Şimdi Ara

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
50.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır anycool t818i 210 liraya satıyorum acilen ulaşın kaçırmayın
  • Katiliyorum. Sonucta dusuk bir maliyetle bircok ozelligi barindiran bu telefonlar o kadar da kotu degil. Tema yuklememek bir telefonu kotulemek icin yeterli degil.

quote:

Orjinalden alıntı: csungu

quote:

Orjinalden alıntı: goktug131

BURAYA DIKKAT BUNU BİLİN GÖRELİM !!!

YA MİLLET BU ANYCOOL İÇİN HERŞEY BI KENARA GÜZEL BELKI AMA ŞU VAR KI TELEFONU REZİL EDİYOR BENCE...

TELEFONA HİÇ BİR TEMA HİÇBİR PROGRAM YUKLEYEMIYORSUN...MÜZİK VEYA VIDEO YUKLE OLUYOR.

AMA Bİ TEMA YÜKLEYEMEDIKTEN SONRA Bİ PROGRAM YUKLEYEMEDIKTEN SONRA NE İŞE YARAR...

BENDE ALDIM KOYDUM EVE KULLANMIYORUM BİLE...

BU TEMA VEYA PROGRAM OLAYI ÇÖZEN VARSA VEYA ÇÖZÜLÜRSE TELEFONU TEKRAR ELIME ALACAĞIM.

YOKSA LANET OLSUN BENCE !!!

hah koca telefon tema programdan ibaret omudur :D (hayır daha ne programı yüklemeniz gerekiyor telefon kullanımı için anlamamki,telefon görevini yerine getiriyor telefon olarak zaten...)e bu zihniyetle niye 250 lira harcamışsınızki :D hayır o deil ,koca donanimhaberi şööölee bi okusanız bu kusurları görürsünüz zaten peki bile bile ladesin sebebi nedir ? ;D yaw verin 700 lira şöle bi n serisi alın nokia tema yükleyin ozaman değerli olsun telefon ,bumudur :D
    neyse sizinkide bi görüştür :)

• Bende T838 kullanıyorum son modeli ekranı çok güzel sesi felan daha çok tv için aldım 1 gb hafıza kartı dahil 270 ytl ye aldım sesi ekranı süper telin tuşları tr çevirmede hiç sorun yok hoşuma gitti açıkçası ne kadar olumsuz yorum varsa bilemem ama ben memnunum
  • t838 mi t828 mi?Bildiğim kadarıyla t838 diye bir model henüz çıkmadı...
  • resimini koyabilirmisin t 838 in
  • t838
    search de denk geldim

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 23 Mayıs 2008; 18:41:17 >
  • ARKADAŞLAR ANCOLL VE DİĞER BÜTÜN ÇİN TELEFONLARINDA BULUNAN İKİNCİ KAMERA İÇİN 3G DİYORLAR BU ÇOK BÜYÜK BİR YAAALAANN. VE ALDATMACA.....3G DEMEK HIZLI VERİ TRANSFERİ DEMEKTİR. GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMADA AYRI BİR ŞEYDİR.----UMTS---DİYE TABİR EDİLİR.
    BU TELEFONLARIN ŞEBEKE FREKANSLARINA BAKIN ORADA HİÇ BİRİNDE 3G YADA UMTS YAZMAZ..GSM FREKANSI 900 / 1800 MHZ YAZAR BU DA DEMEKTİRKİ.BU TELEFONLARDA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA OLMAZ...İNSANLARI KANDIRMAYALIM......ARKADAŞLAR LÜTFEN KANMAYIN...HERKESE SEVGİLER..
  • FAKON KARDEŞ BU TELLERİN HİÇ BİRİSİ 3 G VE GÖRÜNTÜLÜ DEĞİL SAKIN.........
  • Arkadaşlar Anycoll T808 var memnunun.
    Sorunun bilgisayardan avi uzantılı video kaydediyorum.
    Telefondan onu çalıştıramıyorum. Tanımsız video dosyası diyor..
    Nasıl yapıcam..
    Teşekkürlerr..
  • arkadaşlar birde böyle bi tv'li telefon var..
    buna ne dersiniz?
    arkasında tam 4 tane hoparlörü var.. herhalde manyak ses veriyordur..
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=118325
  • arkadaşşlar ben en çok wifisine hasta kaldım.internet çok hızlı işliyo...telefonda yok yok ..mahalledeki tüm adsl bağlantılarını çekiyo.süper yapmışlar.bu çinlilerden korkulur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahankutlu

arkadaşşlar ben en çok wifisine hasta kaldım.internet çok hızlı işliyo...telefonda yok yok ..mahalledeki tüm adsl bağlantılarını çekiyo.süper yapmışlar.bu çinlilerden korkulur...

acaba hangi telefonun wifi sinden bahsediyorsunuz?
  • merhaba bende aldım ses kısma olayı var diyenlere kısabiliyosun 3 gün oldu inşallah bi sorun çıkarmaz
  • bu telefonlar kayıtlımı oluyo sonra bide aldıktan sonra kapanmasında???

bide t818-t828-t838 arasındaki farklar ne?
  • Arkadaşlar bu telefonda işletim sistemi falan yok.java yok bu nedenlede hiç bir uygulama yüklenemez.Bu nedenle standar bir telefondur.Çift kamerası vardır ama kesinlikle 3G yada UMTS yoktur.bazı alışveriş sitelerinde insanları 3g görüntülü konuşma var diye kandırıyorlar(MESELA GİTTİ GİDİYOR.COM DA BUNU YAZMIŞLAR DİKKATLİ OLUN .KESİNLİKLE BU TELLERDE 3G YADA UMTS YOKTUR.Onun için frekans UMTS olmalıdır.Kanmayın bu teler iki kamerası olan sıradan telefonlardır.yanlızca TV-RADYO ve de SES konusunda biraz iyidirler o kadar.Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 25 Mayıs 2008; 14:37:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

Arkadaşlar bu telefonda işletim sistemi falan yok.java yok bu nedenlede hiç bir uygulama yüklenemez.Bu nedenle standar bir telefondur.Çift kamerası vardır ama kesinlikle 3G yada UMTS yoktur.bazı alışveriş sitelerinde insanları 3g görüntülü konuşma var diye kandırıyorlar(MESELA GİTTİ GİDİYOR.COM DA BUNU YAZMIŞLAR DİKKATLİ OLUN .KESİNLİKLE BU TELLERDE 3G YADA UMTS YOKTUR.Onun için frekans UMTS olmalıdır.Kanmayın bu teler iki kamerası olan sıradan telefonlardır.yanlızca TV-RADYO ve de SES konusunda biraz iyidirler o kadar.Sevgiler

Ben güvenlik olduğumdan dolayı geceleri lazım oluyor tv yasak olduğu için onu kullanıyorum normalde n95 var tv için alım euro 2008 maçlarından dolayı
  • ARKADAŞLAR KARŞI TARAFLA KONUŞURKEN SESİM ONLARA AZ GİDİYORMUŞ BEN ONLARI İYİ DUYUYORUM.SESİ SONUNA KADAR AÇMAMA RAĞMEN BU SORUN DEVEM EDİYOR.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
  • özellikleri ii fazla bile 250 ytl telfon için
    0*# kenarda olması kötü olmus
  • arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.

şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela.
    fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor.
    yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)

yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz.
    örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.

varmı bu durumu çözen ? :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.