Arkadaslar antremanda enerjimin yuksek olmasi icin antremandan once ne yapmayaliyim ? Okuldan direk salona gectigim icin oyle makarna yeme gibi imkanim yok
pilav ye. Pilav üstü tavuk satan seyyarlardan temin edebilirsin .)
yavaş sindirilen karbonhidratlar.
antremandan önce bişey yenmez
Burger King Double Whooper şimdi yedim 7de antreman var
Hadi tamam bize vücut ölçülerinden ve hangi sporu ne kadar iyi yaptığını söyle ve artık bizi uğraştırma
quote:
Orijinalden alıntı: Çin Malı Üye
Hadi tamam bize vücut ölçülerinden ve hangi sporu ne kadar iyi yaptığını söyle ve artık bizi uğraştırma
adam hizli
Antremandan 2 saat önce yemeğini yemiş olman lazım.
Takviye olarak keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsin. Yada arısütü bal polen karışımı ürünler satılıyor atnremandan önce 2 3 kaşık aldınmı süpermen olmasadanda zıpkın gibi olursun
2 saat önce makarna yada pilav
Cikilota vs yiyip felan gitmede.kan sekerin bir anda firlar sonra spor yaptigin icin dibe vurur.buda senin basina felan dondurur
yaw ne yersen ye sanki dünya şampiyonu olucan.
öyle tipler var ya adamın 5 santim kolu var yumurta fln içer
sana enerji vericek hafif yiyicek yemelisin ama fazlayada kaçma
bence antremandan sonra ne yiyeceğin daha önemli ben ton balığı yiyorum malum kırmızı etin fiyatı belli
Yarma pilavı ye ama 2 saat önce
Git pizza hut'a sınırsız pizzadan en az 13 dilim en fazlada yiyebildiğin kadar yiyebilirsin en az 3 bardak kola en fazla istediğin kadar çıkıştada bir tabak künefe ye git 5 saat çalış
Dün nerede okudum bilmiyorum , bitter çikolata performansı çok arttırıyormuş , bugün deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Dün nerede okudum bilmiyorum , bitter çikolata performansı çok arttırıyormuş , bugün deneyeceğim.