Şimdi Ara

Ao no Exorcist Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ao no Exorcist Bölüm : 14. Bölümde Devam etmekte.
    Anime Türü : Aksiyon , Fantezi , Shounen , Süper-Güç ,
    Dünya, ayna gibi birbirine zıt iki farklı boyuttan oluşmaktaydı: İnsanların yaşadığı Assiah ve iblislerin hüküm sürdüğü Gehenna. Bu iki boyut arasında iletişim ve seyahat mümkün olmamasına rağmen iblisler, insanların ruhlarını ele geçirerek Assiah'a ulaşabiliyorlardı. İblislerin tanrısı Şeytan, kendisini barındırabilecek kadar güçlü bir insan bulamadığı için Gehenna'da sıkışıp kalmıştı. Bunu aşmak için, bir insan kadınından Okumura Rin adında bir çocuk sahibi oldu. Şeytan'ın oğlu, babasına yardım edecek mi, yoksa başka bir şeye mi dönüşecek? Bir ruh kovucuya mı?

2011 yapımı güzel bir anime umarım bunu bleach gibi uzun bir seri haline getirirler diye düşünüyordum ama 12 bölüm ve 24 bölümde biteceğini yazanlar olmuş bölüm sayısı hakkında bilgisi olan yada mangayı takip eden arkadaşlar bildiklerini düşüncelerini yazarsa çok aydınlatıcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LεhV™ -- 24 Temmuz 2011; 17:08:34 >

• 24 bölümde biteceğini okumuştum bir yerde, ancak konu çok yavaş ilerliyor. Sanmıyorum bu kadar kısa süreceğini, en azından 50'yi görür diye düşünüyorum. Ayrıca animede pek bir harikadır belirtmek isterim.
  • Büyük bi zevkle izlerken umarım anlamsız bi sonla bitirmezler.İnş dediğin gibi en az 50 bölüme kadar çıkartırlar.
  • bende 2 gün önce başladım cok güzel bir anime çizimleri felan heleki rin'in Yuki'ye atışmaları çok hoşuma gidiyor umarım dediğiniz kadar uzun sürer mümkünse sonuda güzel bitsin şu aralar izlediğim animelerin hep sonunda gözyaşarıyla bitirdim
  • Şuna bi bakiyim hele; beğenmiş herkes
  • Buradan birisi "Fullmetal Alchemist gibi olur böyle giderse" diye bir şeyler söyledi. Açıp mangasını okudum ama daha yeni bir manga. Doğru düzgün olay olmamış. Daha animenin 11. bölümünde filler girmişler. Ya doğru düzgün bir olay olmadan seriyi bitirip ileride 2. sezon tarzında bir şeyler yaparlar ya da bol fillerlı bir seri olur.

Biraz bekleyip manga oturduktan sonra anime yapsalarmış iyi olurmuş.
  • Manga 25. bölümde doğru düzgün çıkmıyor. 2 ayda, 3 ayda bazen 2 haftada bir geliyor fakat gelince de 30-40 bölüm geliyor. Şu ana kadar her bölüm bir manga verdiler ve 11. bölümde filler girdi, 12. bölümde hikayeye geri dönüyor. Çok uzamayacak animesi söylemedi demeyin, son baharda Ova'sı geliyor çünkü, sanırım Ova olarak devam ettirecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Animesini severek takip ediyorum inşallah Beelzebub gibi filler giripte mahvetmezler güzelim animeyi. Ayrıca OST paketi ne zaman çıkar acaba? Bir soundtrack var gazlı sahnelerde giriyor. Çok hoşuma gidiyor ya açıp dinlemek istiyorum ama çıkmadı daha.
  • Ben de çok beğendim animeyi karakter çizimleri çok hoş. Umarım devam eder epeyce.
  • Anime çok güzeldir ve bende uzuyacağını düşünüyorum.
    Ama kız karakterler konusunda biraz daha gelişmeli bence.
  • az önce 12. bölümü izledim çok güzel bir anime ama kısa süreceğini sanmıyorum çünkü çok yavaş gidiyor
  • O elemanda bir numara olduğunu biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

O elemanda bir numara olduğunu biliyordum.

Kızı kurtarışı çok fiyakalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

PSP oynayan elemandan bahsediyorum. Yoksa
    kadınmı demeliyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

PSP oynayan elemandan bahsediyorum. Yoksa
    kadınmı demeliyim

Anladım ya şu Eminem'den bahsettiğini Rin'in, Shiemi'yi kurtarışından bahsediyorum bende. Aynı bölümde diye alıntı şeyettirdiydim. Affet abey.

• Uzun bir süredir anime izlemiyordum.Az önce ilk iki bölümü izledim ve anime izleme isteğim geri geldi.
    Seri iyi güzel de 24 bölüm mü olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 5 Temmuz 2011; 18:15:33 >
  • 24 bölüm olsa yine iyi Manga 26. bölüm raw çıktı daha yeni ingilizce çevirisi yok. Biraz sarsıntı da yoksa güzel seri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

Anime çok güzeldir ve bende uzuyacağını düşünüyorum.
    Ama kız karakterler konusunda biraz daha gelişmeli bence.

Böyle demiştim fakat.

Psp'ci abla'yı daha görmemiştim
  • güzel gidiyo ama kötü gitcek/bitcek bu tür seriler böyle oluyor biraz acele ve para hırsı var işin içinde
  • Manga HD Çeviri olarak mangasında 15. bölümdeyiz.
    www.mangahdceviri.blogspot.com adresinden bölümlere ulaşabilrsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szank_82 -- 24 Temmuz 2011; 15:39:10 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.