Şimdi Ara

ANYCOOL T818 ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
50.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anycool T818 Çift Hatlı ÇİFT KAMERALI (3G)
    ÇİFT HAT (İki hat aynı anda aktif: Turkcell-Avea yada Telsim-Turkcell gibi)
    ÇİFT KAMERA
    TELEVİZYON (Kontörsüz hatsız izleyebilme,cam gibi net görüntü)
    RADYO (Dışarısesverir,kulaklık takmadan dinleyebilme)
    MP3
    MP4
    BLUETOOTH
    WEB CAM
    STYLUS KALEM
    BİLGİSAYARDAN ŞARJ OLABİLME
    1 GB HAFIZA KARTI
    DOKUNMATİK EKRAN (İster kalem ile ister elle kullanabilme)
    TEKNİK ÖZELLİKLER
    Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz
    TV:Evet
    FM Radio: Evet
    Dokunmatik Kalem :Evet
    GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS)
    Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük
    Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk
    Dil : Türkçe, Çince, İngilizce
    Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör
    Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği
    Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.
    Kamera : 2.0MP
    Video Kayıt: Evet
    Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler
    Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card
    Telefon Defteri :500
    Konuşma Süresi : 4 Saat
    Bekleme Süresi : 240 saat
    ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm
    Ağırlık :122 grams
    Renk : Gümüş
    Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap, v.s.
    PAKET İÇERİĞİ
    1 ADET T818 ANYCOOL TELEFON
    2 ADET BATARYA (BİRİSİ YEDEK)
    1 ADET KULAKLIK
    1 ADET ŞARJ ADAPTÖRÜ
    1 ADET USB KABLOSU
    1 ADET STYLUS KALEM 1 ADET
    mahkum0079@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totensee -- 18 Nisan 2008; 10:14:44 >

• hafta sonu t808 aldım sorun yok şimdilik Allah nazardan saklasın ama çok güzel bi telefon :)
  • totensee arkadşım sana bi sorum olacak, bende de buna benzer çin malı tv'li telefon var, yeni getirdim yurdışından. tek farkı benimki aynı anda iki sim kartı çalıştırmıyor, diğer özellikleri aynı. benim sorun kaydettirmek isterken telefonun imei klonlanmış çıktı. bunun bi çaresi varmı yoksa telefon elimde mi patladı?

bi telefon daha getirdim tv'li değil ama aynı anda iki sim çalıştıran bir model. yurtdışında aynı anda iki sim kartı çalıştırırken (kendim denedim), burda imei kayıtından sonra telefon tek simkartı çalıştırıyor. yani iki tane aynı anda takıyosun ama aynı anda ikisi çalışmıyor. kapatıp açınca diğer karta geçiyor (bütün operatör kartları çalışıyor ama aynı anda iki tane çalışmıyor). bunu sebebi ne olabilir? cevap verirsen çok sevinirim. teşekkürler

• kaça aldınız bu telefonu acaba
  • çift hat güzel radyoda güzel tv sğper ama bu çift kamera ne işe yarıyor :)
  • il olarak nerdesın bılmıyorum ama dedıgın sorun cozulebılır
    o zaman ıkı hat bırden calısabılır rahatlıkla
  • t808 mi yoksa t 818 mi kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonu bugün doğubanktan aldım. nakit fiyatı 250 ytl. çift hat yok arkadaşın hattını takıp denemeler yapıcam. eminönü kadıköy vapuru yaptım püfür püfür bide elimde telefon televizyon izlemek hoş oldu görüntü kesin net olmaz amele gibi anteni açmam gerekir diye düşünüyodum ama hiç gerek kalmadı. beklediğimden iyi çıktı tek sorunu kanalların köşelerinde ufakça filmin adı yazıyo ya onlar biraz okunaksız oluyo bide hafif ghost yapıyo makine ama 250 ytl ye 1000 ytl ye satılan telefonların yaptıklarını yapıyo.

az önce şarj için telefonu usb kablosundan pc ye başladım telefonun ekranına gelen yazı aynen şöyle " depolama cihazı , web kamera , com port " hiç bir şey kurmadan usb bellek ve web kamera olarak tanıdı vista. msn e girdim direk öndeki kamera çalıştı....

keşfettikçe eklicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 15 Nisan 2008; 21:38:22 >
  • istanbuldayım, sorunu nasıl çözebilirim, düşüncen nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

il olarak nerdesın bılmıyorum ama dedıgın sorun cozulebılır
    o zaman ıkı hat bırden calısabılır rahatlıkla
  • anycool t808 adım cumartesi

http://www.theturkler.com/forum/forum_posts.asp?TID=4334&get=last#7761

buraya görüşlerimi yazdım mükemmel şimdiden aşık oldum telefona wap ayarlarını da yaptım taş gibi :D
    mükemmelbi telefon ekran zaten dehşet :D internete girince manyak oluyo telefondaan :D
  • bende t818 aldım daha dün taze kullanıcıyım yanı telefon cok hoş sesi çok yuksek 7 kademe var 2 de kullanıyorum o derece yanı 3d ses sistemı var ondan heralde ekranı devasa buyuklukte super ama tv olayını cozemedım dun aldım daha bır cok yorum okudum tv yı cok ıyı net seyredıyorum dıye ben evde antenını sonuna kadar acıyorum 3 kanal cıkıyor mıllte 20 kanaldan bahsederken o 3 kanaldada ses var goruntu yok hadı dedım evden cekmıyordur belkı cıktım dısarı yıne aynı anlamadım vallah ınce bır ayarmı vardır nedır ????
  • TV'yi açınca seçeneklerden bölgeyi Türkiye seçmelisin daha sonra da auto search yapınca kanalları bulmalı, başka bir ayar yok.
  • Anycool'un Ankara'daki satis ofisini aradim. TV li olan T808 ve T818 icin kacak mal.garantisi yok dediler. Cin mali oldugu yonunde de garip bir ifade kullandilar. Anycoll zaten cin mali bir uretici:)
    BU cihazi aldiktan sonra umarim kapanmaz ben sir f TV ozelligi icin aslinda almak istiyorum. Piayasada Neox'un DRV'nin yeni gelecek modeli var. Karar veremedim.
  • istanbulda güvenilir nerden alabiliriz ve fiyat aralıkları nedir
  • Garantili olarak nerde bulabilirim anycool cihazları.
  • Garantılı modelı gelmıyor hepsı cın uretımı maalesef fiyat aralıgıda 275-330 ytl dır
  • MERHABA ARKADAŞLAR,
    LÜTFEN BANA ANYCOOL T818 DE 20.KANALDAN SONRA ARAMDA GÖRDÜĞÜM KANALLARAI İZLEYEBİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİR Mİ.TEŞEKKÜRLER.
  • 24/04/2008 saat 18:00 istanbul doğubanktayım şu an ve çift kameralı sanırım t818 anycool 260 ytl. ben de aldım ama ben vadeli aldım bir de 2 gb hafıza kartı taktım 350 ytl ye geldi ama dedim ya ben vadeli aldım 10 ay vade.. en güzel yanı da zaaten onun için aldım 2 hat aynı anda aktif bir de mesela hangi hattan arama yapacaksanız bakın : rehberden kalemle istediğiniz kişinin telefon numarasına kaydırın,ve sağdaki tuştan A ya da B hangi hattan arayacaksanız arayınız.Mükemmel valla yaa ben aslında Video Camera için gittim ama telefona takıldım bizim işyerinden biri daha aldı 2-3 ay oldu hala taş gibi kullanıyor,ha bir de unutmadan doğubank taki satıcı elemana sordum 15 gün garanti ve tamir için de üst katta yerleri varmış..iyi bir haber size..

Any time anycool..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 25 Nisan 2008; 1:18:17 >

• dogubankta kaç numaradan aldın. bende ugramak istiyorum.madem hem 15 gun garanti hemde tamir diyor.
    birde telefon çin malı ve garantisi yok. kullanmaya başladıktan sonra telefon kayıtlı degil diye kapatmasınlar :) ne diyorsunuz degerli arkadaşlar?
  • arkadaşlar 270 ytl 1gb kartlı t818 in fiyatı.isteyee 260 ytl t818 256 mb kartlı.

çok sağlam telefonn.tavsiyee derim. ardakravat@hotmail.com u ekleyin burdan satıcı ile görüşebilirisiz.günde en az 15-20 tane satıyorlar.çok güvenilirler.zaten açık artırma sitelerinde hep ilaalrı var.güvennilirlik oranalrı 1620 satışta 1613.düşünün yani ne demek istediğimi.kapanmama garantisi de var.teknik servis olarak da yardımcı oluyorlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.