Şimdi Ara

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
50.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fakat t828 modeli çıktı arkadaşlar.....
  • peki internete girerken kontör gidiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşlar,sadece telefon hafızasındaki telefonları nasıl gösteririm,sim ler gözükmesin istiyorum???yardım

yani inanamıorm 4. soruşum şu soruyu,her moka cevap veriyoz,millete yardım edioz,ben günlerdir şu basit sorunun cevabını bekliorum inanılmaz...

genellikle cevabı hayır olan şeylere neyazıkki olmuyo diye kimse cvp vermez çünkü biri çıkıp yooo buldum oluyo der diye şüpheye düşeriz ama ben sana cvp veriyim benim telefonda olmuyo

umarım daha fazla post atmazsın baştan aşağı tüm konuyu okuyanlara eziyet olucak

• arkadaşlar herkse merhaba bende anycool t818 aldım benimde şöyle bir problemim var kulaklıga ses veremiyorum bitürlü radyo tv izlerken kulaklıktan ses gelmiyo ama biriyle konuşacaksam kulaklık çalışıyo neden olabilir yardım ederseniz sevinirim bu arada tel bence çok güzel tv izlemek zevkli cepten hemde bedava yardımınızı bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşlar,sadece telefon hafızasındaki telefonları nasıl gösteririm,sim ler gözükmesin istiyorum???yardım

yani inanamıorm 4. soruşum şu soruyu,her moka cevap veriyoz,millete yardım edioz,ben günlerdir şu basit sorunun cevabını bekliorum inanılmaz...

genellikle cevabı hayır olan şeylere neyazıkki olmuyo diye kimse cvp vermez çünkü biri çıkıp yooo buldum oluyo der diye şüpheye düşeriz ama ben sana cvp veriyim benim telefonda olmuyo

umarım daha fazla post atmazsın baştan aşağı tüm konuyu okuyanlara eziyet olucak

:D kardeş en az 5 yıldır donanimhaberde ilk defa bu durumu yaşadım o yuzden,anlıcaan şaşırdım.çünkü bi soru sorulduğunda,illaki bi cevap gelirdi.
    bukadar sormamın sebebi,topik açma sebebim,hani herkezde durum normalmi,bi yapamayan salak benmiyim diye düşünmem :) oysa biri bendede bu problem var,yada olmuyor diye cevap atsa olay bitecekki tüm topikleri okudum bu konuyla ilgili bilgi görmedim.

yinede tek net cevabı senden aldım,çok teşekkür ederim.

• anycool t818 i bır haftadır kullanıyorum guzel telefon ama sadece kamareası ıyı deyıl oda benım ıcın sorun deyıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackvecir -- 8 Mayıs 2008; 15:17:44 >
  • sıfır anycool t818 cep telefonu satıyorum 240 lira koşun ilk gelen alır
  • T828
  • Annycool kullanıcılarına selam.Uzun zamandır çift hatlı telefon almayı düşünüyodum zaten.Fiyatı bakımından uygun gördüğüm T818'i tercih ettim.808'in tek eksiği 3G'ye uyumlu olmaması.Telefonun en hoşuma giden bir yönünü keşfettim....İşyerinde her yere tv koyup izleme şansımız yok.Kapalı devre yayın sisteminden gelen hattın ucuna anteni dokundurup arama yaptırdığımızda sitemdeki tüm yayınları izleyebiliyoruz.En bariz kötü yanı ise radyo sesini tuş yardımıyla kısamamak .Kamerası da felaket kötü.Resim ve Video çekmek için düşünenler varsa eğer hiç düşünmeyin derim...Yedek batarya ile satılması büyük avantaj.Hele bizim gibi taşrada oturanlar için..Eğer becerebilirsem Türkçe kılavuz linkini koymaya çalışcam.
  • Dorsey arkadaş paylaşımın çok güzel.Çok teşekkürler.
  • Anycool T818 telefonda TV manuel ayarı çok kolay arkadaşlar. Telefonun otomatik olarak TV kaydını yapınız. Diyelim 20 kanal TV kanalını hafızaya aldı. Herhangi bir kanalı seçip izlerken telefonun * tuşuna aralıklarla basıyorsunuz ve hafızada olmayan yeni bir TV istasyonu bulduğunuzda bir süre hiç bir şey yapmadan bekliyorsunuz ve telefon kendisi sizin manuel olarak bulduğunuz bu TV kanalını otomatik olarak 20.nci kanala kaydedip hafızasına alıyor . (Manuel Hafızaya alma Sadece bu kanal da oluyor herhalde.) Güle güle kullanın.... Sevgiler..

• Tasarım ve özellik bakımından güzelde fiyatı ne bunun
  • Senin cevabın burda kardeşim yazılmış zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

Garantılı modelı gelmıyor hepsı cın uretımı maalesef fiyat aralıgıda 275-330 ytl dır

Herneyse kendi sorumu soriyim bu cihazda bir problem çıkarsa ne yapılıyor? Direk çöpemi atılıyor yoksa ücret karşılığı ilgilenen servisler varmı? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar varsa ve cevap verirse sevinirim almayı düşünüyorumda.
  • slm arladaşlar.bu telefona msn kurabilen oldumu acaba.ben denedim yapamadım.yada operamini gibi bi programla internete girebilirmiyiz?
  • arkdaşlar T818 yazılımları ile ilgili siteler varmı varsa hangi programla atılıyor işletim sistemi nedir teşekkürler
  • arkadaşlar bende de elinizden oper bi t 818 var.
    iyidir hoştur ama mesaj yazma hususunda biraz anlaşamıyoruz.
    t9 kullanınca yazdığın harflerle çıkan kelime uyuşmayınca diğer kelimeye ulaşmak için hangi tuşa basıyoruz acaba? (nokia da kareye basıp diğer kelmiye bakyıyoruz ya o misal)
    bir de t9 yapıyorum mesaj gonderiyorum daha sonra mesaj çekeceğim zaman bi bakıyorum gene normal giriş olmuş bir daha uğraş ki elle t9 yapasın.

çok teşekkür ederim. t818 den selamlar...
  • arkadaşlar biri lütfen anny cool t 818 cin malı telefonun işletim sistemini yazarmısınınz
  • nakırev kardesım ayarlardan telefon ayarlarına gır ordanda tercıh edılen gırıs yontemıne gır ordan sec hangısını ıstıyor ısen onayla bundan sonra mesajları yazınca hep o formatta acılacak mesaj bolumu

ve t818 kullanıcı kardeslerım bırısı nete gırılıyormu bu telden gırılıyorsa ayarları nasıl oluyor allah rızası ıcın anlatsın yukarda yazanlar gıbı olmuyorrrrrrrrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADULLAYEV -- 14 Mayıs 2008; 18:46:02 >
  • beyler bence iyice düşünmeden almayın. ben aldım ama çok hatası var daha haftasını doldurmadan keşke almasaydım diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.