com/aoc-315-c32g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rig3L -- 21 Kasım 2019; 23:38:26 >

Vikings
    Ragnar Lothbrok

• Rig3L kullanıcısına yanıt
    Tabi attığınız ürün 31.5 inch
    Intel i5 13600kf // Asus z790-Plus Wifi // Zotac RTX 4070 Super // MSI MPG A750GF 80+ Gold // KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB // Arctic Liquid Freezer III // Cooler Master TD500 V2 // Corsair Vengeance 3200mhz 4x8GB // Steelseries Rival 600 // Aula F99 RGB
    Asus PG278Q G-sync
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 22 Kasım 2019; 0:31:36 >
  • Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılabilirliğinin bozulmamış olması gerekir. itopya.com olarak açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak görmediğimizden dolayı, monitör, notebook, işlemci ve buna benzer tüm ürünlerin kullanılmadan iade almak durumundayız.

monitörü alan arkadaşlarda umarım ölü pixel sorunu çıkmaz. bildiğin iade yok.
    Bu ne saçma iş piksel sorunu varsa ne yapacağız kullanmadan nasıl bilebiliriz bunu

Orijinalden alıntı: hashus000

Freesync kullanmayacağım, laptoptan 120 Hz ile çıkış alıp günlük olarak kullanacağım. Acaba 6 bit + FRC ekrana bu parayı vermeye değer mi ?
    IGZO olması hoş ama en fazla film seyredeceğim.
    Monitör 8 bits. Ama parantez içinde 6 bit + FRC olarak belirtmişler.
    DisplaySpecifications
    23.8" AOC 24G2U - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/82551b4c

• quote:

Orijinalden alıntı: Rig3L

+500 Tl verip şu ürünü almak mantıklı mı acaba?https://www.itopya.com/aoc-315-c32g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor/
    Hocam 31.5 inc de 1080p çok sırıtır. 2K olsa alınabilirdi.
    Ölü Piksel çok can sıkıcı bir sorun kutu açıldıktan sonra 10 adet ölü piksel de çıkabilir tamamen şans iade almıyorlarsa uzak durun derim. 400 lira bile olsa fiyatı ölü pikselle hiçbir iş yapılmıyor göz sürekli ona takılıyor.

Uzaktan mesafeli satışlarda aslında kutu açılsa bile , üründe sorun olmasa dahi sırf memnun kalınmadığı için 14 gün içinde iade edilebilir çok saçma bir yaklaşım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzaktan satış sözleşmesi ile 14 gün içinde iade hakkımız var. Sadece uğraşırsınız o kadar bir adette ben aldım aksi durumda sıkıyorsa iade almasınlar =)

tüketici hakem heyeti orada hizmet için bekliyor

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.