Şimdi Ara

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
50.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AL SANA T818 LE GÜNDÜZ ÇEKİLMİŞ 640*480 KALİTE YÜKSEK OLARAK........

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO
  • arkadaşım ben 640*480 değildir demedim evet aynen öyle 3g felan vs hiç biride yok iki kamerada vga
    benim dediğim şu sana box felan bilirmisin hani versiyon felan yükleniyor imei atma sim kilit açma gibi işlemler yapan alet
    işte onunla bu telefonlara atılan içinde türkçeside olan versiyon 2mp veya 3.2 mp çekimi desteklemiyor
    ve ben iddia ediyorum en yakın zamanda bu telefonlar için gerçek versiyonlar gelicek ve telefonlar telefonun üstünde yazan cekimleri yapacak
    2mp yazıyorsa 2 mp çekicek ok.
    Arıkan Kardeş Senin yazdıklarını okuyorum sürekli ve senin yüzünden üye oldum buraya
    sanıyorum senin nokia ile ortaklıgın felan var herhalde bu kadar koruduguna göre yada ne bileyim ithalatcı felanmısın anlaşılmıyor tavırlarından

180 ytl ye satılan bu telefon sana soruyorum nokia olsaydı acaba fiyatı ne kadar olurdu 1500-2000? ne kadar
    kardeş bak şimdi tamam çin malı çinliler bütün dünyayı mahvetti türkiyemizide tabiki
    ama nokianın ne faydası var bu memlekete toptancı alcak kvk dan %3-4 ile satcak bayiye bayide sana bana % 5 karla satıcak nasıl döncek bu iş
    adam tel yapıyor 1200 - 1208 bilmem 1210 bu nedir ya aynı telefon 30 çeşit bizde enayi gibi alıyoruz
    bırakın bu milletle ugrasmayı adam satsın para kazansın bende-sende ucuza telefon alabilelim
    adam yurtdışından alcak 150-200 € ya n95 vs ben alım 1100 ytl ye
    olcak işmi bu
    lütfen yani
    hadi iyi gunler sana

• ARKADAŞIM YUKARIDA T818(CESİMİM TAMAMEN KOPYASI)
    diyede yazmıssın cesim v290i ile t818 in benzer bir yanı yok bilmedende konusma mumkunse
    ayrıcada 180 ytl ye alabilecegin cesim v290i dediğim telefonda senin çektiğin gibi resim çekiyor
    evet kötü belki ama şunuda düşün
    6100-6600 lar vardı vga kamera ee bunlardakide vga o zaman bunların çektiği ile o nokia ları karşılaştır
    hangisi güzel çekiyor

he ama sen bunlar kaçak vergisiz diyorsanda o zaman insanları doğru yönlendir almayın deme
    deki garantilileride şu fiyata artık insanların işine hangisi gelirse
    mesela t828 kaçak 180 garantili 230 doğubankta al sana vergili fiyat kayıtlı garantili kdv ötv çtv ne arasan var
    sadece 230-240 ytl
    umarım yardımcı olmuşumdur herkese özelliklede sana arıkan kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: haktan207

arkadaşım ben 640*480 değildir demedim evet aynen öyle 3g felan vs hiç biride yok iki kamerada vga
    benim dediğim şu sana box felan bilirmisin hani versiyon felan yükleniyor imei atma sim kilit açma gibi işlemler yapan alet
    işte onunla bu telefonlara atılan içinde türkçeside olan versiyon 2mp veya 3.2 mp çekimi desteklemiyor
    ve ben iddia ediyorum en yakın zamanda bu telefonlar için gerçek versiyonlar gelicek ve telefonlar telefonun üstünde yazan cekimleri yapacak
    2mp yazıyorsa 2 mp çekicek ok.
    Arıkan Kardeş Senin yazdıklarını okuyorum sürekli ve senin yüzünden üye oldum buraya
    sanıyorum senin nokia ile ortaklıgın felan var herhalde bu kadar koruduguna göre yada ne bileyim ithalatcı felanmısın anlaşılmıyor tavırlarından

180 ytl ye satılan bu telefon sana soruyorum nokia olsaydı acaba fiyatı ne kadar olurdu 1500-2000? ne kadar
    kardeş bak şimdi tamam çin malı çinliler bütün dünyayı mahvetti türkiyemizide tabiki
    ama nokianın ne faydası var bu memlekete toptancı alcak kvk dan %3-4 ile satcak bayiye bayide sana bana % 5 karla satıcak nasıl döncek bu iş
    adam tel yapıyor 1200 - 1208 bilmem 1210 bu nedir ya aynı telefon 30 çeşit bizde enayi gibi alıyoruz
    bırakın bu milletle ugrasmayı adam satsın para kazansın bende-sende ucuza telefon alabilelim
    adam yurtdışından alcak 150-200 € ya n95 vs ben alım 1100 ytl ye
    olcak işmi bu
    lütfen yani
    hadi iyi gunler sana

NE GÜZEL İŞTE SAYEMDE ÜYE DE OLMUŞSUN.ARTIK BURADA BU TELEFONLAR HAKKINDA YAZILAR YAZIP BİZİ BİLGİLENDİRİRSİN.
    BEN TELEFONCU DEĞİLİM....O KAÇAK GETİRDİĞİNİZ BÖLGELERDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTIM...BU İŞLERİ ÇOK İYİ BİLİRİM. haktan207 KARDEŞİM SİZLERİN BU SIZLANMALARINIDA GAYET İYİ ANLIYORUM
    KAÇAKCILARIN PARA KAZANIP ÜLKEMİZE ZARAR VERMESİNİ İSTEMİYORUM...GENCLERİN ELİNDEKİ 100-200-300 YTL NİN KİMİN ELİNE GİTTİĞİDE MECHUL DURUMDA......GARANTİLİ VE YASAL ALIN DİYORUM...
    BU PARAYA S.E-NOK-SAMS- G.M-DAHA KALİTELİ TELEFONLARI VAR DİYORUM.....ONLARI ALIN DİYORUM..
    TEKRARLIYORUM.İŞALLAH ÜYELİĞİN KALICI OLURDA SÜREKLİ YAZARSIN VE DE İNSANLARI BİLGİLENDİRİRSİN......HAYDİ BAKALIM SANADA İYİ GÜNLER BU YENİ ÜYELERİ HEP TAKİP EDİYORUM..BAKALIM NE DİYECEKLER DİYE MERAK İŞTE.

• O KAÇAK GETİRDİĞİNİZ BÖLGELERDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTIM...BU İŞLERİ ÇOK İYİ BİLİRİM. haktan207 KARDEŞİM SİZLERİN BU SIZLANMALARINIDA GAYET İYİ ANLIYORUM - arıkan

diye yazmıssın ama ben kendimi ifade edemedim sanırım ben telefoncu felan degilim nede kaçak getirenlerden biri
    ben sadece basit bir kullanıcıyım
    bende seni anlıyorum sende haklısın sonucta bunları getirenler büyük bir olsalıkla herkesin tahmin ettiği kişiler bu paralarda onlara gidiyor olabilir
    bu konuda haklısın ama bütün hepside onlar degildir
    neyse anlaştık sanırım
    ben yeni bir şey keşfettim onu paylaşmak istiyorum
    bu telefonlarda kulaklık sesi biraz az bunu biraz artırabiliriz %25-30 civarı sanırım artar
    bunun için
    1. işlem - *#3646633# sonucunda servi menusu cıkıcak
    2. işlem - Ses (3. menu)
    3. işlem - Kulaklık Modu ( 4.menu )
    4. işlem - Ses (4. menu)
    5. işlem - 16 Level Setting ( 8. menu )
    6. işlem - Max analog gain burdaki rakamı 255 (bende 200 dü ) yapıyoruz
    tamam kaydet vs diyoruz no tusuna basıp çıkıyoruz degişiklikler kaydedilsinmi vs. derse evet diyoruz.

ben yaptım ve kulaklık sesi bir hayli yükseldi
    not : her çin telefonuna uyarmı bilmiyorum
    ve sorumluluk size aittir

• arkadaşlar size tavsie,telefonun ekranını kırmayın :) sonra istanbulda değilseniz 90 lira,istanbuldaysanız 70 liraya yaptırırsınız,içinizde cız eder.ayrıca istanbul dışında,ne var,gitti gediyor da 70 liraya ekran satılıyor alır kendim değiştiririm diye düşünmeyin.bu telefonların ekranı slot şeklinde takılmamış.20 tane lehim yeri var ufak ufak,onları söküp tekrar yenisini lehimlemeniz gerekiyorki çok iyi bir lehimci olmanız ve iyi eliniz olması gerekiyor,titrediği anda biter iş :) ayrıca tuş takımıda lehimlenmiş,değiştirileceği zaman takımı komple lehimle söküyorsunuz.Anlıcanız bu telefonlar fiyatından değil,teknik servisten çok kazanacak çok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: haktan207

O KAÇAK GETİRDİĞİNİZ BÖLGELERDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTIM...BU İŞLERİ ÇOK İYİ BİLİRİM. haktan207 KARDEŞİM SİZLERİN BU SIZLANMALARINIDA GAYET İYİ ANLIYORUM - arıkan

diye yazmıssın ama ben kendimi ifade edemedim sanırım ben telefoncu felan degilim nede kaçak getirenlerden biri
    ben sadece basit bir kullanıcıyım
    bende seni anlıyorum sende haklısın sonucta bunları getirenler büyük bir olsalıkla herkesin tahmin ettiği kişiler bu paralarda onlara gidiyor olabilir
    bu konuda haklısın ama bütün hepside onlar degildir
    neyse anlaştık sanırım
    ben yeni bir şey keşfettim onu paylaşmak istiyorum
    bu telefonlarda kulaklık sesi biraz az bunu biraz artırabiliriz %25-30 civarı sanırım artar
    bunun için
    1. işlem - *#3646633# sonucunda servi menusu cıkıcak
    2. işlem - Ses (3. menu)
    3. işlem - Kulaklık Modu ( 4.menu )
    4. işlem - Ses (4. menu)
    5. işlem - 16 Level Setting ( 8. menu )
    6. işlem - Max analog gain burdaki rakamı 255 (bende 200 dü ) yapıyoruz
    tamam kaydet vs diyoruz no tusuna basıp çıkıyoruz degişiklikler kaydedilsinmi vs. derse evet diyoruz.

ben yaptım ve kulaklık sesi bir hayli yükseldi
    not : her çin telefonuna uyarmı bilmiyorum
    ve sorumluluk size aittir

Dikkat !!!

Mesaj tarihi eski ama ben uyarıyı yapayım.. *#3646633# Dikat ! Bu numarayı işlem yapmak için telefonunuza girmeyin !!! Çoğu kullanıcının telefonu bu kod'u girdikten sonra kapanmıştır. Bu kod, Çin malı telefonlarının hepsiyle uyumlu değildir o yüzden telefonunuz kapanır ise tekrardan yazılım yüklenmesi gerekir. Başınıza iş almayın..

• e book olayını çözebilen varmı?
  • devlet bizi sömuruyo biz neden somurmeyelımkı dayanın cin mallarına....:::::))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanburaq

e book olayını çözebilen varmı?

Ben sorunsuz olarak kullanıyorum. Türkçe karakterlerde sorun oluyor onun için önce onları değiştiriyorum örnek olarak "ı" ları "i" veya "ü" leri "u" gibi değişiklikler yapmak gerekiyor.

Dosyanın uzantısı txt olması gerekiyor.Başka uzantılarıda denedim ama olmadı. Belki desteklediği başka formatlarda vardır.
    .txt uzantılı dosyayı telefonun e-book klasörüne atıyorsun sonra ayarlar kısmından kodlama:ASCII (Western Windows) olacak şekilde değiştir.Sonrada keyfini çıkar. Ben sorunsuz olarak bu özelliği kullanıyorum.
  • SLMLR ANYCOOL T818 KULLANICISIYIM FAKAT SİM B DE SORUN YAŞIYORUM SİM EKLE DİYOR ARAMA YAPINCADA SADECE ACİL ARAMA DİYOR İMEİ YE BAKTIM KAYITLI AMA SORUN DEVAM EDİYOR FORUMLARI OKUDUM KİMİ ŞEBEKEDEN DİYOR KİMİ PİN KODUNU İPTAL ET DİYOR KİMİ FABRİKA YARLARINA GERİ DÖN DİYOR HEPSİNİ DENEDİM FAKAT OLMUYOR BİR BİLGİNİZ VARSA ANYCOOL SİMB İLE İLGİLİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM VURALL86@MYNET.COM
  • resimde selena dizisi kadar net oluyormu görüntü
  • ürünü 2008 mayısta almıştım,hala tık demeden kullanıyorum,zamanında çok merak ediyorduk nekadar ömrü vardır,nezaman bozulur,hatlar kapanırmı vs diye ama hala tam gaz görevini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 2 Haziran 2009; 17:51:13 >
  • yha tartışmayalım bnde çin malı taraftarı deyilim lütfen orjinal alan varsa söylesin fiyatıyla geri kalanı önemli diil bn biliorum sadece fıyat pls_=
  • arkadaşım hatların yerlerimi degiştirmeyi bi dene o zaman duzeliyor bendede aynısı oldu yaptım duzeldi bazen hatlardan dolayı imei kapalı görüyor ondan yapıyor
  • Bende kullanıyorum ama hala hiç bir sorun olmadı ve kullanımı harika bir telefon bir kere ilk aldıgımda imei kapandı onuda yeni yukledim çalışıyor ve hala kullanıyom isteyen olursa da artık yeni mod aldıgımdan satıcam kullanımdan dolayo olan sorunlardan bakşa hiç bir problrmi yok faal çalışıyor
  • Konu hortlamış.

1 - İLK MESAJDA 3G DENİLMİŞ, BU TELEFONLARDA 3G YOKTUR!

2 - BENİM ELİMDEKİ TELEFON YAKINDA 2 SENE OLACAK. BU TELEFONLARDA BATARYA ŞİŞİRME PROBLEMİ VAR.

3 - IMEI KAPANMASI FİLAN OLMADI. ÇOK ŞANSLIYIM DEMEK Kİ

4 - SON OLARAK, TELEFON ŞARJ OLMUYOR. İKİ GÜN ÖNCE ŞARJA TAKTIM, ŞARJ OLURKEN İÇERİ GİTTİM GELDİM, TELEFON ŞARJ OLMUYORDU. FARKLI BATARYALAR VE ŞARJ ALETLERİ İLE DENEDİM, YOK NE ŞARJ OLUYOR NE BİLGİSAYAR TANIYOR. SORUN BATARYADAN DEĞİL, SOKET GİRİŞİNDEN DE DEĞİL ZİRA KULAKLIĞI TANIYOR TELEFON. TAHMİNİM ŞARJ ENTEGRESİ YANDI.

5 - ALMAYIN
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.