Şimdi Ara

Ao no Exorcist Tanıtım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence uzun soluklu bir seri olur keyiflide izlenebilir yani
  • konu yavas ilerliyo. 24te bitecegini sanmam. sacma sapan hizlandirirlarsa konuyu bozarlar bence.
  • 24 veya 26da bitecek,50 falan beklemeyin kesin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

24 veya 26da bitecek,50 falan beklemeyin kesin yani.

16. bölümde süperdi. bence dediğin imkansız çünkü manga ongoing görünüyor düzensiz çıksada araya filler koyarlar veya 1. sezon biter 24.bölüm de
  • Bencede 25. bölümde bitmesi zor herif paladinlikten bahsediyo daha eğitimini tamamlamadi v.s. bunları 9 bölümde tamamlayıpta savaşa girmesi çok zor. eğer öyle olursa güzelim serinin içine ederler
  • Ara verirler sonra 2. sezon yaparlar. Çok zor değil. Bknz : Bakuman
  • 16. bölümde Anime ile Manga konu olarak ayrıldı. Diğer aylık serilerde(Claymore, FMA ilk seri) olduğu gibi farklı bir son yapıp animeyi bitirecekleri belli oldu.
  • Arkadaşlar manga daha 26. chapterda allah aşkına nasıl 50 bölüm olmasını bekliyorsunuz akıl var mantık var.Yapacakları şey 24 veya 26. bölümde bitirecekler filler ile,aradan 1 sene falan geçip manga chapterları biraz biriktikten sonra belki 2. sezon gelir.Ancak bu sezon 24 veya 26. bölümde bitecek boşa tartışmaya gerek yok hikayeye göre bakmayın yok daha paladin olcak 10 bölümde nası olcak falan diye.Ki onu bunu geçtim zaten bu animenin İlkbaharda başlayıp sonbaharda bitecegi yani 2 sezon/24-26 bölüm sürecegi ilk çıktıgı günden belirtilmişti.Kısacası toplam 24-26 bölüm arası birşey olacak,kesin bilgi bu boşuna umutlanmayın.
  • Anime ile manga konu olarak nasıl ayrıldı anlayamadım ben... Her ikisini de takip ediyorum ve hikayenin temel başlıkları hala aynı, sadece sahneleri fazlaştırmışlar animede, ki bunu da muhtemelen manga biraz ilerlesin diye yapmışlardır.

Mephisto'nun iddiası manga'da da, anime'de de aynı şekilde işleniyor.
    Kirigakure, Rin'e manga'da olduğu gibi anime'de de kılıç eğitimi veriyor.
    Rin'in yeterlilik sınavını 6 ay sonunda geçme şartı yine aynı şekilde her ikisinde de işleniyor.

Bunların dışında kalanları zaten değiştirmelerinin bir zararı yok.
  • Benim çok hoşuma gitti 200 250 bölumluk bir seri olsa cok sevinirdim 24 olunca az geliyor
  • öyle çok uzatılıp sündürülecek bir konusu yok, amaç paladin olup şeytanı alt etmek ve bu nihai bir amaç olduğu için bu amacı gerçekleştirdiklerinde ekstra bir konu oturtulacak gibi durmuyor ayrıca ana karakterin rin olduğu çok belli yan karakterler aşırı zayıf kalmakta bu karakterin yanında kendilerini izletemiyorlar birtek bon la aralarındaki diyalog-rekabet hoş kendini izlettiriyor fakat bonun alanıda dua okuma vs. olduğu için çekici değil melee karakter olsaymış iyiymiş . diğer arkadaşlara bende katılıyorum 2. sezon belki yapılabilir ama nezaman?

severek takip ediyoruz konular güzel işleniyor mephisto insanda merak uyandıran bir karakter asıl amacını çok merak ediyorum.
    (şeytanın yerine geçmek olduğunu tahmin ediyorum)
    varsayılan sona yaklaşıyor olmamız üzücü sanırım ova olarak devam edecek sezonu oldu bittiyle büyük bir savaşta yarım yamalak alınmış bir eğitim öğrenilmiş bir iki teknikle bitirmezler umarım tek beklentim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 17 Ağustos 2011; 22:26:01 >

• mephistolara bi girseler 100 bölum gider allah askına neler gorduk bleach te 4 bölum orihimenin ichigo diye bagırısndan cıktıysa bundanda rahat rahat daha iyiler igelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler
    yan karakterler aşırı zayıf kalmakta bu karakterin yanında kendilerini izletemiyorlar birtek bon la aralarındaki diyalog-rekabet hoş kendini izlettiriyor fakat bonun alanıda dua okuma vs. olduğu için çekici değil melee karakter olsaymış iyiymiş

Tamamen katılıyorum. Shounenlerin en önemli parçalarından bir tanesi yan karakter ve kötü karakterlerdir.
    Yan karakterlerin yeri geldiği zaman ön plana çıkması lazım. Hadi onu da geçtim, Amaimon'dan başka kötü karakter de göremedik. Yanlış hatırlamıyorsam Mephisto'nun 5 kardeşi daha vardı. Onlarla da bi VS yapılsaydı iyi olurdu ama gözükeceklerini zannetmiyorum. Neyse umarım ilerde 2. sezon gelir.
  • bu anime 24te biterse yazık olur 2.sezon gelmeli çünkü bana göre çok uzatabilirler yan karakterler sıfır şuanda bunların rin şeytanla kapışırken rine yardım edecek seviyeye gelmesi bile hızlı hızlı çekseler 50 bölüm eder daha bir sürü şeyle bence bu seri 150 bölüme bile çıkabilir 24te bitirirlerse konu ortada kalır saçma sapan bir final yapmak zorunda kalırlar
  • Suan Devam Etmektemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Suan Devam Etmektemi ?

Ediyor
  • 19. bölümün altyazısı çıkmadımı daha normalde salı günü çıkardı çarşamba oldu divxplanete baktım çıkmamış siteyemi yüklemediler acaba
  • 20 bölümün altyazısı çıktı
    Yeni başladım 4. bölümdeyim şuan
  • Karakterin hayatı biraz tanıdık gibi gelmişti bana Dante'den ama izliyorum sevdim bende tavsiye ederim.Ayrıca Serinin 24 Bölümden Oluşucağı Söylenmişti Zaten.O Yüzden Uzu Bir Seri Beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.