Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
28.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belli ki itopya ekibi güzel oynuyor oyunu.

Şahsi düşüncem girilen bu stok sayılarının ve hızlı bir şekilde yapılan stok düşüşlerinin amacı müşteriyi ürün kaçıyor hemen almalıyım psikolojisine sokmak. Ayrıca etik tarafını bir köşeye bırakırsak çok mantıklı bir hareket olduğunu düşünüyorum.
  • Stok tazelenmiş hadi iyisiniz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı görünce ben de sipariş verdim.

Bu monitör için Telegram grubu kurduk:
    Telegram
    AOC 24G2U Grubu
    https://t.me/aoc24g2u

Ürünü kullananlar, ürünü satın alıp kargo bekleyenler, ürünü satın almayı düşünenler, ürün hakkında bilgi ve görüş arayanlar. Herkes bu gruba katılabilir. İtopya kargo bekleme, potansiyel ürün sorunları, kullanıcı deneyimleri gibi konular için kuruldu.

Ürünü aldığını belirttiği için haberdar edilecek üyeler - 1:
    @tarık06 @Avon Barksdale @Hahaburger @dare233 @Hahaburger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 22 Kasım 2019; 4:42:40 >

• Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    capoch kullanıcısına yanıt
    Mbombo00 kullanıcısına yanıt
    thrgl T kullanıcısına yanıt
    iroxy kullanıcısına yanıt
    Haberdar edilecek üyeler - 2
    @Me[S]uT @capoch @Mbombo00 @iroxy @thrgl

Lütfen üstteki mesajı okuyun.
  • Haberdar edilecek üyeler - 3:
    @thehawk @cagdass07 @KingOfShadows @i Am Not Dead

Lütfen iki üstteki mesajı okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Bu ne saçma iş piksel sorunu varsa ne yapacağız kullanmadan nasıl bilebiliriz bunu
    Şu konudaki konuşma ortada. Siz de kaydedin bir yerlere. Bir sorun çıkmaz.

AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Alıntıları Göster
    Xanthin hocam mesajlarınız içimi rahatlattı. Siparişi verdikten sonra içimde bir rahatsızlık olmuştu. Uykum kaçtı resmen. Bu indirim günleri beni hasta ediyor. Aslında hiç sıcak fırsatlara girmemeliyim. İhtiyacım olmayan şeyleri sırf piyasanın çok altında olduğu için alıyorum.

Bu arada siz Amazon dan Samsung LC24FG73FQM monitör sipariş vermiştiniz. O ürün nasıldı acaba ? Fiyat 1099 TL olunca bende almayı düşünmüştüm ama sonradan 27BK550Y model monitör aldım. O da ambalajı açılmamış şekilde duruyor. Ben 799 TL'den satın almıştım. Sonra sırasıyla 749 ve 699 TL'ye düştü. Yani 100 TL içerdeyim. Black Fridayi bekliyorum bir yandan. Şimdi de itopya dan AOC monitör aldık. O da gelsin bakalım. İşler karıştı bu aralar.

• KingOfShadows K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürün daha sonra hatta sanırım bu sabah 599₺ idi. Sonunda stoğu bitirdiler de rahatladılar.

Samsung 24" CFG73 1000 küsur TL'ye gayet güzel monitör hocam. Tabi bunun da tek tük sıkıntıları var fakat alıştım sayılır. Bende normalde 2K MSI MAG271CQR monitör vardı. Ondan çok daha iyi renk veriyor ve koyu tonları da daha başarı. Hal böyle olunca 2K monitörü elden çıkardım şu an sadece bu monitörü kullanıyorum. 2K'dan 1080p'ye düştüm ama çok problem olmadı. Şimdi bir de bunun yanına başlıktaki AOC monitörü aldım. Bakalım, ikisini yan yana karşılaştıracağım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    teknopata yazacak kadar ciddiye almışsın işi hocam, tebrikler gerçekten. :) bence itopya.com'un şunu söylemek istedi; eğer problem olursa hiç bizi katmayın da doğrudan aoc firmasıyla iletişime geçin.

• Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt
    Bende gördüğüm her konuyu -elimden geldiğince- bilgilendirme hastalığı var nedense.
  • 241 biranda nasıl tükendi? Ürünü son alan kişi olabilirim.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Sayaç tamamen kandırma. Otomatiktir, bittikçe kendi kendine yenilenir. İtopya gerçek stok vermez. Ayrıca satın alınanlara stok yok ya da fiyatı artmış biçimde gösterilebiliyor. Gizli sekmeden açın görürsünüz.

Satın aldıysan seni de Telegram grubuna beklerim:
    Telegram
    AOC 24G2U Grubu
    https://t.me/aoc24g2u

• Bildirim için teşekkürler. Şu da alternatif olarak 27'' arayanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shensakrak

Bildirim için teşekkürler. Şu da alternatif olarak 27'' arayanlara.https://www.hepsiburada.com/acer-kg271cbmidpx-27-1ms-144hz-amd-freesync-dvi-hdmi-display-full-hd-led-monitor-p-HBV00000BYTTZ
    TN panel.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Teşekürler hocam, içimizi rahatlattınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bahsettiğiniz ürün daha sonra hatta sanırım bu sabah 599₺ idi. Sonunda stoğu bitirdiler de rahatladılar.

Samsung 24" CFG73 1000 küsur TL'ye gayet güzel monitör hocam. Tabi bunun da tek tük sıkıntıları var fakat alıştım sayılır. Bende normalde 2K MSI MAG271CQR monitör vardı. Ondan çok daha iyi renk veriyor ve koyu tonları da daha başarı. Hal böyle olunca 2K monitörü elden çıkardım şu an sadece bu monitörü kullanıyorum. 2K'dan 1080p'ye düştüm ama çok problem olmadı. Şimdi bir de bunun yanına başlıktaki AOC monitörü aldım. Bakalım, ikisini yan yana karşılaştıracağım.
    599 liraya satılan monitör hangisi idi acaba?

• Bende aldım, curved mi alsam diye çok arada kaldım ama umarım pişman olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Samsung LC24FG73FQM eğer bu monitörü 599 a verdilerse kampanya diye buna derim efsane fiyatmış gerçektende.
    Edit = Samsung olan değil galiba diğer monütör ü 599 dan vermişler. İçim geçmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shensakrak -- 22 Kasım 2019; 9:22:0 >

• Bir tanede ben aldım. Umarım pişman olmayız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.