Şimdi Ara

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
50.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapıdan girişte sağdaki ilk dükkandı sanırım.

256 mb micro sd ile aldım açıkçası kaç mb şubu diye pek araştırmadım 2 gb lar 30 ytl civarı olduğu için çok önemsemedim.

telefonun 1-2 beni rahatsız eden yönü var tabiki ve aslında ufak sorunlar değil.

sıfır tuşu yanda msg yazarken sıfır tuşuna alışmak zaman alıyo.
    yine mesaj yazarken diğer telefonları bilmiyorum nokia ya göre kıyaslıyorum. sayı yazarken tuşa basılı tutarız ve direk sayı gelir bunda o yok 4-5 kere basıp sayıyı getiriyosun ki 1 sayısı için 10 kere falan bastırıyo. gidip menüden sayılara geçiş için yıldıza basınca da geçmiyo ne yazıkki 40-50 dilde yazı karakterlerini geçicen ozaman geliyo rakamlar. ama alışınca buda aşılcak bir sorun

arama geldiğinde sessize alması yok. ya açıcaksın telefonu yada kapıcan düşünme şansın yok insanların içinde.

titreşimi zayıf ciddi anlamda zayıf titreşimi varmı var diye koyulmuş.

telefonun kendi hafızası yok 130 kb gibi bişi :)
    güzelim 3" ekrana içinden çıkan bejeweled oyunun dan başka bişi yok. yeni bişi yüklenmiyo java falan hak getire.

jpegleri 500 kb üstü göstermiyor. arka plan yapıcaksan bu seferde 30 kb den büyük olamaz diyo 240*320 fotoğraflar daha çok tutuyo zaten diyip bide pc de jpeg kalitesini düşürtüyosun biraz sinir ediyo.

ve en önemlisi alırken önemsemedim ama ilerde lazım olur diye hiç hesaba katmadığım ise wap / gprs e girmiyo satan adam söyledi zaten çin de giriyo burda girmiyo ben çok uğraştım bağlanmadı dedi. bende evde 2 saat ayarlarla uğraştım ama olmadı.

gelelim güzel yanlarına ama onlarında sorunlu hallerine.

içinde deli bir hoporlör var inletiyo ortalığı. gerçi yine sorunu var sırtında olduğu için masanın üstüne sırt üstü koyunca sesi inanılmaz kısıyo asıl sorunlardan biride bu aslında sesssiz sakin bi yerde oturuyosunuz tel çalıyo elinize alırken yan masalardan 10 kişi bakıyo :) ama deli ses vr alette.

tv özelliğini tam yapmışlar . çok net izliyorum. çok kapalı mekan olmasın yeter. otobüs vapurda anten bile açmanıza gerek kalmıyo.

müzik çalma özelliğide güzel yapmışlar ama yine 1-2 miğde bulandıran özellik var. mp3 ismi tam uğraşp keşfetmedim ama 15-16 karakterden fazla olunca madonna~1 gibi uyuz yazılar ile çıkıyo ki kayan yazı özelliği var. ve klasör içinde olmıcak hepsi tek klasörde olcak albüm albüm dinleme yok .

radyoyu çok kurcalamadım ama sanki biraz sorunlu frekansta yayın süper yakalamadığı sürece autosearch de yakalamıyo 98 den 104 e kadar kanal bulmadı :)

kulaklıktan pek bişi beklemiyosun bildiğin 2 ytl lik kulaklık diyorum sende tahmin ediyosun :)

2 kamera var ama bitanesi 2 mp diyolar ama yalan oda bildiğin vga 640*480 yada bana öylesi satıldı.

dokunmatik ekranı hiç kullanmadan herşeyi yapabiliyoruz o güzel olmuş. 2 el kullanmaya mecbur kalıcam diye çok korkuyodum

çok uzun bi kötüleme yazısı oldu şimdi gidip kimse almaz bunları okuyunca. ben bunları bilemeden aldım çokda pişman değilim 2 sim kart yarı yolda bırakmayan bataryası vs.

açıkçası ben general mobile çift sim kartlı almaya gitmiştim doğu banka ama tv özelliğine yem oldum. ne olursa olsun 250 ytlden fazlasını veriyo bu alet.

wap ayarlarını yapan arkadaş nasıl internete girdin ben beceremedim yaw ??? ayarları yazarmısın..

• 5 gün oldu t 808 aldım muhtesem bi makina şu ana kadar sorun yok dogu banktan aldım
    garanti dedim
    bu malın garantisi biziz dediler :)
    tavsiye ederim herhangi bir sorun yasamadım zaten suan kullandığım sartlarda 15 gün daha dayanırsa 10 15 tane daha bu telefondan aşacak arkadaşım var bendeki proto oldu gibi :)
    bu fiyata bu cihaz inanın bedava hala cepe dünyanın parasını verenlere acıyorum
  • bu arada ben er değilim harbiden başçavuşum adminim bunu düzelt :)
    ayrıca eşi kıskanç olanlar t 808 alsın nerede ne yaptığını açığa vermesin :)
  • benim merak ettiğim şeylerden birisi şu telefon ekranına ekran koruyucu atayabiliyor musunuz... özellikle gif formatında? şarjı ne kadar gidiyor? bir de nasıl ses kısma özelliği yok yahu sürekli çalmak zorunda mı yani titreşime alsanız bile ses ayarı yok mu hep son ses mi çalıyor?
  • ya arkadaşlar nokia telden bu tele rehberi nasıl yükleyeceğim ya bir türlü yapamadım bluetooth ile de olmadı yapan varmı acaba aranızda (n 73 den t818 e)
  • arkadaslar merhaba iki gün önce T818 aldım buyrun goruslerim,
    EKSI YONLERI

-öncelik şarj olayını çözemedim dün saat 7 den gece 12 ye kadar sajda tuttum dolum miktarı sürekli sıfırdan alıyor ve kablosunu cıkardıgımda 3 kademe idi. tam kademe sarj icin sac saat şarjda tutmak lazım bu düsünce korkutuyor.

-cift hat konusunda A-B den baska pek bilgiye erisemiyorsunuz. samsung d880 kullanmıs biri olarak zorlanıyorum. ne gelen aramanın ne de gelen mesajın nerden geldigi SONRADAN BAKTIGINIZDA anlasılmıyor. geldimi geldi okadar. ilk aramada ikinci hatta SIM B ibaresi war okadar. ayrıca eger sim kartınızın sms hafızası doldu ise aynı konu mesajlarda da kafanızı karıstırıyor.

- ses kısma olayı maalesef yok ve öküz gibi bagırıyor telefon en büyük eksikligi bu bence.

- standart formatların dısında resim attgınızda göstermiyor. yani 250*250 resimi gösterirken 200*220 boyutlu resimi acmıyor. bahaneside resim desteklemiyor.

- uzun tatile gideceksiniz dielim, "aman icine *.avi - *.3gp atiiim izlerim" hayalleriniz güme gidiyor aynı sekilde kafasına göre destekledigi bir cerceve boyutu war büyügünü acmıyor. N80 kullanırken rahat rahat izledigim vidoları bu alette izleyemiyorum.

- rehber konusuna gelince iki sim kartı aynı anda göruyor. hafıza secenegini istedginiz kadar degiştirn aynı çin liler gibi inatçı kargadan baska kuş tanımıyor. oda pembe renkli olucak.

- mesaj özelliklerine giremiyorsunz YOK. gelen arama özelliklerine giremiyorsunuz YOK.

- mesaj bölümünde çok fazla abartılı bir dil secenegi war eywalla Turkceyide yerlestirmişler ama dil degiştirmek bu kadar kolay olmasaydıda zırt pırt TR secegine gelmek icin tırmalamasaydık, yada menuden cıkıp giriş metodunu degiştiriceksiniz.

- resim + video bu cüsseye göre biraz pasif.

keyfinizi kaçırmak istemem ama budur.

• bende geçtiğimiz günlerde aldım..öncelikle çift hat, tv özelliği ve fiyatı almama neden oldu..yazıları okudum,ekleme yapmak için daha fazla bilgi sahibi değilim ,bende karıştırıyorm daha :)) ...270e aldım..bu fiyata sağladığı özellikler çok fazla şey beklemeyenler için ideal...genelde yazılanlara bakılırsa çok şey bekleniyor..istiyoruz ki bütün herşeyi koysunlar 300-400e satsınlar..böyle birşey yok..lütfen fiyatı ve özellikleri göz önüne alalım..bu fiyata bu kadarı gerçekten başarılı diye düşünüyorum..
  • kardeş merhaba bende t818 kullanıyorum bu yazdıkların için teşekkurler bende bunlardan yakınıyordum ama alışınca sorun yok.. bu kadar yazmıssın zahmet vermıssın bende sana internet ayarlarını vereyım...ben cunku internete giriyorum telefondan.... benden turkcell hat yok olup olmıyacagını bılmıyorum...avea ve vodafone kullanıyorum... avea nın ayarlarını yaptım girebiliyorum internete vodafone bir kere denedim olmadı belki ufak bir hata yapmısımdır bir yerde ama avea dan girince bunu pekte sorun yapmadım nede olsa aveadab gırıyor dıyeeee...

TURKCELL GPRS VE MMS AYARLARI
    :
    WAP AYARLARI
    1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:WAP/ANA SAYFA http//www.google.com.tr YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.252.234.168/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:TURKCELL/APN:wap/KULLANICI ADI:gprs/ŞİFRE:gprs/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI
    1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:TURKCELL MMS/MMSC:http//mms.turkcell.com.tr/servlets/mms olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:212.252.169.217/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:TURKCELL MMS/APN:TURKCELL MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

:VODAFONE WAP VE GPRS AYARLARI
    :
    WAP AYARLARI
    1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:İNTERNET GPRS/ANA SAYFA http//WWW.GOOGLE.COM.TR YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.065.136.226/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:GPRS/APN:İNTERNET/KULLANICI ADI:VODAFONE/ŞİFRE:VODAFONE/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN:İNTERNET GPRS YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI
    1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:VODAFONE MMS /MMSC:http//217.31.233.18:6001/MM1Servlets olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:217.031.233.018/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:VODAFONE MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

:AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    :
    WAP AYARLARI
    1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA GPRS WAP/ANA SAYFA http//WWW.YAHOO.COM YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:AVEA GPRS/APN:wap/KULLANICI ADI:WAP/ŞİFRE:WAP/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI
    1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA MMS /MMSC:http//MMS.AVEA.COM.TR/SERVLETS/MMS olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:AVEA MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

quote:

Orjinalden alıntı: santanio

kapıdan girişte sağdaki ilk dükkandı sanırım.

256 mb micro sd ile aldım açıkçası kaç mb şubu diye pek araştırmadım 2 gb lar 30 ytl civarı olduğu için çok önemsemedim.

telefonun 1-2 beni rahatsız eden yönü var tabiki ve aslında ufak sorunlar değil.

sıfır tuşu yanda msg yazarken sıfır tuşuna alışmak zaman alıyo.
    yine mesaj yazarken diğer telefonları bilmiyorum nokia ya göre kıyaslıyorum. sayı yazarken tuşa basılı tutarız ve direk sayı gelir bunda o yok 4-5 kere basıp sayıyı getiriyosun ki 1 sayısı için 10 kere falan bastırıyo. gidip menüden sayılara geçiş için yıldıza basınca da geçmiyo ne yazıkki 40-50 dilde yazı karakterlerini geçicen ozaman geliyo rakamlar. ama alışınca buda aşılcak bir sorun

arama geldiğinde sessize alması yok. ya açıcaksın telefonu yada kapıcan düşünme şansın yok insanların içinde.

titreşimi zayıf ciddi anlamda zayıf titreşimi varmı var diye koyulmuş.

telefonun kendi hafızası yok 130 kb gibi bişi :)
    güzelim 3" ekrana içinden çıkan bejeweled oyunun dan başka bişi yok. yeni bişi yüklenmiyo java falan hak getire.

jpegleri 500 kb üstü göstermiyor. arka plan yapıcaksan bu seferde 30 kb den büyük olamaz diyo 240*320 fotoğraflar daha çok tutuyo zaten diyip bide pc de jpeg kalitesini düşürtüyosun biraz sinir ediyo.

ve en önemlisi alırken önemsemedim ama ilerde lazım olur diye hiç hesaba katmadığım ise wap / gprs e girmiyo satan adam söyledi zaten çin de giriyo burda girmiyo ben çok uğraştım bağlanmadı dedi. bende evde 2 saat ayarlarla uğraştım ama olmadı.

gelelim güzel yanlarına ama onlarında sorunlu hallerine.

içinde deli bir hoporlör var inletiyo ortalığı. gerçi yine sorunu var sırtında olduğu için masanın üstüne sırt üstü koyunca sesi inanılmaz kısıyo asıl sorunlardan biride bu aslında sesssiz sakin bi yerde oturuyosunuz tel çalıyo elinize alırken yan masalardan 10 kişi bakıyo :) ama deli ses vr alette.

tv özelliğini tam yapmışlar . çok net izliyorum. çok kapalı mekan olmasın yeter. otobüs vapurda anten bile açmanıza gerek kalmıyo.

müzik çalma özelliğide güzel yapmışlar ama yine 1-2 miğde bulandıran özellik var. mp3 ismi tam uğraşp keşfetmedim ama 15-16 karakterden fazla olunca madonna~1 gibi uyuz yazılar ile çıkıyo ki kayan yazı özelliği var. ve klasör içinde olmıcak hepsi tek klasörde olcak albüm albüm dinleme yok .

radyoyu çok kurcalamadım ama sanki biraz sorunlu frekansta yayın süper yakalamadığı sürece autosearch de yakalamıyo 98 den 104 e kadar kanal bulmadı :)

kulaklıktan pek bişi beklemiyosun bildiğin 2 ytl lik kulaklık diyorum sende tahmin ediyosun :)

2 kamera var ama bitanesi 2 mp diyolar ama yalan oda bildiğin vga 640*480 yada bana öylesi satıldı.

dokunmatik ekranı hiç kullanmadan herşeyi yapabiliyoruz o güzel olmuş. 2 el kullanmaya mecbur kalıcam diye çok korkuyodum

çok uzun bi kötüleme yazısı oldu şimdi gidip kimse almaz bunları okuyunca. ben bunları bilemeden aldım çokda pişman değilim 2 sim kart yarı yolda bırakmayan bataryası vs.

açıkçası ben general mobile çift sim kartlı almaya gitmiştim doğu banka ama tv özelliğine yem oldum. ne olursa olsun 250 ytlden fazlasını veriyo bu alet.

wap ayarlarını yapan arkadaş nasıl internete girdin ben beceremedim yaw ??? ayarları yazarmısın..

• @dorsey teşekkürler tek hatamın portu 9201 yapmamış olduğumu farkettim :) girdi nete sağol
  • Sessize alma özelliğini ekleyebilir miyiz.

Ben ipaq 6815'i satacağım.
    8800'ı sattım. aslında hiç bu çin mallarına bakmazdım ama
    sabah arkadaşda gördüm çok hoşuma gitti...
    ipaq bile tam kullanamıyordum.
    bunu sırf süper sesi ve tv için alacağım.
    wi-fi olmaması benim için 6815'e göre tek eksi yönü
    Acaba bunun malzeme kullanımı ve arıza durumu nasıl
    2-3 ay sonra telefon dağılır veya arıza yaparmı ki ?
  • en sonunda bende bi T818 aldım.Doğubank ilk giriş sağ dükkan 250ytl 1gb kartlı.sürekli pda kullanan biri olarak hiç zorlanmadan otobüsle eve gidene kadar aleti çözdüm zaten.mesaj yazma olayı vs çok rahat geldi bana.tv radyo pek önemli değildi benim için ama yinede ekstra olarak iyi geldi.
    hat1 avea hat2 vodafone taktım.
    tek dikkatimi çeken hat2 de hoparlör kısmı düşük kalıyor.yani biraz kalabalık biyerde karşıdakini duymak zorlaşabilir.
    onun dışında ses yüksek vs sorunlarını çok okuduk,onunda çaresi düşük seviyeli mp3 ler yapıp buna optimize etmek,tamamen sessize alma yok onuda boş bir mp3 yükleyip o şekilde halletmek bir çözüm...
    problem gördükçe buraya yazarım.
    saygılar
  • slm arkadaşlar bende t808 le t818 arasında kaldım ama t818 daha baskın :) siz hangisini tavsiye edersiniz? birde bulundugun bölgede (tekirdag) cihaza 350 ytl istiyorlar.dogubankta fiyat daha uygun sanki net olarak dogubankta kaça alabilirim bu cihazı.son sorum şarjı ortalama kaç gün gidiyor.teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekniker34

slm arkadaşlar bende t808 le t818 arasında kaldım ama t818 daha baskın :) siz hangisini tavsiye edersiniz? birde bulundugun bölgede (tekirdag) cihaza 350 ytl istiyorlar.dogubankta fiyat daha uygun sanki net olarak dogubankta kaça alabilirim bu cihazı.son sorum şarjı ortalama kaç gün gidiyor.teşekkürler arkadaşlar.

arkadaşım bi üstündeki mesajda yazmışım 250 ye t818 1gb kart ile doğubank giriş ilk dükkandan aldım diye...250 nere 350 nere tabi...dilerseniz alıp size yollayabilirim,yada elimde çalışanı gönderebilirim aldığım fiyata,nede olsa bana doğubank yakın,gider bitane daha alırım...
    saygılar
  • GORDUGUM EKSİLER
    ----------------
    -radyo vasat.100 power fm ayarlıyorum.apayrı bi kanal çıkıyor,2 cm yerini değiştiriyorum telefonun,kanal geliyor..dengesiz yani
    -kamera vasat,video 10fps yani kesik kesik kötü.
    -tv derseniz iyi fakat 20 kanal sınırlaması ters
    -titreşimi yok sayın.okadar vasat
    -insanlar sesi çok süper çıkıyor derken genelde ses şiddetini kasdediyor,kalitesini değil.telefon böğürüyor arkadaşlar,kaliteli bir ses çıkıyor anlamına gelmiyor yani.
    kulağı hassas olanlar kaliteli müzik dinlenir bu telefonda diye düşünmesin...
    -kulaklık,varmı yokmu belli değil.takıyorum radyoda,tvde,ses duymak imkansız gibi.çok fena.hemen uçları kesip,başka kulaklık lehimlemek lazım.
    -en önemlisi,gelen çağrıları sessize alamıyoruz.
    -telefonu tam sessiz profile alamıyoruz.(çözüm,boş bir ses mp3 ü alın ve profilde zili boş bişey kaydedilmiş mp3 ü seçin.tel çaldığında sessiz mp3 ü çalacak),
    -menünün türkçe çevirisi felaket :) ingilizce kullanın rahat edersiniz..

rehberde hem telefon hemde sim rehberi gözüküyor.sadece telefon rehberi görmek isteyenler sinir olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 8 Mayıs 2008; 12:38:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: csungu

quote:

Orjinalden alıntı: tekniker34

slm arkadaşlar bende t808 le t818 arasında kaldım ama t818 daha baskın :) siz hangisini tavsiye edersiniz? birde bulundugun bölgede (tekirdag) cihaza 350 ytl istiyorlar.dogubankta fiyat daha uygun sanki net olarak dogubankta kaça alabilirim bu cihazı.son sorum şarjı ortalama kaç gün gidiyor.teşekkürler arkadaşlar.

arkadaşım bi üstündeki mesajda yazmışım 250 ye t818 1gb kart ile doğubank giriş ilk dükkandan aldım diye...250 nere 350 nere tabi...dilerseniz alıp size yollayabilirim,yada elimde çalışanı gönderebilirim aldığım fiyata,nede olsa bana doğubank yakın,gider bitane daha alırım...
    saygılar

saol arkadaşım ama hafta sonu gelip dogubanktan almayı düşünüyorum zaten 1g kartıda 2gb le degiştirip alırım.yardımın için tekrar saol..

• arkadaşlar lütfen bir yardım n73 deki tel rehberini nasıl yolliyacam karta atıp orada yüklemekte olmuyo
  • her zaman için çin malı telefonlardan uzak durmak gerekir
  • arkadaşlar merhaba. ben de anycool T818 aldım. çok memnunum. ama bazı sorularım var.

1.USB kablosunu taktığımda bilgisayara bir uyarı gelmiyor. sadece şarj edebiliyorum. ama web cam, depolama aygıtı filan yazmıyor. dana önce N99i vardı. onda taktığımda direk bunlar gelirdi.acaba bozuk mu?
    2.MSN atabiliyormuyuz?

teşekkürler
  • arkadaşlar ses kısma işlemini boş mp3 dışında yükeleyemiyor muyuz
    ayrıca ekran koruyucu olayı oluyor mu? şarjınız ne kadar gidiyor?
    yarın benim elime de geçecek bakalım tel nasıl olduğunu görcez...
  • mrb lar. Bende T808 aldım biraz izlenimlerimi aktarayım.

Ses çok şiddetli çıkıyor ama isterseniz kısabiliyorsunuz. Çok arkadaş kısılmadığını yazmış ama ben aradım buldum :) Bende sol tuş ta basıyorsunuz ve kullanıcı profillerine giriyorsunuz. Genel e gelip seçeneklerden özelleştir diyorsunuz ve ok.

Çift sim olayı süper. Rehberinizden istediğiniz kişi bulup 1. sim ile arayacaksanız A yı 2. sim le arayacaksanız B yi seçiyorsunuz ok. Sizi ararlarkende gelen aramanın sonunu A-veya B ekliyor ve anlıyorsunuz hangi simden arandığınızı.

Titreşiminden memnunum bana çom raha yetiyor. Dokunmatik ekrar çok iyi sorunsuz. Radyo pek kaliteli bişi değil ama TV çok net.

Estetik olarak etkileyici.

Şarjı yarı yolda bırakmıyor.

EN ÖNEMLİSİ ÇİN MALI DİYE ÖN YARGI İLE YAKLAŞMAMAK GEREKİYOR BEN ÖNCE ÖYLE YAPTIM MAKİNAYI ÇOK AŞAĞILADIM AMA KULLANDIKÇA YOK YOK DİYEBİLİRİM SONRA UTANDIM :)) ZATEN EVİMİZDEKİ ÇOK PAHALI ELEKTRONİK EŞYALARDA ÇİN DE YAPILIYOR NETİCEDE.

SAYGILAR...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.