Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
28.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itopya ile değil de doğrudan aoc ile iletişim geçip de ölü piksel/ışık sızması için değişim yaptıran oldu mu hiç?
  • 30 adet yazıyordu satın ala bastım bitti direk komedi sayfayada refresh atıyordum bi yandan düşünürken :D
  • Bonusa 6 taksit + kargo ile birlikte 1084 TL'ye geldi. Birde benim 3. 111 TL'lik alışveriş olduğu için ekstra 50 TL indirim olacak (TEB e-ticaret kampanyası) Yani 1034 TL'ye almış oldum. Piyasanın 300-350 TL altına aldık. Umarım memnun kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

30 adet yazıyordu satın ala bastım bitti direk komedi sayfayada refresh atıyordum bi yandan düşünürken :D
    Aynı moddaydım bende
  • KingOfShadows K kullanıcısına yanıt
    ben bitane arkadaşa aldımda bide kendim için alacaktım neyse kısmet değilmiş illaki düşer yine
    30 rakamı sahtede olabilir çünkü seri seri refresh atıyodum 1 1 eksilirken bi anda gitti :D bende bari 2060 rtx kartı aldım arkadaşa 30 yazıyo güven olmaz biter şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

30 rakamı sahtede olabilir çünkü seri seri refresh atıyodum 1 1 eksilirken bi anda gitti :D bende bari 2060 rtx kartı aldım arkadaşa 30 yazıyo güven olmaz biter şimdi
    Bu fiyata düşmez bir daha. Başka hesaptan alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama isim,adres felan farklı olsa iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Bu fiyata düşmez bir daha. Başka hesaptan alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama isim,adres felan farklı olsa iyi olabilir.

Alıntıları Göster
    vay hesapla alakalıymış :D bende diyorum ne çabuk bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikriz Rüyası

itopya ile değil de doğrudan aoc ile iletişim geçip de ölü piksel/ışık sızması için değişim yaptıran oldu mu hiç?
    valla 1 tane de ben aldım, hayırlısı.
  • Adamlar 250 tane daha stok girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerçekten 1-2 saat içinde 250 gibi bir stoğun eriyebileceğini düşünmüş müydün hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rig3L

Gerçekten 1-2 saat içinde 250 gibi bir stoğun eriyebileceğini düşünmüş müydün hocam?
    İlk 250'lik stok eridi. Şimdi 250 tane daha girdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.