Şimdi Ara

Ao no Exorcist Tanıtım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası son bölümde sinir oldum abi.GG sürümünü izliyorum şu reklamlar çıkıyo "mamaşima" diye.23 dakikalik animenin 8 dakikası reklam ve opening ending vs.
    Openingi çok güzel ama nedense hoşuma gitti.Konudan 3 sezonluk anime çıkardı açıkçası.
    Birde anlamadım

Şeytan öldü mü en son?Çünkü Bon sordu Rin ise Gehenna'ya gitti dedi.Birde suda Yuri ile konuşuyordu noldu tam olarak?

• ölmedi ama sonuçta şeytanla doğru düzgün ne konuştular nede bişi öğrendiler o yüzden öldü diye düşünüyolar
  • 2. sezon gelebilir bence. Çünkü sonu oldu bittiye falan gelmedi.
    Herşey normale döndü elemanın Paladinliği alındı , şeytan gitti dersler gene başladı.
    Devam edebilir yani.
  • 2. sezon olayı gelebilir bence de.

Şeytan mavi ruh olunca su ile konuşurken
    Anneleri seçtikleri yolun doğru olup olmadğını görecekler mi ne öyle bişey demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Çünkü erkekler shounen izlerken içinde ki bastırılmış duyguları görürler. Savaş , kahramanlık , dövüş. O yüzden zaten shounen erkeklere yöneliktir ya (shounen : erkek)

O duyguları bilmeyen yoktur zaten :) Yinede tam saçma olmasada saçmaya yakın bir anime için 8-9 hatta 10 verebileceklerini söyleyenler var :) Eğer bu anime 10 alıyorsa One Piece - Dragon Ball - Naruto - Bleach gibi 4 büyüklerin puanlarını düşünemiyorum :) Bu kadar tutulduklarına göre 10 üzerinden 25-30 falan almaları gerek.

Animleri sadece aksiyon sahnesine göre değil genel konusuna göre değerlendirmek lazım yoksa diğer animelere ve onları sevenlere haksızlık olur :)
  • Bitirmeme az kaldı. Pek beğendiğimi söyleyemem klasik shounen işte bağırış, çağırış, herkesten sakladığı gücü en kritik anlarda ortaya çıkar... Karakter gelişimi diye bir olay yok. Yan karakterlere hiç değinilmiyor. Ciddi bir savaş, dramatik bir an vs. yok. Anime sonlarındaki reklamlardan başka iyi bir yönü yok, 8.28 mal puanını neyine almış merak ettim.
  • 2.sezon çıkarsa iyi olur erken bitti karakterlerin gelişimi falan görmek isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Bitirmeme az kaldı. Pek beğendiğimi söyleyemem klasik shounen işte bağırış, çağırış, herkesten sakladığı gücü en kritik anlarda ortaya çıkar... Karakter gelişimi diye bir olay yok. Yan karakterlere hiç değinilmiyor. Ciddi bir savaş, dramatik bir an vs. yok. Anime sonlarındaki reklamlardan başka iyi bir yönü yok, 8.28 mal puanını neyine almış merak ettim.

25 bölümlük animede o dediklerin biraz zor :) Takdir edersin ki Ao no Exorcist gerek konusu gerek karakter tasarımı gerekse aksiyon sahneleriyle bir One Pece, Bleach, Naruto olamayacağına göre sezonluk animelerden bu kadar şey beklememek gerek :) Tabi bu MAL'da aldığı puanı hak ettiği anlamınada gelmez. Bu anime en fazla 6/6.5 arası birşey anca hak eder.

Ao no Exorcist mi Pandora Hearts mı deseler Pandora Hearts'a gömülürdüm :)

• seri yeni başladım fena gitmiyo.Seri mangadan kaçıncı bölümde ayrılıyo acaba bide 2. sezon gelme ihtimali var mı ?
  • coalgirls versıyonuna uyumlu altyazı bılıyorumsunuz yada ne kadar sn ılerıgerı ayarlamam lazım tam oldu dıyorum ayar yanlış çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

seri yeni başladım fena gitmiyo.Seri mangadan kaçıncı bölümde ayrılıyo acaba bide 2. sezon gelme ihtimali var mı ?

yanlış hatırlamıyorsam lunaparktan sonra ayrılıyorlar

mangası daha iyi mangasına da göz atın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

seri yeni başladım fena gitmiyo.Seri mangadan kaçıncı bölümde ayrılıyo acaba bide 2. sezon gelme ihtimali var mı ?

2. sezon çıkmaz çünkü konuyu bitirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konusu güzeldi fakat bu güzel konunun iyi kullanılmadığını düşünüyorum.Sürekli her bölüm bir kıpırtılar oluyordu doğal olarakta patlama bekliyordum ama kayda değer kapışma sahneleri yoktu sürekli birşeyler yapıyorlardı ama rin alev alıp olayı hemen çözüyordu.Ve üstte birinin yazdığı gibi karakterde en ufak bir gelişme yok , daha alevini adam gibi kullanamadan animeyi bitirdiler.Bonla aralarında baya bir kapışma geçer diye düşündüm ama olmadı bon biraz pasif kaldı.Rin emeline ulaşamadı aslında paladin olup şeytanı yenmek istiyordu sadece kapıyı kırdılar şeytan daha ölmedi.Bunların dışında animenin çizimlerini beğendim.
  • Dostum sizin yazdıklarınızı ben 1 yil once yazdım sizin dediklerinizin olması icin 100bölüm olarak tasarlamaları lazımdı zaten. 20 30 bölümde olacka iş degil onlar anlam veremedim bende nedne bukadar kısa tutulduguna 300bölüm cikartirlardı o hikayeden biton detay var.
  • mangasını takip eden var mı?
  • 12. bölüme geldim. Son 2 haftada Another ve Mirai Nikki bitti. Bu animelerdeki karamsar-psikopat ortamdan çıktıktan sonra komedi namına fena gelmedi. Bölümler sıkıcı değil, izlettiriyor kendisini.
  • Animeyi şimdi bitirdim. genel olarak eğlenceli bir anime ama sonunu pek beğenmedim. Sonu biraz yavan olmuş gibi. 25 bölüm kısa aslında. Eğlenceli yan görevler filan ekleser uzatabilrlerdi animeyi. Açılış ve kapanış müzikleri iyiydi.
  • Mangasını takip eden varsa okumaya değer mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film hoşuma gitti benim , eğlenceliydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.